Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (316. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soskay

Silecekler en başlarda gelen sarf malzemesi diye düşünüyorum.Max 1 yılmış gibi ömürleri hatta kış koşulları daha agır olan illerde bu süre daha fazla kısalacaktır.Yazlık ve kışlık iki takım olması idealdir.Bende değiştireli bir yıl olmadı bariz bir sıkıntı olmasada sol silecek en üst noktasına doğru iz bırakma yapıyor.Bosch marka takdırmıştım.

Benimki de sol taraftaki ses yapıyor ve üst taraflarda atlama yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaza girmeden dogan ustadan orjinal citroen silecekleri aldim su ana kadar bisi cikmadi gerci yazin cok kullanmadim ama :)) ins. kisi iyi goturur bizi fiyati malasef biraz tuzluydu 130 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurefe09

arkadaşlar merhaba,

uzun zamandır yoğunluktan yazamıyordum, ancak bugün fırsat bulmuşken birkaç paylaşım yapayım istedim.
    öncelikle sileceklerim çok ses yaptığı için servise gittim ve fiyatını sorduğumda 180tl dediler şaştım kaldım. neyse hepsiburadadan 45TL'ye SİLBAK marka aldım. kendim taktım, gerçekten değişimi de çok kolay. şimdi süper oldu bu ara yağmurlar da çok oldu zamanlama tam oturdu yerine...
    servis vaktim geldi ancak kış indirmi hala gelmediği için daha sokmadım çünkü 75000 bakımı için 420TL fiyat istediler. hala beklemedeyim.
    bir de ilginç bir olay yaşadım. bayraktar bursada satış şefi çok ilginç bir teklif yaptı. yeni kasa intensive ve teknoloji paketli, cam tavanlı aracı 95000 yerine özel filo indirimiyle 84000TL'ye bıraktı ve benim aracı da 50000 saydı. 34000TL getir al git dedi. ki ciddi ciddi niyetlensem daha da düşürürdüm. ama şu anda sadece lüx olacağı için ilgilenmedim ancak satışlar çok değil.

Teklif edilen arac 7 kisilik miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: celenlee

Selamlar,

Araçiçin 3 Sıra Paspas temin eden var mı? 3D ya da havuzlu normal kauçuk.
    Nette bulamadım, forumda konu içi arama da çalışmıyor.

Bir de Grand C4 için Cam çıtası yapıp da uzun süre kullanan var mı?
    Hangi ürünü kullanırsak yapışkanı atmadan uzun süre kullanabiliriz..

Paspas Örnek
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Arkadaşım cam çıtasının ömrü 1 sene ben yaza doğru söküp atacağım

Ben resimdeki paspası ploterdan çıktı alıp kestirdim kullanıyorum. (bagaj Hariç )

• muhendizz M kullanıcısına yanıt
    evet grand picasso bordo renkliydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Selamlar,

Paspas Örnek

Ben resimdeki paspası ploterdan çıktı alıp kestirdim kullanıyorum. (bagaj Hariç )

Halı kestirdiniz o zaman değil mi?

Nerde ne şekilde yaptırabiliriz?
    Öneriniz var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Selamlar,

Paspas Örnek

Halı kestirdiniz o zaman değil mi?

Nerde ne şekilde yaptırabiliriz?
    Öneriniz var mı?

Ankarada iseniz kalıplar duruyor kestirip overlok çektirmek için verebilirim. Döşemeciler yapılabilir
    Önemli Şöför tarafındaki paspas sol ayak dayama yerini kapamalı

• bu gün nihayet yağmur durdu ve sanayide özel bi citroen servisine gittim tesadüf adamında picasso su varmış kapıda karşıladı bütün picassocular kardeş gibi ne hikmetse yolda bile yanımdan geçseler dıd dıd yapıyorlar...

neyse bakım için geldim dedim...

bütün filtreler ve yağ.. su gider süzgeçlerini çıkaracak bazı seride 4 bazısında 2 taneymiş... ön balataları değiştirecek... arka amartsörleri söküp altında ki lastikleri değiştirecek toplamda 300tl olur dedi.. şaştım kaldım orjinal parçamı dedim evet dedi gösterdi tek tek balatası filtresi falan hayret ettim.. ucuz dedim.. oda picassocuya özel fiyat dedi.. çarşamba inşallah yaptıracağım... elinde iş vardı... başka yaptırmam gereken bişey varmı sizce... mazot filtresi gerek yok dedi 90 binde değişecek dedi... adam yetkili servisten ayrılmış özel servis açmıç..

birde bugün lastik havalarına baktım kapıda 2.8bar boş 3.4bar yüklü yazıyor buda 36ps ve 44 ps demek miş makineye göre bu kadar fark normalmi bende ortası 40ps bastım havayı yanlışmı yapmışım...

• bedevi1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam paspasların yapılmış hali var mıydı özellikle sol ayak dayama önemli dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

bu gün nihayet yağmur durdu ve sanayide özel bi citroen servisine gittim tesadüf adamında picasso su varmış kapıda karşıladı bütün picassocular kardeş gibi ne hikmetse yolda bile yanımdan geçseler dıd dıd yapıyorlar...

bütün filtreler ve yağ.. su gider süzgeçlerini çıkaracak bazı seride 4 bazısında 2 taneymiş... ön balataları değiştirecek... arka amartsörleri söküp altında ki lastikleri değiştirecek toplamda 300tl olur dedi.. şaştım kaldım orjinal parçamı dedim evet dedi gösterdi tek tek balatası filtresi falan hayret ettim.. ucuz dedim.. oda picassocuya özel fiyat dedi.. çarşamba inşallah yaptıracağım... elinde iş vardı... başka yaptırmam gereken bişey varmı sizce... mazot filtresi gerek yok dedi 90 binde değişecek dedi... adam yetkili servisten ayrılmış özel servis açmıç..

birde bugün lastik havalarına baktım kapıda 2.8bar boş 3.4bar yüklü yazıyor buda 36ps ve 44 ps demek miş makineye göre bu kadar fark normalmi bende ortası 40ps bastım havayı yanlışmı yapmışım...

fiyat gayet iyi hocam. mazot filtresini ben de değiştirmedim. usta gerek yok dedi. 30binde bir değiştir yeter dedi. zaten kaliteli yakıt alıyoruz hep. total excelium euro dieselden şaşmıyorum.

lastik havalarını bulunduğum yerde 2.4 bar yaptım hocam. 35 psi ya denk geliyo galiba. araba fena şekilde yolda herşeyi hissettirmeye başladı. 32 yaptım rahatladı araç.

• hitman298 H kullanıcısına yanıt
    bende geçen ay 32 yaptım ama bu kez araç ortalama yakıtı 5.1 e yükseldi.. genelde 4.5-4.6 larda olurdu

sanki lastik sürtünmesi arttı az basınçtan dolayı ki gözle görülür bi yere basma yüzey farkı oldu şişirince araç daha bi rahatladı... ama hiç kötü yola girmedim bu şişkin lastiklerle ama görüntü bile güzel oldu yani...

mazot filtresini bende değiştirmeyeceğim fiyatı 80-110 tl arasında dedi usta yanlış hatırlamıyorsam...
  • quote:

bu gün nihayet yağmur durdu ve sanayide özel bi citroen servisine gittim tesadüf adamında picasso su varmış kapıda karşıladı bütün picassocular kardeş gibi ne hikmetse yolda bile yanımdan geçseler dıd dıd yapıyorlar...

O fiyatta balatalar yoktur hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

var hocam özellikle sordum 110 tl orjinal ön fren balatası yan sanayiside 60 tl dedi... tek olmayan mazot filtresi kağıda yazdı verdi yapacaklarını...

yağ yağ filtre hava ve polen 160 tl dedi.. 110 da balata 270.. 30 da el emeği alırım dedi onca işleme.. sanırım biraz hatırlık bişey oldu...

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-c4-grand-picasso-sx-pk-boyasiz-hasarsiz-185819175/detay/

bu linkte ki araca bakın isterseniz çok farklı işler yapmış aracına...

özellikle ön ledler hoş ve orjinal duruyor.. içine kırmızı ışık dvd falan...
  • quote:

quote:

quote:

var hocam özellikle sordum 110 tl orjinal ön fren balatası yan sanayiside 60 tl dedi... tek olmayan mazot filtresi kağıda yazdı verdi yapacaklarını...

yağ yağ filtre hava ve polen 160 tl dedi.. 110 da balata 270.. 30 da el emeği alırım dedi onca işleme.. sanırım biraz hatırlık bişey oldu...

İstanbulda mısın hocam sen :)) ön fren balatala benim orjinal. Arkalar trw. Yada tam tersi hatırlayamadım:)) Yakında degismesi gerek. 80 binde falan değiştirdim 118bin oldu.

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    yok hocam ben giresundayım ama bu işlemi şu an geçici görevlendirmeli bulunduğum il afyonda yaptırıyorum...
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-c4-grand-picasso-sx-pk-boyasiz-hasarsiz-185819175/detay/

Kafaliklar kumaşla uymamis siritmis ama 8-10 yaşlarında çocuğu olanlar için hoş birşey.

Teyp olayında merakim hep vardı ama açıkçası pek yüksek sesle müzik dinleyen biri değilim. Radyoda bile 3 radyo arası mekik dokurum. Diğerlerini 2 yıl oldu hala hafızaya ekleyecem

Gündüz ledleri egreti durmuş. Belki gece güzel gorunuyordur ama amacı gündüz ledi olunca pek yakismamis bence..

Konsol altında Kırmızı bir led var. Bunu merak ettim. Kapılar açılınca yaniyorsa hoş olabilir.

Son olarak piyasa uçmuş. . 2010 model 54bin tl.. Ekstralar 4 bin etmez.. picassolar da 50bin barajini aştı. Ki bu durum şuanki piyasada normal görünüyor diye düşünmeye başladım.

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-c4-grand-picasso-sx-pk-boyasiz-hasarsiz-185819175/detay/

Kafaliklar kumaşla uymamis siritmis ama 8-10 yaşlarında çocuğu olanlar için hoş birşey.

Teyp olayında merakim hep vardı ama açıkçası pek yüksek sesle müzik dinleyen biri değilim. Radyoda bile 3 radyo arası mekik dokurum. Diğerlerini 2 yıl oldu hala hafızaya ekleyecem

Gündüz ledleri egreti durmuş. Belki gece güzel gorunuyordur ama amacı gündüz ledi olunca pek yakismamis bence..

Konsol altında Kırmızı bir led var. Bunu merak ettim. Kapılar açılınca yaniyorsa hoş olabilir.

Son olarak piyasa uçmuş. . 2010 model 54bin tl.. Ekstralar 4 bin etmez.. picassolar da 50bin barajini aştı. Ki bu durum şuanki piyasada normal görünüyor diye düşünmeye başladım.

Piyasanın durumuna uzulsem mi sevinsem mi bilemiyom.Linkdeki arac bana yakınmış atlayıp bir yakında mı baksam.
    Asx den tecrübeliyim bu multimedyaların pek bir etkisi yok Hani.Asx 2000tl ye takdırmıştım mitsubishi servisinde daha sonra dedem 1400tl ye benimkinden daha afilli birseyi bilmem kaç model mercedese taktırmıştı

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    ben geçen yıl aldım 2010 40 binde sadece ön tamponda çok az çizik boyası vardı 45 bine maal etmiştim 5 kişilik...

şimdi 50 deseler ancak veririm oda çok zor.. sebebi işgüzarlık değil ama piyasa uçmuş gitmiş bir yılda.... 50 ye satsam bu gün b hatta a sınıfı sıfır aracı zor alıyorum..

bu yaşta bu km de dizel otomatik araç bakınca çoğu pert yada ağır hasarlı.. geçen sene araç ararken baktığım 40k lık araç bu sene 48 olmuş...

bu durumda ne araç satar ne alırım elimdeki şükür bi sorun çıkartmıyor çok memnunum ama model yükseltmek isterim fırsatım olursa..

hele 2015 te sıfır 1.6 motor araçlara ekstra %15 zam gelecek sanırım buda 2. elde 1.6 motorlu araçların fiyatını iyice artırır....

bide bu linkteki aracı alırmıyım asla çok oynanmış bi yerde bi arıza verse her yer karmakarışık bi hal almıştır.. ben aracıma bi zenom takmaya korktum bi gündüz ledi adam neler neler yapmış helal olsun...

• quote:

bende geçen ay 32 yaptım ama bu kez araç ortalama yakıtı 5.1 e yükseldi.. genelde 4.5-4.6 larda olurdu

sanki lastik sürtünmesi arttı az basınçtan dolayı ki gözle görülür bi yere basma yüzey farkı oldu şişirince araç daha bi rahatladı... ama hiç kötü yola girmedim bu şişkin lastiklerle ama görüntü bile güzel oldu yani...

mazot filtresini bende değiştirmeyeceğim fiyatı 80-110 tl arasında dedi usta yanlış hatırlamıyorsam...

benim bulunduğum bölgede tırtıklı asfalt çok hocam. lastik basıncını yükselttiğim an hem yol sesi artıyo hem de çok titreşim oluyo araçta. zangır zangır oluyo. ama kaymak asfaltın olduğu yerde yaşıyo olsam artırırdım ben de basıncı.

çok oynamış araçla arkadaş. bi de çok para istemiş. hakketen artık picassonun da ikinci eli artıyo fena halde. satsak model yükseltelim desek sadece bi yılla arada 4 ya da 5 bin oynuyo.

bu arada öylesine citroen pegueot nun fransada satmadığı sadece dünya haritasında doğuyu hedeflediği 301 ve c elysse nin ikinci eline bakayım dedim. ne yalan söyliyim c elysenin tipi fena değil. ancak bunların bile ikinci eli 45 50 binde geziyosa artık picassoyu değiştirmenin bi anlamı yok. ben maddi anlamda 4*4 ya da daha premium bi araç alamam. benim ederim anca düşük model picasso:)

• 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.