Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yarın müsatiseniz buluşmayı yapabiliriz öğleden sonrası için aslında katılmak isteyen varsa hemen konuşup anlaşsak iyi olur inş. yarın güneşli olur hava:) bu arada fiyat hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 6 Aralık 2013; 11:55:34 >
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Telefonda konustugumuz gibi yarin bir aksilik cikmaz ise bulusuyoruz. Saati ve yeri yarin sabah tekrar konusuruz. OK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Tamamdır inş. bi kaç kişi daha gelirse hazır havalar güzelken çok güzel olur :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

Tamamdır inş. bi kaç kişi daha gelirse hazır havalar güzelken çok güzel olur :))

Benim yarın 1 ile 4 arası bir çeviri işim var hocam.

• Araç içi ss konusuna koyduğum resim sizle de paylaşmak istedim.

havalar güzelleşince bi buluşma daha yaparız ya kaçmıyoz ya hocam her zaman buralardayız :))
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Bugun itibariyle lastikleri teslim aldım. Kısmet ise yarın taktırtacağım. Hanımdan fırsat bulabilirsem deneyimlerimi de aktarırım. Lastikler 2013 yılı 38 hafta üretimi Made in Finland.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Slm hayırlı olsun lastikler kazsanız belasız hayırlı yolculuklar

• Evet arkadaşlar bugün picasso11 arkadaşımızla mini bir buluşma düzenledik kahvaltı yaptık tanıştık araçları test ettik içlerini inceledik. Çok fayfalı bir buluşma oldu zira benim motordaki hafif terlemeleri ve araç içindeki tavandan su akıtma olayını belkide hiç öğrenemeyecektim. Bu yüzden picasso11 arkadaşa burdan çok çok teşekkür ederim kendisi gayet ilgilendi araçla.. Kendi aracında uygulamalı olan chiptuningin yakıt ekonomisine verdiği katkıyı görünce çok şaşırdım benim araçla arasında çok fark var. Kendi aracında o kadar yüklendi hız falan yaptı ve ortalama 6.4 ü (yamulmuyorsam) geçmedi şok oldum. :)) Benim şu an 9.4 te arada dağlar kadar fark var ve en kısa zamanda chiptuning işine girmeyi düşünüyorum fiyat yüksek (650TL) ama gerçekten değer. Performansta cabası. :)))

Bu arada buluşmadan bir iki foto hava yağmurlu biraz soğuktu ama çok iyi oldu bu.

Bu da benim su damlatan yer...

Picasso11 arkadaşın tavsiyesi üzerine ayrıldıktan sonra soluğu doğan ustanın yanında aldım :)
    Kendisi ile tanıştım çok cana yakın sağolsun baya ilgilendi benimle... motora baktı çok sorun yok ama küçük yağ kaçıran yerleri bir ara arabayı akşamdan bırak ben hallederim dedi. En kısa zamanda onuda halledeceğim ama en büyük sorun ve benim canımı sıkan olay tavandan su gelmesi. Oradan Ulugöle gittim. Servis arabanın 2 gün kalması gerektiğini tavanın komple sökülüp sorunun nerde olduğunu bulmalarını gerektiğini söyledi malasef bugün müsait olamadığım için bırakamadım hafta içi bırakmayı düşünüyorum. Allahtan yağmur kesildi birde aracı kapalı otoparka bıraktım ne olur ne olmaz diye fazla yağmura da çıkamam şu saatten sonra. İnş. sorun büyük değildir gerçi biz baktık arkadaşla ama görünürde bir şey yok ya bagaj kapağının oradaki contalardan yada cam tavanın herhangi bir yerinden kaçırıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 7 Aralık 2013; 14:49:57 >

• Dün planladığımız mini buluşmayı değerli kardeşim Cem (Peyniraltısuyutozu) ile bu sabah yaptık.

Cem'in geçen hafta almış olduğu Picasso'sunu ve Benim Picassomun içini, dışını, bagajından motoruna her tarafını inceleyerek bilgi alışverişi yaptık.

Cem arkadaşımız gerçekten temiz bir Picasso satınalmış. Bu konuda gerçekten çok şanslı. Aracı 2008 model olmasına rağmen henüz 56bin kilometrede ve hep kapalı garajda tutulduğu bariz belli oluyor. içi dışı gerçekten sıfır km. gibi temiz.

Buluşmada ilk kez standart 109Hp - 240Nm torka sahip Picasso deneme fırsatım oldu. (Bildiğiniz üzere benim Picassom 143Hp-326Nm tork üretiyor) Standart haliyle benim picassomu kıyasladığımda bariz çekiş farkı var.

Standart Picassonun 109hp hali ile kullanıma alışılırsa gayet yeterli bir çekişi mevcut. Fakat benim aracımdan inip Cem'in standart Picassosuna binip standart hali ile chipli halini kıyasladığımızda çekişin çok farkettiğini net olarak gördük.

Aradaki 34HP güç 86nm tork artışının bu kadar fark yaratacağını tahmin edemezdim doğrusu. Denedik gördük.

Buluşma, kahvaltı, araç başında sohbet, incelemeler ve deneme sürüşleri ardından benim planda olmayan bir işimden dolayı 2saat sonunda ayrılmak zorunda kaldık.

Buluşmaların daha çok Picasso severin katılımıyla devam etmesini diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 7 Aralık 2013; 18:53:22 >

• Ben buluşma ayrıntılarını yazarken Cem arkadaşım benden önce davranıp forumda paylaşmış bile (Yazımı yükledikten sonra farkettim)

PeşPeşe aynı konu olmuş Aslında iyide omuş
  • Bu arada Serkan kardeş ismini yanlış hatırlamıyorsam, bilmediğim şeyler konusunda beni aydınlatıp ve su damlatan yeri bana gösterdiğin için çok teşekkür ederim sana. Bu tarz görüşmeleri inş sık yaparız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peynir Alti Suyu Tozu -- 7 Aralık 2013; 15:33:32 >
  • Buluşma yaptiginiza sevindim. Ben de dün gece ölümden döndüm. Ne yazık ki picassoma nazar Değdi.

Dün gece merterden sariyere geliyordum. Telekom stadının orada sariyere 150mt kala en sağ seritte beklerken köprü trafigine kızıp emniyet şeridinde girdim. Sağ sinyalim yaniyordu çünkü sağa donecektim zaten. Ama bir kamyon beni sikistirdi ve 70 80km hızla sağ bsriyerlere surttum. Sağ taraf komple çizildi. Ama çoğu pasta cla ile çıkabilecek şeyler. Sağ arka çamurluk biraz ezildi.

• Bu arada bugün yine Depoyu fulledim. 247tlye total excellium ile doldurdugum son depo 915kmde bitti. Tamamen istanbul içi. Ortalama hız 32km/h

Çok yoğun trafiğe girmiyorum hergün. Ama ev iş 10km ve motor kendine gelemeden kontak kapatıyorum. Zamlara rağmen az yakan bir araba. Maşallah. Kalan menzil 50km civarı idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Buluşma yaptiginiza sevindim. Ben de dün gece ölümden döndüm. Ne yazık ki picassoma nazar Değdi.

Dün gece merterden sariyere geliyordum. Telekom stadının orada sariyere 150mt kala en sağ seritte beklerken köprü trafigine kızıp emniyet şeridinde girdim. Sağ sinyalim yaniyordu çünkü sağa donecektim zaten. Ama bir kamyon beni sikistirdi ve 70 80km hızla sağ bsriyerlere surttum. Sağ taraf komple çizildi. Ama çoğu pasta cla ile çıkabilecek şeyler. Sağ arka çamurluk biraz ezildi.

Geçmiş olsun kardeş çok üzüldüm gerçekten. Size bir şey olmasın aman, mal bir şekilde geri gelir ama can ? Ucuz atlatmanıza sevindim gerisi önemli değil hepsi hallolan şeyler. Dikkat edin lütfen Allah kaza bela vermesin inş.

Gercekten cok uzuldum. Gecmis olsun. Camurluktaki ezik kucuk ebatlarda ise kaskonun mini onarim pakedi ile giderilebilirsin. Boylece kaskonun hasarsizlik indirimini bozmadan autokingte ucretsiz yaptirabilirsin.

• Teşekkür ederim. Aslında neden böyle bir aptallık yaptım hala bilmiyorum. Normalde hiç böyle birşey yapmam. Hatta biz beklerken emniyet şeridinden gidenlere kızarım. Ama kendimce zaten bu trafik köprünün trafiği ben az ilerdeki çıkıştan çıkıcam zaten deyip doğru olmayan bir mantık yürüttüm. Acelem bile olmamasına rağmen gece yarısı günün yorgunluğu ile hatalı bir davranışa girşince pahalı bir ders almış oldum.

Araba sağ bankete değince sanki güçlü bir rüzgar sizi öteki tarafa itiyor gibi oluyorsunuz.. Sağ aynaya baktığımda ise kalkan tozu görmeniz lazımdı..

Picassonun boyası ise oldukça sağlammış.. Siyah izler ve sürtme izleri var ama boya kalkmamış.. Benzincide mazotla biraz çıkarttık ama hepsi çıkmadı.. Dönem arasında güzel bir pasta cila ve nano koruma yaptırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Buluşma yaptiginiza sevindim. Ben de dün gece ölümden döndüm. Ne yazık ki picassoma nazar Değdi.

hocam çok geçmiş olsun..İstanbulda araç kullanmak gerçekten çok sabır gerektiren bir iş..keşke emniyet şeridine girmeseymişsiniz ama olmuş bir kere ne diyelim Allah daha kötüsünden korusun..

O zaman bir sonraki bulusma konumuz sizin pasta cilaniz benim ise farlarimin parlatilmasi olsun

Saka bir yana tekrar gecmis olsun.

Cizikleri kendiniz giderecekseniz bana da bilgi veririn bende geleyim el birligiyle cizikleri giderelim.

• arkadaşlar doğan ustanın telefonu ve adresini alabilirmiyim

birdevarsa bi adres tarifi
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.