Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (318. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ts850 şuan için en güzel lastik.. Bu lastik ingilterede şiddetli kış geçirilen yerlerde çok tavsiye ediliyor. Youtube dan kullanıcı videoları izleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgurhan

Forumun tamamını okudum ). Çekincelerim vardı, yine de rahat durmayıp Bende aranıza 2004 model scenic 2 privilagemi satıp 2011 model makyajlı 50.400 liraya 79000 km de vizon gir renk 5 kişilik picasso 1.6 hdi vtr paket ile katılmış bulunuyorum. inşallah Sorun yaşamam.
    tek sıkıntım hareket halinde veya rolantide sol şoför kapıdan gelen titreşimli sesi nasıl gideririm?
    Hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim..

Maşallah renk çok güzel. Ayrıca piyasa şartlarında harika bir fiyata almissiniz. Ben kendi 2009 model aracimi 50bine musteri çıksa bile satmam heralde..

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgurhan

Forumun tamamını okudum ). Çekincelerim vardı, yine de rahat durmayıp Bende aranıza 2004 model scenic 2 privilagemi satıp 2011 model makyajlı 50.400 liraya 79000 km de vizon gir renk 5 kişilik picasso 1.6 hdi vtr paket ile katılmış bulunuyorum. inşallah Sorun yaşamam.
    tek sıkıntım hareket halinde veya rolantide sol şoför kapıdan gelen titreşimli sesi nasıl gideririm?
    Hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim..

hocam hayırlı olsun. güzel fiyata almışsın. scenicten sonra nasıl bi duygu. tecrübelerini okumak isteriz. sol şöför kapısında ben de müziği açınca bi zangırdama olurdu. elektirkçi söktü arkadaki bazı şeyleri sıkılaştırdı. cam modülünü yağladı sprey gresle. sonra ses kesildi.

• omerfarukgurhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hoşgeldiniz aramızaBelirtiğiniz sıkıntı ile hiç karşılaşmadım bir önerim olamayacak çözümünüzle birlikte öğrenmiş olacağım acıkcası.

• scenic 2 arabamı 2,5 yıl boyunca kullanımı sırasında sadece dijital ekran değişimi bana pahalıya patlamıştı onun dışında masraf çıkarmamıştı.
    Scenic 2 privilage modelinin koltukları daha yumuşak ve kaliteli kumaşa sahip, picassonun koltukları biraz sert .
    süspansiyon scenicte biraz daha yumuşaktı. Picasso biraz sert ve bozuk yollarda sarsıntılı.
    Scenic the sunroof var:) çok havalı malesef picassom da yok.
    Scenicte zenon far mevcuttu. Picassoda yok.
    Scenic te lastik basınç sensörü vardı. Picassoda yok.
    Scenic tam otomatik picasso yarı otomatik.
    Scenicte hareketli ön kabin kol dayama mevcut.
    Scenice ön cam mor antifre kaplama vardı karşıdan gelen farların ışık yansımalarını önlüyordu. malesef picassomda bu yok :(
    Scenicte kararan dikiz aynası mevcuttu.

picassomun artıları:
    Bagaj hacmi scenicten biraz büyük.
    Ön konsol muhteşem.
    Direksiyon Daha yumuşak keyifli ve sabit.
    Müzik sistemi 10 üzerinden 8. bluetooth ve usb eklentisi muteşem, ses tok ve kaliteli.
    Ön cam panoramik ve daha geniş
    Vites kolu amerikan arabalarını andırıyor. :)
    Gündüz led farları mevcut
    Düşük yakut tüketimi
    1670 kilo ağırlık ( şok olmuştum! Scenic 1470kg dı.)

Sonuç olarak ikiside muhteşem arabalar.
    Picasso almamın sebebi muhteşem duruşu ve çekicilği oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 6 Kasım 2014; 20:15:43 >

• Picasso11 kullanıcısına yanıt
    sagolun vakit ayirip detayli yazdiginiz icin. bir yerde conti'nin yumusak yanakli oldugunu okumustum, bu nedenle picasso'da -205- sorun olabilir mi diye tereddutum var. ug9 da cok iyi lastik ama contiye gore yumusak mi sert mi bilemiyorum.

5 yil bridgestone kullandim (205), conti ve ug9 kadar iyi bir lastik degil ancak belki de sert yapisi nedeniyle hic sorun cikarmadi.

neticede bir tarafta iyi lastik (850 ve ug9) digerinde denenmis vasat ama sorunsuz lastik (lm32) var.

cikamadim isin icinden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ts850 Siddetle tavsiye edenlere katılıyorum fakat WR D3 kullanıyorum.

• multimode M kullanıcısına yanıt
    ooo hocam cok fena bir konuya dalmışsınız lastik işi kafayı allak bulak ediyor kesinlikle.Gecen sene bir hayli kafa patlatmıştım kış lastiği seciminde.Surus stiliniz, yol durumu, mevsimsel şartlar, sehir içi şehir dışı kullanım yogunluğu gibi cok fazla etken var.Daha fazla detaylandırmayayım iyice karşacak sonra.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    sormayin... sehir disina cikmam, yuzu gecmem ama hergun 50 km. yol yapiyorum. cocuk da var servis soforlugu yapiyoruz neticede her gun :) o nedenle 215 petlas vs bakmadan 205 lm32, ug9, t850 arasinda gidip geliyorum. diger ikisinin bridgestone kadar dayanikli oldugundan emin olsam ucuz buldugumu alacagim.

bu arada sottozero 3 de 205de iyi bir lastik, uygun fiyatli bulunursa o da degerlendirilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Picasso'nuz hayirli olsun. ALLAH kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin. Cok iyi fiyata almissiniz. Benim picassom 2008 model 110bin km'de ve sizinki ile ayni renkte(vizon gri).
    Picasso ile ilgili akliniza takilan herhangi bir sorunuz olursa 7/24 nobetci picassocular olarak sorularinizi gece gunduz farketmeksizin yanitlanacaktir.
    Gercekten dogru tercih yaptiginizi kullandikca anlayacak ve daha da zevk alarak kullanacaginizdan emin olabilirsiniz. Ornegin ben 2008model aracimi satip tekrar 2012 model navigasyonlu, 5kisilik yine vizon gri bir picasso alacagim. Picassodan sonra bu fiyat araligina sahip diger marka ve modeller beni kesmez. Tekrar hayirli olsun.

hocam hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin inan pişman olmazsın çok keyifli bi araç...

o sesin kapıdan geldiğine eminmisin arka kapıda ki güneşlikler tam kapanmazsa ses yapıyor bazen küçük tıkırtılar bi bak istersen yada emniyet kemeri de olabilir.. fırsat bulunca dikkatli dinle yardımcı olmaya çalışırız...

bu arada çok iyi fiyata almışsın ben geçen yıl 2010 40 binde 45e aldım.. şimdi asla satmam.. henüz incelemedim ama ya c4 cactus yada aynı aracın aynı kasası 2013ü ile değiştiririm.
  • bu arada bu gün sgortasını yenilettim 160 tl tuttu geçen yıl bile 180tl idi adama neden bu dedim.. rekabet indirimi var dedi.. bu arada geçen sene axa idi bu kez halk sigorta ve yol yardımı ile 160 çok uygun geldi... kaskosu yeniletsem ne tutar dedim 670 tl tuttu.. ama daha var gününe ve bu kez yaptırmaya bilirim...
  • Amin herkese teşekkür ederim. Kapıdaki ses için;
    elimi kapıya dayadığımda ses kesiliyor.Sanırım kapıdan geliyor.
    Önerilerinizi uygulayacağım.
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 6 Kasım 2014; 21:16:01 >
  • multimode M kullanıcısına yanıt
    Barum Debica Sava Kormoron markalarınada bakabilirsiniz Debica'yı öneririm.
    Falken'e modelinede bakabilirsin.

• Ben Eski arabamda yeni aldığım Goddyear Vector 4 seasons lastiklerini yaz kış kullanmıştım. çok memnun kalmıştım.. ( yabancı sitelerde yaz kış lastik değiştirmemek için tercih edilen tek lastik modeliydi. Gerçek 4 mevsim lastik Testlerde En üst sıralarda )
    bu lastikle yaz kış 30000 km yapmıştım hala diri ve derinliğni kaybetmemişti. Yazın ses yapmıyor kışın kış lastiklerini kesinlikle aratmıyordu. hatta bunu farkeden arkadaşlar benim lastikten satın alıyorlardı.

Benden size tavsiye. pişman olmazsınız
    Bir araştırmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgurhan -- 6 Kasım 2014; 21:24:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

bu arada bu gün sgortasını yenilettim 160 tl tuttu geçen yıl bile 180tl idi adama neden bu dedim.. rekabet indirimi var dedi.. bu arada geçen sene axa idi bu kez halk sigorta ve yol yardımı ile 160 çok uygun geldi... kaskosu yeniletsem ne tutar dedim 670 tl tuttu.. ama daha var gününe ve bu kez yaptırmaya bilirim...

Hocam nasıl bu kadar uygun fiyatlar alabiliyorsunuz anlayamıyorum. Ben bile en düşük sigorta bedeli 300 TL kaskoda 1.100 TL tutuyor 5 yıldır araç sahibiyim hasarsızlığım da var neden böyle fiyatlar
  • beyler aracına chip tuning uygulayan arkadaşlar. ben de yaptırmayı düşünüyorum. bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? internetten baktım ama picasso ile ilgili yeterli bilgilere ulaşamadım. ne kadara, hangi marka yaptırdınız. araca bi zararı var mı? turboyu bozma gibi bi durumu olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

bu arada bu gün sgortasını yenilettim 160 tl tuttu geçen yıl bile 180tl idi adama neden bu dedim.. rekabet indirimi var dedi.. bu arada geçen sene axa idi bu kez halk sigorta ve yol yardımı ile 160 çok uygun geldi... kaskosu yeniletsem ne tutar dedim 670 tl tuttu.. ama daha var gününe ve bu kez yaptırmaya bilirim...

Hocam nasıl bu kadar uygun fiyatlar alabiliyorsunuz anlayamıyorum. Ben bile en düşük sigorta bedeli 300 TL kaskoda 1.100 TL tutuyor 5 yıldır araç sahibiyim hasarsızlığım da var neden böyle fiyatlar

hocam bu sigorta ve kasko kişinin yaşı mesleği bulunduğu il geçmişi aracın yaşı km si aracın geçmişi gibi bi çok puanlama durumu sonucu ortaya çıkıyormuş bende sordum bu durum neden böyle diye..

ama sigortasını 270tl ve kaskosunu 1900tl çıkaran farklı sigorta guruplarıda ovardı ama 3 ayrı yer gezdim sordum en uygun verene tamam yap dedim..

örnek ak sigorta 190tl axa 220tl adı aklımda değil biri 255tl gibi rakam verdi ama halk sigorta bi yerde 170 bi yerde adam iskonto yaptı sanırım 160 olur dedi bende tamam dedim.. ama istanbulda yaşıyorsan 300 normal derim çünkü bi aracım vardı 34 plakalı oda çok yüksek kasko bedeli ve sigorta bedeli çıkıyordu...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

hocam bu sigorta ve kasko kişinin yaşı mesleği bulunduğu il geçmişi aracın yaşı km si aracın geçmişi gibi bi çok puanlama durumu sonucu ortaya çıkıyormuş bende sordum bu durum neden böyle diye..

ama sigortasını 270tl ve kaskosunu 1900tl çıkaran farklı sigorta guruplarıda ovardı ama 3 ayrı yer gezdim sordum en uygun verene tamam yap dedim..

örnek ak sigorta 190tl axa 220tl adı aklımda değil biri 255tl gibi rakam verdi ama halk sigorta bi yerde 170 bi yerde adam iskonto yaptı sanırım 160 olur dedi bende tamam dedim.. ama istanbulda yaşıyorsan 300 normal derim çünkü bi aracım vardı 34 plakalı oda çok yüksek kasko bedeli ve sigorta bedeli çıkıyordu...

Hocam sizin yaşadığınız şehir neresi olmazsa bir dahaki sefere plakası ordan olan bi araç bulayım

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

beyler aracına chip tuning uygulayan arkadaşlar. ben de yaptırmayı düşünüyorum. bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? internetten baktım ama picasso ile ilgili yeterli bilgilere ulaşamadım. ne kadara, hangi marka yaptırdınız. araca bi zararı var mı? turboyu bozma gibi bi durumu olabilir mi?

Hocam ben yaptırma aşamasına kadar geldim ve şu an inanılmaz kararsızım az para da değil 700 TL gibi bir fiyatı var. Şimdi lastik mi alsam chip mi yapsam diye kara kara düşünüyorum.
    İstanbul da megachip var yaptırırısam oraya yaptırcam malasef kredi kartı geçmiyor nakit çalışıyorlar. Forumda da çok konusu var çoğu kişi buraya yaptırıyor sizin yaşadığınız yere yakın bir bayi bulabilirsiniz eğer yaptıracaksanız..

www.megachips.com.tr
    Megachips // Chiptuning Hizmetleri Kurumsal Websayfası - Chiptuning.com.tr
    http://www.megachips.com.tr/default.asp

Picasso 11 arkadaşın aracı chipli en iyi bilgiyi o verir zaten. Yakıtta inanılmaz tasarruflu yanlız. Şu aralar çok düşüncelere daldım bu konuda

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.