Şimdi Ara

GRAND THEFT AUTO 5 (PS3 ANA KONU) (775. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.202
Cevap
113
Favori
676.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu chop franklinin köpeği bi tek top atıyorum başka alternatif yokmudur happines dolmuyor hiç :S birde tasma nerde alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

arkadaşlar bu chop franklinin köpeği bi tek top atıyorum başka alternatif yokmudur happines dolmuyor hiç :S birde tasma nerde alıcaz?

Cep telefonuna iFruit uygulamasını indirmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey Kafkasya

quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

arkadaşlar bu chop franklinin köpeği bi tek top atıyorum başka alternatif yokmudur happines dolmuyor hiç :S birde tasma nerde alıcaz?

Cep telefonuna iFruit uygulamasını indirmen gerekiyor.

bende apple cihaz yok malesef :S pff bu tasma masma flnda herhalde ordan çünki yok sanırsam birde fitness aletlerini nedn kullanamıyoruz? kas yapmak istiyorum
  • beyler bi yerde takıldım.

itfaiye aracı çaldım falan sonra lester veya michael arayak mark location yap falan diyor ama telefondan çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunonur

beyler bi yerde takıldım.

itfaiye aracı çaldım falan sonra lester veya michael arayak mark location yap falan diyor ama telefondan çıkmıyor.

4 kapılı bir aracı soygun yerine yakın tenha biyere çekip leste veya michaeli ara
  • quote:

Yanlış hatırlamıyorsam itfaiye aracını sokak aralarında bir yerlere park etmen gerekiyor.Görünmeyen bölgelere ondan sonra mark location yapabiliyordun...
  • quote:

öncelikle spoiler yaparak yaz

sonra da o itfaiyeyi tenha bir yere parket çık dışarı sonra ikisinden birine tıkla çıkar
  • Beyler ben şimdi birkaç tane işyeri aldım bunların kirasını nereden toplayacaz? Evden cevabını vermeyin evin neresinden? franklinin dublex evinin neresinden?
  • L harfine gidiyorum kıyafet değiştir diyor.Ne giyeceğimi anlamadım :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyuna yeni başladım ve haritanın sadece küçük bir kısmı var diğer kısımları nasıl açılır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Yolcu uçağını havaalanından çalabilen var mı?Uçağı kaldıramadan polisler kanadı kırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcelebi97

Beyler oyuna yeni başladım ve haritanın sadece küçük bir kısmı var diğer kısımları nasıl açılır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Harita gezdikçe açılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RequeimFatih

L harfine gidiyorum kıyafet değiştir diyor.Ne giyeceğimi anlamadım :/

Takım elbise
  • Arkadaşlar çok pahalı isyerleri var bunları alabilecek kadar paramız olacakmi görevlerin sonunda tek merak ettiğim bu eğer cevabı spoiler icerecekse sadece evet hayır diyebilirsnz

• quote:

Orijinalden alıntı: KyleBroflovski

Yolcu uçağını havaalanından çalabilen var mı?Uçağı kaldıramadan polisler kanadı kırıyor

Büyük uçaklara binemiyorum ben :/ üçgene basınca binmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Karapuma_

Arkadaşlar çok pahalı isyerleri var bunları alabilecek kadar paramız olacakmi görevlerin sonunda tek merak ettiğim bu eğer cevabı spoiler icerecekse sadece evet hayır diyebilirsnz

evet hocam hatta şuanda 3 karekterimin de 22.740.212.00 $ parası var şehirde satılık yerleri alıyorum taksi durağım bile var
  • Oyuna yeni baslayip da Franklin'in fotografci elemanla olan gorevlerini yaninizda birileri varken oynamayin benden soylemesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quick Hitchhiker

quote:

Orijinalden alıntı: Karapuma_

Arkadaşlar çok pahalı isyerleri var bunları alabilecek kadar paramız olacakmi görevlerin sonunda tek merak ettiğim bu eğer cevabı spoiler icerecekse sadece evet hayır diyebilirsnz

evet hocam hatta şuanda 3 karekterimin de 22.740.212.00 $ parası var şehirde satılık yerleri alıyorum taksi durağım bile var

Ehe ehe benim 28 milyonum var
  • abatrow1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Oyuna yeni baslayip da Franklin'in fotografci elemanla olan gorevlerini yaninizda birileri varken oynamayin benden soylemesi.

hehe özellikle 2.si :D
  • 
Sayfa: önceki 773774775776777
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.