Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (209. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Picasso11

Mesajinizi gordugumde kendi picassomu aldigim gun geldi aklima.

O gun cok sevinmistim simdi ise sizin sevincinizi yasiyoruz hep birlikte.

ALLAH kazasiz belasiz surusler nasip etsin insallah.

Ayni model, ayni kasa, ayni renk aracimiz var artik. Picassodas olduk yani :)

Is yerim atasehirde ev ise kucukyalida. Musait bir Hafta sonu bir yerde bulusalim a dan z ye anlatayim isterseniz. Ilk gunler araci cozene kadar bayagi bir bocalamistim forumdaki arkadaslara sora sora ogrendim.

Bu forumda Paylasim olarak zengin ve dogru bilgi bulabilirsiniz. Bizler 7/24 buralardayiz :)

Daha onceki sayfalarda bahsettigim farlardaki matlasmayi gidermek icin bir turlu bulusma ayarlayamadik.

Ben kimyasal ve zimparalari alacagim tek bir picasso icin kimyasal fazla gelecek ve ziyan olacak.

Istanbullu picassocular teklifim halen gecerlidir. Gecte olsa bir bulusma artik sart.

Çok teşekkür ederim.... Şu buluşma olayı süper bir fikir valla müsait bir zamanınızda size de zahmet olmayacaksa buluşma düzenleyebiliriz. Hatta burdaki arkadaşlar bile katılabilir öyle bir organizasyonda yapabiliriz..

• Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Ankarada citroen bulusmasina katilmistim toplam 3kisi ile sinirli kaldi.sizler daha kalabalik bir topluluk olusturursunuz ins.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buluşmaya ben de varım. Sarıyer deyim ama mekan farketmez.

• Kar, kis gelmeden su isin adini koyalim.

Tarih ve mekan onerileriniz.

Far temizligide yapacaksak uygun bir mekan gerekecek.

C.tesi veya pazar gunune denk gelirse atasehirdeki bizim sirketin otoparki uygun olur isterseniz.

Gerek gorulmesi durumunda irem oto dogan ustayada 5dk. Uzaklikta.

• quote:

Kar, kis gelmeden su isin adini koyalim.

Tarih ve mekan onerileriniz.

Far temizligide yapacaksak uygun bir mekan gerekecek.

C.tesi veya pazar gunune denk gelirse atasehirdeki bizim sirketin otoparki uygun olur isterseniz.

Gerek gorulmesi durumunda irem oto dogan ustayada 5dk. Uzaklikta.

Bana uygundur. C.tesi 1e kadar çalışıyorum. P.tesi de 1e kadar çalışıyorum. Doğan ustanın oralarda bulusabiliriz. Bana uyar. Ama orada oturup birşeyler içmeye yer bulamayiz. Yakınlarda ikea var galiba. Yada başka avm otoparkı da olabilir.

Bakım tarzı birşeyler olacaksa benim polisaj makinesi falan var. Cila falan da var. Olmadı bi yerde yikatir kendimiz hızlı cila çekebiliriz.

İlk buluşma için tanışma , araçlari inceleme ve çay muhabbet bile olsa yeterli benim için.

• Valla her yer uyar cumarteside uygundur benim için öğleden sonra olabilir evet...
  • Araclari incelerken test surusude yapmamiz gerekebilir. Sirketimizin onunden gecen TEM yan yol islek bir yol degil. Dusuk hizda surus, Frenaj, kalkis, vs.. Problemsiz kullanabilecegimiz gidis -donus olarak 4km'lik bir duzluk.

Su, elektrik, cay, nescafe, bilgisayar, internet, kapali mekanda sicak ortam mevcut.

Bu sadece benim onerim. Isterseniz ikea otoparktada bulusabiliriz fakat hareket alanimizin kisitli olacagini dusunuyorum.

Programiniz uyar ise yarin bile benim icin musait.

• quote:

Araclari incelerken test surusude yapmamiz gerekebilir. Sirketimizin onunden gecen TEM yan yol islek bir yol degil. Dusuk hizda surus, Frenaj, kalkis, vs.. Problemsiz kullanabilecegimiz gidis -donus olarak 4km'lik bir duzluk.

Su, elektrik, cay, nescafe, bilgisayar, internet, kapali mekanda sicak ortam mevcut.

Bu sadece benim onerim. Isterseniz ikea otoparktada bulusabiliriz fakat hareket alanimizin kisitli olacagini dusunuyorum.

Programiniz uyar ise yarin bile benim icin musait.

Bugün sizin için müsaitse daha uygun olur aslında benim için ama vakit mi geçti ne :)) Çalışmaktan foruma bakamamışım...
  • Ewet saat itibariyle bugun bulusmamiz biraz zor.
    Isterseniz yarin olabilir.

• Arkadaşlar yaz lastiği olarak good year effection performance aldım tanesi 300 tl izlenimlerimi paylaşırım istanbulda olsam buluşmaya gelmek isterdim ama Aydın uzak kalıyor iyi akşamlar

• Ben şuan şehir disindayim dostlar. Sabah gibi evde olucam. Saat 10 11 gibi eşimin bi işi var. Eğer katılım olursa bu fırsatı uykusuz da kalsam kaçırmam :)

• mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanin.darisi kislik olarak bana:)

• Biraz once bauhause giderek;

Arexons far temizleyici ve cizik giderici pasta
    1200,1000 ve 800grid zimpara, mikrofiber bez,
    turtle wax doseme temizleyici kopuk, wd50 cok maksatli sprey yag satinaldim.

Bulusma icin hazirliklar tamam.
    Bir tek herkes icin musait bir vakitte bulusmamiz kaldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 30 Kasım 2013; 22:06:27 >
  • soskay S kullanıcısına yanıt
    Tşkler lastiği çok övdüler inşallah iyi çıkar

• mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    Ovguyu hak ediyor bence guzel bir tercih.

• quote:

Biraz once bauhause giderek;

Arexons far temizleyici ve cizik giderici pasta
    1200,1000 ve 800grid zimpara, mikrofiber bez,
    turtle wax doseme temizleyici kopuk, wd50 cok maksatli sprey yag satinaldim.

Bulusma icin hazirliklar tamam.
    Bir tek herkes icin musait bir vakitte bulusmamiz kaldi.

Farlar için değil mi zımpara? 1200 üstü var mı? Bir de kare şeklinde bir takoza ihtiyaç var. Zımpara elle iyi olmuyor eşit bastırmak için sert bir şeye sarmak lazım. 1200 den sonra 1500 yada 2000 ile geçmek daha pürüzsüz olurdu. 800 çok kalın gelir eğer çok derin çizgiler yoksa.

Bir de bu işlemi mecbursak yapalım çünkü farin yüzeyi zaten vernik ile kaplı. Bu işlem sonrası o vernik tabakası yok olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 1 Aralık 2013; 16:56:44 >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    1000 ve 1200'lük zımparaları birbirine sürterek çok daha incelttim sanırım 2000 - 2500'lük olmuştur. Farlarımın üst bölgeleri güneş yanığından vernik katmanı deforme olmuş. Zımpara şart.
    Buluşma gününe kadar işlem yapmayacağım sizde görün birlikte karar verelim. İşlem sonrası vernik veya cila ile tekrar koruyucu tabaka oluşturabilirmiyiz acaba?
  • quote:

1000 ve 1200'lük zımparaları birbirine sürterek çok daha incelttim sanırım 2000 - 2500'lük olmuştur. Farlarımın üst bölgeleri güneş yanığından vernik katmanı deforme olmuş. Zımpara şart.
    Buluşma gününe kadar işlem yapmayacağım sizde görün birlikte karar verelim. İşlem sonrası vernik veya cila ile tekrar koruyucu tabaka oluşturabilirmiyiz acaba?

Olustururuz ama belli aralıklarla işlemi tekrarlamazsak yeniden solabilir. Gerçi fabrika çıkışı vernik tabakası bitti ise yapılabilecek en iyi şey kendimiz ara sıra uygulama ile parlatmak.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Aracın kapısında lastik baınç değerleri ön 34 arka 32 yazıyor lastikçi arakayada 34 bastı ama biraz arabaya sert geldi gibi geldi bana yarın 32 yaptırayım diyorum

• Lastikçilere bakmayın siz. Kafalarına göre takılıyorlar. Kapı içinde ne yazıyorsa ony yapmak lazım...

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.