Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Buluşma yaptiginiza sevindim. Ben de dün gece ölümden döndüm. Ne yazık ki picassoma nazar Değdi.

Dün gece merterden sariyere geliyordum. Telekom stadının orada sariyere 150mt kala en sağ seritte beklerken köprü trafigine kızıp emniyet şeridinde girdim. Sağ sinyalim yaniyordu çünkü sağa donecektim zaten. Ama bir kamyon beni sikistirdi ve 70 80km hızla sağ bsriyerlere surttum. Sağ taraf komple çizildi. Ama çoğu pasta cla ile çıkabilecek şeyler. Sağ arka çamurluk biraz ezildi.

hocam çok geçmiş olsun..İstanbulda araç kullanmak gerçekten çok sabır gerektiren bir iş..keşke emniyet şeridine girmeseymişsiniz ama olmuş bir kere ne diyelim Allah daha kötüsünden korusun..

Teşekkür ederim hocam. Arabada yalnızdım. Allahtan eşim ve çocuk varken böyle birşey yaşamadık. Çığlık atan bir anne ve ağlayan bir bebekle o an o kadar soğuk kanlı olamazdım.

Bir daha mı.. Asla..

Burada paylaşıyorum ki arkadaşların kulağına küpe olsun.

@Picasso11 Hocam kendim şuan yapamam çünkü havalar soğudu ve kapalı, uygun bir yer bulmam güç. Bir de daha kalın bir pastaya ihtiyacım olabilir. Elimde sadece hafif aşındırıcı kaldı. Menzerna 203S. Dönem arası belki kaınpederin kapalı garajı var, orada yapabilirim. Yada dışarıda yaptırırım. Nano koruma olsa idi, çizik bile olmazdı sanıyorum.

Ama biz yine de buluşalım senin farları güzelleştirelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emule79

arkadaşlar doğan ustanın telefonu ve adresini alabilirmiyim

birdevarsa bi adres tarifi

www.istanbulisrehberi.info
    İrem Otomotiv
    http://www.istanbulisrehberi.info/27502-irem-otomotiv.html

Burdaki adres doğru ama telefon doğru mu bilmiyorum cep telefonunu özelden atarım brazdan. Adaşınızdan aldım diyebilirsiniz :)

• çok teşekkürler bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emule79 -- 7 Aralık 2013; 18:50:02 >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun bunda da bir hayir var diyelim.dediginiz gibi yalniz olmaniz daha sogukkanli olmaniza vesile olmus olabilir.tekrar gecmis olsun size birsey olmadigi surece arabadaki bir kac cizigin ne onemi var nazar boncugu kivaminda olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler efenim bugun taktiramadim yarina kaldi bugun taktirmis olsaydim ankara yollarinda test etme imkanim olacakti.bugun oglenden sonra kar yagisi merhaba dedik.nokian wr d3 olmadi ama good year extreme test imkani tekrat yasadim bir video ilede susleyecegim.extreme 4. kışı bu arada performan 10 uzerinden 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soskay -- 7 Aralık 2013; 20:25:50 >
    Hocam guzel degerler ama hala sizin degerlere ulasamadim 30 bin bakimi sonrasi nasil cikacak gorecez 2bin km kaldi artik kis sonrasina artik bakim.

• 07/12/2013 tarihi öğleden sonra ankara da kar yağışı başladı.Yozgat bulvarı rampasında araçlar 4'lüler yanık sekilde beklemekte kimisi de kenara park etmiş.Kış lastiği yada zincir takılı araçlar rampa tırmanışında.Bu tırmanışa 4. kışını geçirmek üzere olan good year ug extreme lastikle eşlik ediyorum.Kısa bir video çektim linkini aşağıda.Bu arada lastikerin resmini ekledim

arca menelyoutube
    yozgat bulvarı good year ug extreme
    https://www.youtube.com/watch?v=cYJtBegcUEI

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

07/12/2013 tarihi öğleden sonra ankara da kar yağışı başladı.Yozgat bulvarı rampasında araçlar 4'lüler yanık sekilde beklemekte kimisi de kenara park etmiş.Kış lastiği yada zincir takılı araçlar rampa tırmanışında.Bu tırmanışa 4. kışını geçirmek üzere olan good year ug extreme lastikle eşlik ediyorum.Kısa bir video çektim linkini aşağıda.Bu arada lastikerin resmini ekledim

https://www.youtube.com/watch?v=cYJtBegcUEI
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Lakin good year ug lere çivi batmış aman dikkat

• gozbilginli kullanıcısına yanıt
    Evet hocam resim cektigimde fark etmistim bende civi dik degil yanlamasina batmis resim çektikten sonra ufak bir el yordami ile cikarmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Evet hocam resim cektigimde fark etmistim bende civi dik degil yanlamasina batmis resim çektikten sonra ufak bir el yordami ile cikarmistim

hiç dokunmasaydın çünkü o delikten hava kaçırır lastik. mantar yama yapılarak önleyebilirsiniz
  • blackdıamond kullanıcısına yanıt
    Ilk olarak bende sizin gibi dusunmustum fakat yakindan inceleme yaptigimda sorun yaratcak bir durumda olmadigini gordum lastik disi uzerinde ana govdeden bi hayli yukarida diyebilirim civinin bulundugu yer.fazla girmisde degildi, bir hal olurmu diye suan gozlem altinda

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Slm güzel paylaşım olmuş hocam tşkler

• Sevgili soskay, video için ve bilgilendirme için teşekkürler. İyi bir markanın farkı işte burada çıkıyor. 4 kış ne demek? Çok iyi. Video'yu izledim. Bizim milletin bu kafası hiç değişmez. Durumu yettiği halde almayanlara müstahak diyorum.. Ben de 2 yıl önce kar lastiği almamıştım ama arabamı dışarı çıkartmadım. TVler bas bas bağırıyor kar geliyordiye hala daha kabak lastikle bile yola çıkanlar var.

Kısmetse 2 güne buralar da bembeyaz olacak. Bu yıl lastiklerimden beklentim yüksek. Çünkü hem oldukça dişli bir lastik hem de aracımız oldukça ağır ve yere basan bir araç.. Ben de video çekip paylaşmaya çalışıcam. Eğer yağan karda eve çıkartabilirse heryer gider :) Çünkü çok dik. Şöyle söyleyeyim. 600mt mesafe ile deniz seviyesinden köprünün direklerini görebilecek hale geliyorsunuz :)

Bu arada videoda aracı kim kullanıyor bilmiyorum ama çok riskli sürmüş.. Diğer araçlara oldukça yaklaşmış..

• quote:

Sevgili soskay, video için ve bilgilendirme için teşekkürler. İyi bir markanın farkı işte burada çıkıyor. 4 kış ne demek? Çok iyi. Video'yu izledim. Bizim milletin bu kafası hiç değişmez. Durumu yettiği halde almayanlara müstahak diyorum.. Ben de 2 yıl önce kar lastiği almamıştım ama arabamı dışarı çıkartmadım. TVler bas bas bağırıyor kar geliyordiye hala daha kabak lastikle bile yola çıkanlar var.

Kısmetse 2 güne buralar da bembeyaz olacak. Bu yıl lastiklerimden beklentim yüksek. Çünkü hem oldukça dişli bir lastik hem de aracımız oldukça ağır ve yere basan bir araç.. Ben de video çekip paylaşmaya çalışıcam. Eğer yağan karda eve çıkartabilirse heryer gider :) Çünkü çok dik. Şöyle söyleyeyim. 600mt mesafe ile deniz seviyesinden köprünün direklerini görebilecek hale geliyorsunuz :)

Bu arada videoda aracı kim kullanıyor bilmiyorum ama çok riskli sürmüş.. Diğer araçlara oldukça yaklaşmış..

Size % 1500 katılıyorum , adam imkanı olduğu halde almıyor, birde bu durumun bir tık daha iyisi olupta 2 tane alanlar var onlarda ayrı bir alem.

Hiç bir şey insan canından değerli değil, bırakın canı ,o soğukta rezil olmaya değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bildiğiniz slowmotion drift yapmış arkadaş :)
  • quote:

Buluşma yaptiginiza sevindim. Ben de dün gece ölümden döndüm. Ne yazık ki picassoma nazar Değdi.

Dün gece merterden sariyere geliyordum. Telekom stadının orada sariyere 150mt kala en sağ seritte beklerken köprü trafigine kızıp emniyet şeridinde girdim. Sağ sinyalim yaniyordu çünkü sağa donecektim zaten. Ama bir kamyon beni sikistirdi ve 70 80km hızla sağ bsriyerlere surttum. Sağ taraf komple çizildi. Ama çoğu pasta cla ile çıkabilecek şeyler. Sağ arka çamurluk biraz ezildi.

Merhaba,

Çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Canınızdan önemli değil ya çizikler arkadaşlarında dediği gibi hallolur. Sonax, Ziebart v.s gidilip hallettirilir.

Benide 2-3 hafta önce Beşyol-Florya bağlantısı yan yolda bir tır sıkıştırıyordu. Ucuz atlattım. Yolun kenarına park eden ve yolcu indirip bindiren minibüslerde olunca 2 araç yan yana gitmek bile sorun E-5 yanyolda. Tek şerit olarak ilerliyorsunuz adeta.

Neyse dorse takılı olan tır sol sinyal vermiş ama yanıp yanmadığı bile belli değil. Ne yapmaya çalıştığını farkeder etmez korna, fren, sola kırma ki bariyer olduğu için fazla gidemedim sol tarafa bu şekilde kurtardım.Bir iki el kol hareketiyle restleştik sonra yola devam ettim.

Allah koruyor diyelim. Verilmiş sadakamız varmış.

Tekrar geçmiş olsun arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 9 Aralık 2013; 13:10:16 >

• Arkadaşlar aracımı kapalı otoparkımız olmasına rağmen arka arkaya 2 araç girip çıkarken zorluk yaşandığından dolayı evimizin önündeki açık otoparka bırakıyoruz.

Sabahları kırağıdan dolayı camlar buz tutmuş oluyor. Kazı kazı soğukta bir hal olduk. Havalar daha da soğuyunca bu problemde giderek artacak. Envai çeşit sorun giderme yöntemi var.

Biraz araştırdıktan sonra. Aşağıdaki ürünü aldım. Bu sabah eşim denemiş ve sadece şoför tarafından cama doğru yatay şekilde sıkmış ve spreyi içeri koyana kadar buzlar çözülmüş. Camda lekede bırakmıyor. Diğer birçok ürün için camda yağlı bir tabaka oluşturduğu belirtiliyor. Patates ve elma sürenler var. Alkolle ya da kolonyayla camı silenler v.s.

Kış Şartları İçin Naçizane Birkaç Hatırlatma

Kışlık lastiklerinizi taktırınız.
    Akünüzü kontrol ettirip. Voltajını ölçtüttürünüz.
    Antifirizli cam suyunuzu koyunuz.
    Buz kazıyıcısı temin etmeyi de ihmal etmeyiniz.
    Bakım zamanınız geldiyse bakımı da ihmal etmeyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mergink -- 9 Aralık 2013; 13:54:06 >

ankara yozgat bulvarı düzlüğü uzun olan fakat birden bir hayli dikleşen bir yokuşa sahiptir.Videodaki araçların hemen hepsi yokuş başlangıcı noktasında kalmış durumda.Araç ford focus 1.6 dizel 90 beygir lastikler 4'üncü kışı gecirmek üzere bu nedenle 4. kış efenim:)
    Hala forumlarda kar lastiği olarak tabir kullananlar var kış lastiği olacak:) kış lastiği kar yagdığında değil hava sıcaklığının +7 dereceden aşağıya düşmesi sonrası ihtiyac duyulmaktadır.Ankara da yoğun kar yağışı olmaz olduğu zamanda video daki görüntüler fazlaca olur.Kuru ayazı fazladır.Havanın kuru olması nedeniyle yazlıklarını değiştirmeyen sürücü bir hayli fazlacadır.
    Aracı kullanan benim hız yaklaşık 30 km civarındaydı.Lastiklerimin vermiş olduğu avantaj nedeniyle diğer kış lastiklerine göre tutunmam daha iyidi diyebilirim.Buda hızlı gidiyormuş gibi göstermiş beni:)Video aslında bir hayli görüntüyü yapıştırmış bu nedenle yakın olma hissi oluşturmuş.Birde her ne kadar kış lastiği de olsa durma anında kış lastiklerinin de bu tip rampalarda yeteriz olduğunu daha önceki senelerde test etmiş biriyim.bu nedenle duraklamayacağınız bir yol bulmanız gerekiyor.Aksi takirde video fiyasko olabilirdi:)

• 2013 grand picassolarda 205 55 r17 lastik ebadı
    ben de 225 55 r17kıs lastigi var
    taktırsam cok abes olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.