Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (319. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    hocam ben giresunda yaşıyorum ama sigortayıda mecbur afyonda yaptırdım geçici öreve geldik.. ama araç 01 adana plakalı.. bundan önceki 09 du o daha da düşüktü..

3 il olmayacak ankara istanbul izmir.. bunların ki kaza riski kalabalık iller olduğundan yüksek çıkıyor ama aracın plaka değişirken ikamet adresin nüfusta neresi ise o ilin plakasını almak zorundasın.. sonradan da değiştirme yapamıyorsun tek kural satış yapmak mış...
  • Bugun mesaj geldi telefona. Onceki fiyat 420 idi bakalim gercekten indirim olmusmu???

CITROEN'inizi 6 Aralik tarihine kadar servisimize getirin, Periyodik Bakim islemlerinde ve TOTAL motor yaglarinda %15 indirimden yararlanin. Ustelik 885 TL uzeri mekanik servis harcamalarinizda veya 4 adet YOKOHAMA lastik aliminda 7' Tablet PC hediye. Bu firsati kacirmayin! Bayraktar Otomotiv Bursa 0(224)2750900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 7 Kasım 2014; 18:44:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matekeli M kullanıcısına yanıt
    Tabletin özellikleri nasıldır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

quote:

Orijinalden alıntı: hitman298

beyler aracına chip tuning uygulayan arkadaşlar. ben de yaptırmayı düşünüyorum. bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? internetten baktım ama picasso ile ilgili yeterli bilgilere ulaşamadım. ne kadara, hangi marka yaptırdınız. araca bi zararı var mı? turboyu bozma gibi bi durumu olabilir mi?

Hocam ben yaptırma aşamasına kadar geldim ve şu an inanılmaz kararsızım az para da değil 700 TL gibi bir fiyatı var. Şimdi lastik mi alsam chip mi yapsam diye kara kara düşünüyorum.
    İstanbul da megachip var yaptırırısam oraya yaptırcam malasef kredi kartı geçmiyor nakit çalışıyorlar. Forumda da çok konusu var çoğu kişi buraya yaptırıyor sizin yaşadığınız yere yakın bir bayi bulabilirsiniz eğer yaptıracaksanız..

http://www.megachips.com.tr/default.asp

Picasso 11 arkadaşın aracı chipli en iyi bilgiyi o verir zaten. Yakıtta inanılmaz tasarruflu yanlız. Şu aralar çok düşüncelere daldım bu konuda

Sorma hocam. Ben de fena kafayı takmış durumdayım. Amacım zaten performans veya hız değil. Beni cezbeden yakıtta 1ya da 1.5 litre farkediyomuş. Başka araçlara taktıranların yorumlarını okudum. Tabi beygir ve tork arttı diye gaza yüklenirsen fazla yakar zaten. Özellikle yokuşlarda gaza az basma yeterli olduğundan yakıta da etkisi olur diye düşünüyorum. Müthiş bi ivmelenme sağlıyomuş araca. Racechip diye bi marka buldum bende. 170euro. 9 ay taksitle internetten sipariş veriyosun. 5 dakkada montaj yapıyosun. Arac oluyo 137 beygir. Ve 303 nm tork. Müthiş cezbedici.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

Benim picassom 2008 model 5kisilik ve 106bin kmde.
    Aracimi 2012 yilinda 87bin kmdeyken satin almistim. Benden onceki sahibi 65yaslarinda bir amca olup performansla isi olmayan birisiydi. Yazilim yaptirmasinin sebebi yakit tuketimi dusecek dedikleri icin yaptirmis. Gercektende artan beygir gucu ve tork ile 1500kg olan bos agirligi cok daha kolay tasiyabildigi icin tuketim diger standart motorlu picassolardan daha dusuk gerceklesiyor.

Uzun yolda cruise control ile kullandigimda 100kmde 3.7lt goruyorum. Sehir icinde ise 5.6-5.9lt civarinda seyrediyor.

Aracimi hep otomatik modda kullanirim. Gaza yumusak basarak devir 2000 e geldiginde otomatik olarak bir ust vitese gecerim. Sehir ici hiz kurallarina uyduğumda bu degerleri devamli yakaliyorum.

Performansla pek isim yok. Ama ayagimin altinda cilgin 143 beygirin bulundugunu bilmek insana guven veriyor, sollamaya ciktiginizda araciniz cilginca hizlaniyor. Islak yollarda 3viteste dahi patinaja dusecek kadar tork mevcut. Peyniraltısuyutozu arkadaşım aslında kendi standart picassosu ile benim yazılımlı Picassom arasındaki farkı test ederek gördü. Sonuçta arada 34hp ve 86nm tork fazlalığı var.
    Tavsiye edermisiniz derseniz ben kesinlikle tavsiye ederim. Zaten temiz bulurda alabilirsem yeni alacağım 2012 model picassoyada ilk iş olarak yazılım yükleteceğim. İradenize sahip olmaniz lazim. Hep gazlarsaniz motoru ve turboyu zorlarsiniz. Ama benim gibi sakin kullanipta ara sira gaza yuklenirseniz araciniz uzun kmler size sorun cikartmaz.
    Benim aracim 2010yilinda 44bindeyken yazilim atilmis ve suan 106bin kmde. Hala orjinal turbo ve orjinal motor parcalarina sahip. Yazilim yuklemesini citroen yetkili servisi ulugol otomotivde yapmislar 650tl karsiliginda. Eger istanbuldaysaniz kendi picassonuz ile benim picassom arasindaki cekis farkini gormek isterseniz birgun buluşup benim aracimi deneyebilirsiniz.
    Atasehir tem yan yolda Megachips mehmet gazihan var yazilim yuklemesi ni orada yaptirabilirsiniz. Bende dyno testini ve carbon cleani orada yaptirmistim.

BoostERPerformanceyoutube
    Citroen C4 1.6 HDI 112HP Chip Tuning by BoostER Performance
    http://m.youtube.com/watch?v=DEN51ctFwe8

Evet aracimda yazilim var. Dyno verisi 143hp 326nm tork.
    Yazilim ile ilgili bircok kez aciklamalarda bulundum konu ile ilgili arama kismina yazilim yazin kimden kismina ise picasso11 yazip arattirirsaniz bircok paylasimimi okuyabilirsiniz.

• quote:

quote:

Benim picassom 2008 model 5kisilik ve 106bin kmde.
    Aracimi 2012 yilinda 87bin kmdeyken satin almistim. Benden onceki sahibi 65yaslarinda bir amca olup performansla isi olmayan birisiydi. Yazilim yaptirmasinin sebebi yakit tuketimi dusecek dedikleri icin yaptirmis. Gercektende artan beygir gucu ve tork ile 1500kg olan bos agirligi cok daha kolay tasiyabildigi icin tuketim diger standart motorlu picassolardan daha dusuk gerceklesiyor.

Uzun yolda cruise control ile kullandigimda 100kmde 3.7lt goruyorum. Sehir icinde ise 5.6-5.9lt civarinda seyrediyor.

Aracimi hep otomatik modda kullanirim. Gaza yumusak basarak devir 2000 e geldiginde otomatik olarak bir ust vitese gecerim. Sehir ici hiz kurallarina uyduğumda bu degerleri devamli yakaliyorum.

Performansla pek isim yok. Ama ayagimin altinda cilgin 143 beygirin bulundugunu bilmek insana guven veriyor, sollamaya ciktiginizda araciniz cilginca hizlaniyor. Islak yollarda 3viteste dahi patinaja dusecek kadar tork mevcut. Peyniraltısuyutozu arkadaşım aslında kendi standart picassosu ile benim yazılımlı Picassom arasındaki farkı test ederek gördü. Sonuçta arada 34hp ve 86nm tork fazlalığı var.
    Tavsiye edermisiniz derseniz ben kesinlikle tavsiye ederim. Zaten temiz bulurda alabilirsem yeni alacağım 2012 model picassoyada ilk iş olarak yazılım yükleteceğim. İradenize sahip olmaniz lazim. Hep gazlarsaniz motoru ve turboyu zorlarsiniz. Ama benim gibi sakin kullanipta ara sira gaza yuklenirseniz araciniz uzun kmler size sorun cikartmaz.
    Benim aracim 2010yilinda 44bindeyken yazilim atilmis ve suan 106bin kmde. Hala orjinal turbo ve orjinal motor parcalarina sahip. Yazilim yuklemesini citroen yetkili servisi ulugol otomotivde yapmislar 650tl karsiliginda. Eger istanbuldaysaniz kendi picassonuz ile benim picassom arasindaki cekis farkini gormek isterseniz birgun buluşup benim aracimi deneyebilirsiniz.
    Atasehir tem yan yolda Megachips mehmet gazihan var yazilim yuklemesi ni orada yaptirabilirsiniz. Bende dyno testini ve carbon cleani orada yaptirmistim.

http://m.youtube.com/watch?v=DEN51ctFwe8

Evet aracimda yazilim var. Dyno verisi 143hp 326nm tork.
    Yazilim ile ilgili bircok kez aciklamalarda bulundum konu ile ilgili arama kismina yazilim yazin kimden kismina ise picasso11 yazip arattirirsaniz bircok paylasimimi okuyabilirsiniz.

hocam citroenin kendi servisi mi takmış bu chipi. eğer öyleyse balıkesirdeki citroen servisi bi arayıp sorayım. zaten müsait zamanda oraya gidicem. orda taktırırım olmazsa.

bu arada video müthiş.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Bu hafta gidecegim bakima sorarim, ama iyi bisey olacagini sanmiyorum

• merhaba, herkesin kış başlarkan ki sorunu kışlık lastik konusu ile uğraşıyorum. araç 2009 model 5 kişilik picasso. continental t850 düşünüyordum ama petlas snow master w651 çıktı karşıma, fiyat olarak 350 TL ye karşılık 210 TL gibi. yani arada inanılmaz bir fark var. petlas yorumları büyük oranda memnun görünürken, bazıları da kötülemiş. Picasso kullanan arkadaşlardan deneyimi olan var mıdır? Çok hızlı araba kullanan biri değilim ama Yaşamkentte yollar rezil, continin yanaklarının zayıf olduğunu ve yarılabildiğini okuyunca ürktüm. Petlasta da kızaklama sorunu yaşayanlar olduğunu öğrendim. Bilgi ve varsa tecrübe rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kitap

merhaba, herkesin kış başlarkan ki sorunu kışlık lastik konusu ile uğraşıyorum. araç 2009 model 5 kişilik picasso. continental t850 düşünüyordum ama petlas snow master w651 çıktı karşıma, fiyat olarak 350 TL ye karşılık 210 TL gibi. yani arada inanılmaz bir fark var. petlas yorumları büyük oranda memnun görünürken, bazıları da kötülemiş. Picasso kullanan arkadaşlardan deneyimi olan var mıdır? Çok hızlı araba kullanan biri değilim ama Yaşamkentte yollar rezil, continin yanaklarının zayıf olduğunu ve yarılabildiğini okuyunca ürktüm. Petlasta da kızaklama sorunu yaşayanlar olduğunu öğrendim. Bilgi ve varsa tecrübe rica ediyorum

arkadaşlar ben bi de kumhonun kış lastiğine bakın derim. aracı aldığımda üstündeydi. yol tutuş gayet iyi. henüz kar performansı test etmedim ama sabah olan buz üstünde gayet iyi.

www.lastikcim.com.tr
    Lastikçim | Lastik Almanın Güvenli ve Pratik Yolu
    http://www.lastikcim.com.tr/Kumho-IZEN-KW27-21555R16-V-Kis-Lastigi,PR-15025.html
    şu lastiği kullanıyorum. tavsiye ederim.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt

bu ilanda ki araç gündüz led farlarını sence nasıl taktırmış olabilir... acaba bu led farın olduğu kısım serviste satılıyor olabilirmi...

• öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    o degilde 1 ocak 2007 yaziyor ekranda turkce dili mevcut mu ki benimki ingilizce

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    komşum merhaba,

dün mesaj geldi telefonuma, pazartesi günü başlıyor kampanya ve 6 aralık tarihine kadar sürecek. ben de 75k bakımına giricem pts günü sabahına aldım randevuyu... %15 indirim varmış. geçen sene haziranda arabayı aldığımda 60k için 350TL ödemiştim, bu sefer de yaklaşık aynı tutacak. faturayı paylaşırım hafta içi...
  • Kara Kitap K kullanıcısına yanıt
    merhaba,

inanın burda şu petlas yorumlarını okudukça çok üzülüyorum. kombassandan tmsf'ye geçip cemaatin adamı diye abdülkadir özcan'a peşkeş çekilen ve tayvan'daki çöpe atılmış 50 yıl önceki teknolojiyi getirip yeniymiş gibi gösterilen petlas ile conti'nin kıysalanması gerçekten çok yazık. bedavaya verecekler gene takmam aracıma... lastik alacaksanız 1. sınıf 3 marka vardır. conti, michelin ve brisa markaları... pirelli, good year bunların bir arkasında yer alırlar... diğerleri hikayedir. ha hızla uzun yolla işin yoktur, hepsi iş görür. lastikte en önemli kısım yanaktır. dişler süper görünür size ama yanaklar elastik özelliğini kaybetmişse o lastik ömrünü tamamlamıştır. bu yorumlarım geneli içindir, kış lastikleri için farklı olabilir. ben şahsen kış lastiği kullanmaya karşı olduğum için ilgilenmiyorum. 3 gün kar yağdığında araba lazım olursa taksi çağırıyorum olup bitiyor.

• ozgurefe09 kullanıcısına yanıt
    merhaba, petlas bayisine gittim adama raca baktı ve abi bu arabaya bu lastik takılmaz dedi, lastiğin ömrü 1 yıl olur ve aracada yazık eder dedi. gittim continental taktırdım 335 tl tanesi maximum karta 9 taksit. model ts850. sadece 4-5 km yol yaptım takıldıktan sonra o nedenle fikrim yok, umarım sorun yaşamam. teşekkürler
  • Kara Kitap K kullanıcısına yanıt
    en akıllıca işi yapmışsınız, kazasız belasız kullanın... ts850 şu an piyasadaki en iyi lastik. ben de 6 ay evvel lassa impetus revo taktım gayet memnunum. üzerinde fabrika çıkışı michelin primacy hp vardı ve hala dişleri gayet iyiydi ancak sertleşmişti. 71k olunca da km, yaz başı tatil öncesi taktırdım. tekrar hayırlı olsun, akıllı hareket...
  • quote:

o degilde 1 ocak 2007 yaziyor ekranda turkce dili mevcut mu ki benimki ingilizce

nası ingilizce ilk defa sizden duydum ingilizce olanını ben en az 10 farklı araca baktım farklı yaş ve seride hepsi türkçe.. bence dil ayarı vardır.. diğer arkadaşların ki nasıl acaba.. örnek benim türkçe mesela sabah işe giderken 2 derece altında ise sesli ve yazı ile dikkat buzlanma riski yazıyor did did ötüyor siz ok tuşuna basana kadar...

sizde diğer uyarılarda mı ingilizce peki..

birde bende anlamadım bu led gündüzleri nasıl takmış hatta bantla kurumusa için yapışmış gibi daha öncede 2 araçta gördüm...

kış lastiğine gelince bu yıl kar yağmadığı sürece asla takmayacağım geçen yıl taktım damla kar yağmadı bi sürü eziyet...

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

nası ingilizce ilk defa sizden duydum ingilizce olanını ben en az 10 farklı araca baktım farklı yaş ve seride hepsi türkçe.. bence dil ayarı vardır.. diğer arkadaşların ki nasıl acaba.. örnek benim türkçe mesela sabah işe giderken 2 derece altında ise sesli ve yazı ile dikkat buzlanma riski yazıyor did did ötüyor siz ok tuşuna basana kadar...

sizde diğer uyarılarda mı ingilizce peki..

birde bende anlamadım bu led gündüzleri nasıl takmış hatta bantla kurumusa için yapışmış gibi daha öncede 2 araçta gördüm...

kış lastiğine gelince bu yıl kar yağmadığı sürece asla takmayacağım geçen yıl taktım damla kar yağmadı bi sürü eziyet...

Bende de ingilizce. Bir de ben de öyle tuşa basana kadar otme olayı yok. Ekranda risk of ice yazıp 2 dit dit diyor tamam..

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Dil ayari vardi sanki yav?? Benimkide turkce

• ozgurefe09 kullanıcısına yanıt
    Selam komsum banada geldi mesaj eger kayinpederin arabayi alabilirsem bende bu hafta ici vericem 75bin bakimina. Gecen yan yana gectik sanirim senle. Vizon gri degilmiydi senin. Ditladim bi ama kalabalikti

• quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-06-ftm-06-ozel-plakali-c4-pc-5-kisilik-aracim-acill-satiliktir-186613177/detay

bu ilanda ki araç gündüz led farlarını sence nasıl taktırmış olabilir... acaba bu led farın olduğu kısım serviste satılıyor olabilirmi...

Hocam tam seçemedim. Telden bağlandım da. Sisleri zenon yapmış. Onların üstünde belli belirsiz şeritler var gibi. Onları kastediyosan serviste bu haliyle satıldığını zannetmem. O ledlere uygun olması için komple ön tampon değişcek. Hasar kaydı var demiş belki de 2011 ön tampon taktırmıştır. Hatırlarsan ben o bölgeye yaptım önce ama tam karşıdan bakınca olmamıştı. Şimdiki yere ön ızgaranın altına alınca belli oluyo. Sen düşünüyosan sana tavsiyem benim paylaştığım resmi bul o ledlerin biraz daha büyüğünü taktır. Çok güzel duruyo o bölgede.

• 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.