Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (211. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Var fakat start&stop değil stop&start özelliği mevcuttur.2011 modellerin hepsinde yok(aracım 2011 model ve yok) e-hdi modellerinde mevcut.
  • O değilde arkadaşlar ben bu araca alışıtıktan sonra başka araçlar daral gelmeye başlıyor artık... ilerde bunun yerine ne alsam bu ferahlığı elde ederim diye düşünmeye başladım şimdiden. Büyük ihtimalle 2012-2013 modele geçiş yaparım ama yeni kasayı alacağımı zannetmiyorum çünkü o kasa eski ferahlıktan ödün vermiş gördüğüm kadarı ile....
  • yağmurlu havalarda tek sefer silme komutu verilmiyor. Önceki aracım focus ta silecek kolunu aşağıya çekip bırakınca bir kez camı siliyordu. Mesela az bir yağmur var otomatikte sevmiyorum, sürekli çalışınca fazla geliyor. Tak sefer silsin istiyorum. Bilen var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gphsn

yağmurlu havalarda tek sefer silme komutu verilmiyor. Önceki aracım focus ta silecek kolunu aşağıya çekip bırakınca bir kez camı siliyordu. Mesela az bir yağmur var otomatikte sevmiyorum, sürekli çalışınca fazla geliyor. Tak sefer silsin istiyorum. Bilen var mı...

Aslında silecekler iyi silerse otomatik işini iyi yapıyor. Bu benim 3. Silecegim sonunda huzuru buldum. Ama tek sefer için tek yol bir tık yukarı ve aşağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

O değilde arkadaşlar ben bu araca alışıtıktan sonra başka araçlar daral gelmeye başlıyor artık... ilerde bunun yerine ne alsam bu ferahlığı elde ederim diye düşünmeye başladım şimdiden. Büyük ihtimalle 2012-2013 modele geçiş yaparım ama yeni kasayı alacağımı zannetmiyorum çünkü o kasa eski ferahlıktan ödün vermiş gördüğüm kadarı ile....

Ben yeni kasaya geçmek isterim ama yine 7 kişilik olarak. Klima kullanımı ve koltuklari pek beğenmedim o başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: ahmir

Merhabalar; TÜM GP ailesi

Aranıza yeni katılma çabası içindeyim. Almak istediğim araba için sizlere de danışmak istedim. İkinci çocuğumuz olduktan sonra normal araçlar haliyle dar gelmeye başladı, bu yüzden GP almaya karar verdim. Sıfıra baktık, kesinlikle al git diyor ama fiyatı bizi aşıyor. O yüzden 45000-47000 arası 2011 modellere baktım. Sahibinden.com da bakıp ayıkladığım arabalar içinde en son takıldığım nokta SX PK, ile VTR PK arasındaki farklar nelerdir? 1.6HDI Dynamic farklı bir araç mı özellik olarak? Bulduğum araçlar 70000km-85000km arasında değişiyor. Sizlerden öneri rica ediyorum? Yönlendirebilirseniz sevinirim? Önerebileceğiniz araç varsa değerlendirebilirim?

Merhaba. Gönlünüzdeki aracı kısa sürede alırsınız umarım. Öncelikle boş bulduğunuz vakitlerde bu konuyu okumanızı öneririm. Eğer bu aracı gerçekten merak ediyorsanız 2-3 günde bütün konuyu bile okuyabilirsiniz :) Ben kahvemi alıp öyle okurdum.

Sorunuzun cevabına gelince.. Baylas otomotiv bu araçları genelde tek paket olarak getirdi. ancak sahibindendeki sistemde diğer c4 modellerinden kalma paket isimleri duruyor. Tek paket getirdi desem de yıllara göre ufak tefek değişiklikler mevcut. Örneğin 2011 yılından itibaren 5 kişiliklerdeki pazar çantası yok oldu..

Ya da bazı modellerde kapı içlerindeki kaplamalar parlak değil, mat.. hatta direksiyon çevresindeki krom parçalar bile parlak değil..

2011 model öncesinde bluetooth mevcut değil..

Ayrıca yıllara göre yol bilgisayarının ekran rengi, çözünürlüğü ve ufak tefek işlevleri farklılık gösteriyor..

Koltuk döşmelerinde de desen farklılığı mevcut.

Dış görünüş olarak ise sadece 2011 modellerde led gündüz farları mevcut.

Nadiren de olsa cam tavanı olmayan modeller de görmek mümkün.

Kısaca alacağınız picasso'da büyük donanımlar yönünden fark olmayacaktır.. Ancak ufak tefek farklılıklar olabilir.

Çok teşekkür ederim ilginize ve cevabınıza. Bu hafta sonu iki tane araç baktım ama yazıldıkları gibi çıkmadılar. Değişen ve kazaları olduğu ortaya çıktı. Kısmet inşallah bu hafta sonu iki üç araba daha bakıcam, ve bende bu aileye katılıcam...

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Canı gönülden yazdıklarınıza katılıyorum.GP insanı yakaladımı unutulmayacak izler bırakıyor diyebilirim.Yeni kasayı gözden gecirmiş biri olarak eski kasaya göre daraltılmış olduğunu söyleyebilirim.bu noktada daha öncede mesaj atmıştım.Satış danışmanı bayan söyle demişti sizde emanet durdu arac
  • 205/55/R16 Goodyear UltraGrip8 lastik icin kliksa.com'da 192TL/12ay taksitli kampanya var. Kislik lastik arastiranlara duyurulur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: öcüü..

arkadaşlar bazı picasso larda ortada ki buzdolabı ve üstteki 2 tane torpidoda lamba var bazılarında yok bu neden bilgisi olan varmı yada haricimi takılıyor yoksa benim aracın sigortası falanmı atmış ki de yanmıyor üstekiler..

Benim alttaki topidolarda ışık var ama üstteki 2 tanede yok. Bence normalde de yok orda lamba.

geçen bi araca baktım onda vardı merak ettim sahibinden de ilanı olan araçların resimlerine baktım bazılarında var özellikle buz dolabı içinde de olması beni şaşırttı.. acaba servismi takıyor ki.. aracım 2010 model

Buzdolabindan kastiniz ortadaki soğutmalı göz ise benin orada ışık var.

evet buzdolabı bende yok ya
    benim araçta sadece torpitoda var ışık ne yukarda kilerde nede buz dolabının olduğu orta bölmede...
    bu araca neden asesuar bulunamıyor anlamadım

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    Aracı sıfır alalı daha 6 ay oldu. Silecekler orjinal silecek. Otomatik cam silme(yağmur sensörü) performansını pek beğenmedim...

• picasso dan sonra hangi araç sorusu bende de var, yukarda bi arkada? ssangyong aldy?yny yazynca hiç bakmamy?tym bakayym bi dedim sitesine,
    a?a?ydaki aracy gördüm, bu ne yav dedim, araba 2000 kg 5 metre

http://www.ssangyong.com.tr/rodius/

açykçasy hiçbir bilgim yok ssangyong hakkynda ,
    aslynda ?u syralar araba de?i?tirmek gibi bir fikrimde yok, picassom sa?olsun
    yeri geliyor A4 bakyyorum yeri geliyor jiplere saryyorum, zevk ii?te
    zaten hatun izin vermiyor yeni araba için

• Bende su aralar 2008 model picassomu satip uzerini ilave ile 2010-2011 picassoya yukseltebilirmiyim acaba diye bakiniyorum.

Seytan iste arada durtuyor diger markalarada(ford mondeo 1.6tdci) gozum kayiyor ama artisini eksisini toplayip cikarttigimda bir picasso etmiyor.

Picassomdan cok memnunum yine alacagim arac daha yeni, daha dusuk kilometreli, bakim ve sicil kaydi temiz bir picasso olacaktir.

Tercihim 5kisilik vizon gri veya beyaz renk bir picassodan yana.

• Galerideki Grand Picassoların bir kaçına baktım, çok fazla değişen-boyanan parçaları var. Araçların KM'leriyle oynanmışda olabilir diye hiç birine güvenemedim.
  • Picasso11 kullanıcısına yanıt
    Guzel kampanya tercihim NOKIAN WR D3 oldu 215/55/16. Suan kullandigim focus sirket aracinda good year extreme ile ufak bir karsilastirma yapacagim.yakin zamanda aracim degisecek fluence olacak lastiklerde pirelli geliyor kislik olarak, bir kis 3 lastik iyi bir deneyim:) aslinda 3 kistir extreme kullaniyorum no problen diyebilirim. Kuru yol kar ve buz tutunma basarili bir performans diyebilirim islak degil ama hafif nemli asfalta donmelerde kayma yapabiliyor sakin kullanisda degil tabiki.kisaca guzel lastik extreme.

• matekeli M kullanıcısına yanıt
    ben ssangyong markasını 1996 yılından tanıyorum. o zaman iş icabı çok avantajlı olduğu için daewoo almıştık ve kore hükümetinin bir politikasından dolayı ssangyonglar daewoo markası adı altında ülkeden ihraç ediliyordu ve MUSSO VE KORANDO modelleri getiriliyordu ve direk mercedes motoru kullanıyordu. şu anda da rexton modeli çok güzel fuarda da baktım çok haşmetli bir araba ve kalitesi de bence iyi...

bundan sonraki araç için ben de bakıyorum ve kafamda bebeğimiz büyüyünce jeep tarzına dönmeye niyetim var, özellikle de honda cr-v dizel çıkardı. fuarda sordum 2 yıl içinde otomatik de gelecekmiş...

tabi bir de eski toyotacı olduğum için versonun türkiyede dizel motorla üretileceğini üstelik bizim araçların motorunu kullanacağını duyunca o da aklıma düşmedi değil... çünkü toyota her zaman farklıdır benim gözümde...
  • Picasso11 kullanıcısına yanıt
    Aslında benim için yeni araç düşünmek vakti çok erken 3 yıl sonra falan anca şu an çok memnunum. Ama benim çok acil sizin yaptığınız gibi Chip-tuning uygulaması ve carbon clean uygulaması yapmak istiyorum. Şu an yakıtı biraz fazla gibi geldi bana Ortalama 20km hız 10 LT. Sabah işe git gel çok yoğun trafik bide soğukta çalıştır biraz bekle falan derken belki bu rakamlara geldi ama chip işlemi benim için en önemlisi ekonomi yönünde olacaktır. Performans şu haliyle bile eski aracıma göre (megane 1.4 HB) çok fazla. Siz nerede ve kaça yaptırdınız tavsiye istiyorum....
  • ozgurefe09 kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi eski bende eski toyotaciyim hatta picassoyu almadan once versonun dizel otomatigi olsaydi dusunmeden alirdim. Hos iyiki yokmus picassocu oldum. Ama verso birazdaha picassoya yaklasabilirse tercihim verso olur ama simdilik cok uzaktalar.
    Ssangyong uzun vadeli kullanilabilir bi aracmi acaba. Kronik durumlari varmi.iyice incelemek gerekli. O buyuk modeli buyuk aileler icin cok kullanisli olur o zaman. Eni nerdeyse 2m arabanin

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Megachips - Mehmet Gazihan (Tem yan yol serifali/umraniye)
    Yeride bizim is yerine cok yakin. Isterseniz uygulamayi yaptirmadan benim aracimi deneyin fark gorurseniz 500mt ilerideki megachipse birlikte giderek yaptiririz.

Aslinda aracimi ilk aldigimda yol bilgisayari benimde bir sure 9lt civari gosteriyordu ama 90bin bakiminda degisen yag, filtre vs + yaz boyunca her hafta sonu yaptigim yazlik - istanbul arasi uzun yol seyahatleri sonucu suan 4500km ortalamasi 5.6lt civarinda gosteriyor. Ortalama hizi hatirlamiyorum ama 35'I gectigini sanmiyorum. Yaklasik 3aydir hep sehir ici hep kisa mesafe ve dusuk devirde kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 5 Aralık 2013; 23:04:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurefe09

ben ssangyong markasını 1996 yılından tanıyorum. o zaman iş icabı çok avantajlı olduğu için daewoo almıştık ve kore hükümetinin bir politikasından dolayı ssangyonglar daewoo markası adı altında ülkeden ihraç ediliyordu ve MUSSO VE KORANDO modelleri getiriliyordu ve direk mercedes motoru kullanıyordu. şu anda da rexton modeli çok güzel fuarda da baktım çok haşmetli bir araba ve kalitesi de bence iyi...

bundan sonraki araç için ben de bakıyorum ve kafamda bebeğimiz büyüyünce jeep tarzına dönmeye niyetim var, özellikle de honda cr-v dizel çıkardı. fuarda sordum 2 yıl içinde otomatik de gelecekmiş...

tabi bir de eski toyotacı olduğum için versonun türkiyede dizel motorla üretileceğini üstelik bizim araçların motorunu kullanacağını duyunca o da aklıma düşmedi değil... çünkü toyota her zaman farklıdır benim gözümde...

Sıfırı 95 bin olan cip'ini 2 yıl sonra %40 altına satarsınız.

• dhkn kullanıcısına yanıt
    sevgili dhkn;

o şekilde bakarsak ben de sıfırı 76kTL olan picassomu 2 yaşında 46kTL'ye aldım :) bu tarz araçların hepsinde var bu sadece jeeplere özgü değil yani...

sevgili matekeli,

düşüncelerimiz parallelmiş ben de şu an picassomdan çok memnunum allaha şükür... sadece alternatifler hakkında konuştuk. sizin söylediğiniz rodius modeli ve hakkaten çok büyük araç, fazla minibüs gibi bizim araçlarımız gibi değil ancak benim söylediğim rexton gerçekten şık görünümlü bir jeep özellikle yeni kasasından bahsediyorum ama...
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.