Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendeki de ingilizce. Türkçe 2009dan sonra geldi hocam. 2007 2008 modeller komple ingilizce. Başka diller var tabi de türkçe yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam istanbulda mısınız? 307 için önerebileceğiniz usta var mı? Mesajınızda bahsettiğiniz usta bilgili ve ekonomik gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

o degilde 1 ocak 2007 yaziyor ekranda turkce dili mevcut mu ki benimki ingilizce

nası ingilizce ilk defa sizden duydum ingilizce olanını ben en az 10 farklı araca baktım farklı yaş ve seride hepsi türkçe.. bence dil ayarı vardır.. diğer arkadaşların ki nasıl acaba.. örnek benim türkçe mesela sabah işe giderken 2 derece altında ise sesli ve yazı ile dikkat buzlanma riski yazıyor did did ötüyor siz ok tuşuna basana kadar...

sizde diğer uyarılarda mı ingilizce peki..

birde bende anlamadım bu led gündüzleri nasıl takmış hatta bantla kurumusa için yapışmış gibi daha öncede 2 araçta gördüm...

kış lastiğine gelince bu yıl kar yağmadığı sürece asla takmayacağım geçen yıl taktım damla kar yağmadı bi sürü eziyet...

Bende de ingilizce. Bir de ben de öyle tuşa basana kadar otme olayı yok. Ekranda risk of ice yazıp 2 dit dit diyor tamam..

bende türkçe yazıyor hocam dikkat buzlanma riski diye birde yanda kar işareti çıkıyor bide dıd dıd ötüyor basarsan ok susuyor yoksa bi 20-30 saniye devam ediyor sonra susuyor..

sizin araç kaç model ve hangi serisi benimki 2010 11 ay yeni tip ekranlılardan.. vtrpk..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

o degilde 1 ocak 2007 yaziyor ekranda turkce dili mevcut mu ki benimki ingilizce

nası ingilizce ilk defa sizden duydum ingilizce olanını ben en az 10 farklı araca baktım farklı yaş ve seride hepsi türkçe.. bence dil ayarı vardır.. diğer arkadaşların ki nasıl acaba.. örnek benim türkçe mesela sabah işe giderken 2 derece altında ise sesli ve yazı ile dikkat buzlanma riski yazıyor did did ötüyor siz ok tuşuna basana kadar...

sizde diğer uyarılarda mı ingilizce peki..

birde bende anlamadım bu led gündüzleri nasıl takmış hatta bantla kurumusa için yapışmış gibi daha öncede 2 araçta gördüm...

kış lastiğine gelince bu yıl kar yağmadığı sürece asla takmayacağım geçen yıl taktım damla kar yağmadı bi sürü eziyet...

Bende de ingilizce. Bir de ben de öyle tuşa basana kadar otme olayı yok. Ekranda risk of ice yazıp 2 dit dit diyor tamam..

bende türkçe yazıyor hocam dikkat buzlanma riski diye birde yanda kar işareti çıkıyor bide dıd dıd ötüyor basarsan ok susuyor yoksa bi 20-30 saniye devam ediyor sonra susuyor..

sizin araç kaç model ve hangi serisi benimki 2010 11 ay yeni tip ekranlılardan.. vtrpk..

2009 model benimki. Paket olarak da full olan. Hatta benimkinde kapı iclerindeki gri kısım gloss parlak kaplama..

Ama ypl bilgisayarı turuncu renk. Çift renk olanlardan değil. Sanırım bundan dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-06-ftm-06-ozel-plakali-c4-pc-5-kisilik-aracim-acill-satiliktir-186613177/detay

bu ilanda ki araç gündüz led farlarını sence nasıl taktırmış olabilir... acaba bu led farın olduğu kısım serviste satılıyor olabilirmi...

Hocam tam seçemedim. Telden bağlandım da. Sisleri zenon yapmış. Onların üstünde belli belirsiz şeritler var gibi. Onları kastediyosan serviste bu haliyle satıldığını zannetmem. O ledlere uygun olması için komple ön tampon değişcek. Hasar kaydı var demiş belki de 2011 ön tampon taktırmıştır. Hatırlarsan ben o bölgeye yaptım önce ama tam karşıdan bakınca olmamıştı. Şimdiki yere ön ızgaranın altına alınca belli oluyo. Sen düşünüyosan sana tavsiyem benim paylaştığım resmi bul o ledlerin biraz daha büyüğünü taktır. Çok güzel duruyo o bölgede.

okumadım hasar kaydı varsa belki senin dediğin gibidir belki.. gerçi benim araçtada var 1800tl kadar ama ne boya ne değişme sadece sol far orjinal değişti durduğu yerde biri geri geri sürtmüş camında leke ve tırnak kırılmıştı ama kaskoda maşşallah ne yaptıysa sanki okadar bi miktar çıkartmış...

sizin resimlere tekrar bakayım ben eskisini hatırlıyorum yeni şeklini görmedim kaçırmışım... mesele onu bağlayacak bi usta lazım.. kontakta açılmalı farda kapanmalı gibi hatta onu sinyale falan bile bağlayan var... o değilde ben arka tarafa bişey düşünüyorum bu aralar bıktım arkamda sis farı açık gezenlerden o durumda pat açıp bende onu rahatsız edeceğim ama bulamadım ne yapsam...

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    olabilir hocam arkadaşlarda yazmış 2009dan sonra türkçe menü gelmiş sanırsam.... belki servis yeniden programlayabilir sormak gerek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-06-ftm-06-ozel-plakali-c4-pc-5-kisilik-aracim-acill-satiliktir-186613177/detay

bu ilanda ki araç gündüz led farlarını sence nasıl taktırmış olabilir... acaba bu led farın olduğu kısım serviste satılıyor olabilirmi...

Hocam tam seçemedim. Telden bağlandım da. Sisleri zenon yapmış. Onların üstünde belli belirsiz şeritler var gibi. Onları kastediyosan serviste bu haliyle satıldığını zannetmem. O ledlere uygun olması için komple ön tampon değişcek. Hasar kaydı var demiş belki de 2011 ön tampon taktırmıştır. Hatırlarsan ben o bölgeye yaptım önce ama tam karşıdan bakınca olmamıştı. Şimdiki yere ön ızgaranın altına alınca belli oluyo. Sen düşünüyosan sana tavsiyem benim paylaştığım resmi bul o ledlerin biraz daha büyüğünü taktır. Çok güzel duruyo o bölgede.

okumadım hasar kaydı varsa belki senin dediğin gibidir belki.. gerçi benim araçtada var 1800tl kadar ama ne boya ne değişme sadece sol far orjinal değişti durduğu yerde biri geri geri sürtmüş camında leke ve tırnak kırılmıştı ama kaskoda maşşallah ne yaptıysa sanki okadar bi miktar çıkartmış...

sizin resimlere tekrar bakayım ben eskisini hatırlıyorum yeni şeklini görmedim kaçırmışım... mesele onu bağlayacak bi usta lazım.. kontakta açılmalı farda kapanmalı gibi hatta onu sinyale falan bile bağlayan var... o değilde ben arka tarafa bişey düşünüyorum bu aralar bıktım arkamda sis farı açık gezenlerden o durumda pat açıp bende onu rahatsız edeceğim ama bulamadım ne yapsam...

hocam zaten iş kaskoya kaldıysa 200tllik hasar oluyo 2000 tl.

ben resmi ekledim hocam bi daha. bulunduğum yere yakın bi oto aksesuarcıya gittim led gündüz farı için. adama sordum iyi bi elektrikçi var mı diye. beni bi arkadaşa götürdü. çok genç. nerden baksan yaşı 16 17 falan. istediğimi anlattım. far sensörüyle senkron çalışcak diye. arkadaş hemen tamam abi dedi sen otur yarım saate hazır dedi. gündüz farını verdim yaptı bişiler 20tlde işçilik verdim. 1 ayı geçti galiba hiç bi sıkıntı yok. bunların bi büyüğünü bulursam onları taktırıcam ilereleyen zamanda.

arkası için ne düşünüyosun anlamadım. arka koyu cam filmi gibi mi? zaten arkada da bizim sis farları var. arkadakine onları yak hocam. arka tamponun altında sisler. çok parlak bi kırmızı ışık veriyolar.

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman298 -- 9 Kasım 2014; 12:20:19 >

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    evet doğrudur eminim, ben de bakıyorum picasso görünce ama farketmemiş olabilirm. benim haydut arabada rahat durmadığından onla uğraşmaktan bişey gördüğüm yok. farkedersem ben de dıtlarım emin ol ;)
  • citroen picassoyoutube
    Citroen C4 picasso 2008 1.6 hdi sxpk mcp 5 kişilik
    http://m.youtube.com/watch?v=0wgqGPTXE64

Hazirlayan arkadasin ellerine, emegine saglik.

C4 Picasso almayi dusunen arkadaslar icin gercekten guzel bir tanitim hazirlamis.

Keyifli seyirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

C4 Picasso almayi dusunen arkadaslar icin gercekten guzel bir tanitim hazirlamis.

Keyifli seyirler

mükemmel olmuş. arkadaşı foruma davet ettim.:) krom cam çıtalarından bi türlü bulamadım. çok güzel durmuş.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    ben bunu görmedim hocam bu çok hoş olmuş bence büyüklükte ideal en azından yanerken öyle görünüyor benim araç siyah farlarıda karartmak istiyorum bi fırsat bulup boşluk olursa yaptıracağım... bayada ucuza maal olmuş sizinki hemde çok şık...

ben arka sislerin oralara biyere beyaz ön sis ler gibi bi tane arkadakini uyaracak rahatsız ettiğini farkettirecek bi sistem düşünüyorum... arka camlar 3m film hocam sadece 4 kapıda yok gerisi açık ton kaplı zaten ama bazen adamlar ne taıyorsa sise önümü göremiyorum...
  • hitman298 H kullanıcısına yanıt
    o cam çıtasını formdan hatırlıyorum hatta bu araçta olabilir onu çıta olarak değil nikelaj arkası 3m bantlı satılan malzemeden yaptırmıştı maliyeti 20tl falan tutmuştu hatırladığım.. metresi 4 tl den almıştı umarım doğru hatırlıyorumdur... ama güzel tanıtım olmuş...
  • quote:

Keyifli seyirler

5 kişilikpicassolarda bagaj içi halı mı kaplı.. Bizimkinde orada oturulduğu için heralde plastik malzeme kullanılmış. Bir de 2008 modelin 45bin kmde bir aracın direksiyonu fazla aşınmış.. 2.el aldı ise km düşürülmüş olabilir gibime geliyor..

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Evet hali kapli ve modubox mevcut. Benim picassomun direksiyonu deri kapli degil ve 110bin km'ye gelmesine ragmen asinma yok. Dediginiz gibi videodaki direksiyon cok fazla asinmis gibi geldi bana. Benimki boyle asinmis olsaydi aninda deri kaplatirdim.

• quote:

Evet hali kapli ve modubox mevcut. Benim picassomun direksiyonu deri kapli degil ve 110bin km'ye gelmesine ragmen asinma yok. Dediginiz gibi videodaki direksiyon cok fazla asinmis gibi geldi bana. Benimki boyle asinmis olsaydi aninda deri kaplatirdim.

Videodaki yerden HGS okumuyor herhalde değil mi?
  • HGS için 3 deneme yaptım 3ünde de sıkıntı devam ediyor.

Önce 1 numara:
    Otoban giriş çıkışında okumuyor.
    Köprüde Okuyor

2numara:
    Otoban giriş çıkışında okumuyor.
    Köprüde Okuyor

3numara:

Otoban girişlerinde okumuyor.
    Köprüde Okuyor
    Otoban çıkışlarında okuyor.

Denemeleri bant ile yapıştırarak yapmıştım, şimdi 3 numaralı yere yapıştıracağım, zaten okumuyor bari gözüm görmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 10 Kasım 2014; 10:53:56 >

• celenlee C kullanıcısına yanıt
    HGS baştan aşağı sorun zaten hocam aynı şekilde benimki de köprüde okuyor otoban giriş çıkışlarında okumuyor. Genelde hesaptan düşüyorlar ama bazen fazla tutar kesiyorlar bende mail atıyorum HGS müşteri hizmetlerine parayı geri yüklüyorlar. Ama sürekli bunla uğraşılmaz ya en iyisi OGS her zaman okuyo.
  • celenlee C kullanıcısına yanıt
    Mobilden resimleri göremiyorum camda siyah noktaya yapıştırıyorsunuz değilmi

Edit:Laptop uzerinden baktım siyah yermiş acaba bant kullandığınız için sorun olabilir yada geçiş hızınız.Zaman zaman bende de geçişleri okumuyor genelde hızlı geçtiğim zaman 60km hız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 10 Kasım 2014; 16:38:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Mobilden resimleri göremiyorum camda siyah noktaya yapıştırıyorsunuz değilmi

Edit:Laptop uzerinden baktım siyah yermiş acaba bant kullandığınız için sorun olabilir yada geçiş hızınız.Zaman zaman bende de geçişleri okumuyor genelde hızlı geçtiğim zaman 60km hız gibi

Her yavaş geçişinizde okuyorsa ben de o şekil yapıştırayım.

1. numaralı şekildeki gibi mi sizinki?
    Ortada ve Yatay pozisyon.

Eğer bu şekilde de ara ara okumuyosa, dediğim gibi bari gözüm görmesin diip dikine yapıştırcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celenlee -- 10 Kasım 2014; 17:09:36 >
  • dikiz aynasının alt tarafına yapıştırmayı denediniz mi ? resimlerden gördüğüm kadarıyla sağ tarafı denemişsiniz sadece. Etrafımdaki Picasso'ların çoğunda alt taraftaydı etiket.
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.