Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 5 kişilik kullanıyorum, kızım 1 yaşında almıştık,şimdi 4ü bitiridi, yayıla yayıla kullanıyoruz
    zaten en büyük hacimli arabalar bunlar
    normalde insanlar sıradan sedanların içine 3 çocuk sığıyor
    2 koltuk avantajı için tabiki 7 kişilik mantıklı
    ama güzel bir 5 kişilik bulursanız illa grand olacak diye 5 kişiliği kaçırmayın derim
    her durumda yeterde artar
    hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matekeli -- 28 Kasım 2013; 13:14:49 >
  • Malum karakis kapida lastik mevzusu bir hayli yukarida diye dusunuyorum arastirmalarimda Goodride lastikleri ile karsilastim hakkinda bilgi sahibi ya da kullanan varmi acaba dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurefe09 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler iyi dilekleriniz için. Cam filmi konusunda 3m mi ziebart mı daha iyi benim eski araçta film vardı çizikler yüzünden filmden nefret eder olmuştum sökmesi bile bi dert. Beni bi 5 sene götürmesi lazım filmin.
  • Arkadaşlar şu an en büyük sorunum klima. Dijital klima ama olayını çözemedim önler sıcakken arka tarafa soğuk üflüyor. Klimayı kapatıp motorun sıcaklığından faydalanarak hava üflemesini istiyorum beceremedim kısaca kontrolü ele alamadım alışmıştım manuel klimaya bunda acayip bocaladım.
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Mesajinizi gordugumde kendi picassomu aldigim gun geldi aklima.

O gun cok sevinmistim simdi ise sizin sevincinizi yasiyoruz hep birlikte.

ALLAH kazasiz belasiz surusler nasip etsin insallah.

Ayni model, ayni kasa, ayni renk aracimiz var artik. Picassodas olduk yani :)

Is yerim atasehirde ev ise kucukyalida. Musait bir Hafta sonu bir yerde bulusalim a dan z ye anlatayim isterseniz. Ilk gunler araci cozene kadar bayagi bir bocalamistim forumdaki arkadaslara sora sora ogrendim.

Bu forumda Paylasim olarak zengin ve dogru bilgi bulabilirsiniz. Bizler 7/24 buralardayiz :)

Daha onceki sayfalarda bahsettigim farlardaki matlasmayi gidermek icin bir turlu bulusma ayarlayamadik.

Ben kimyasal ve zimparalari alacagim tek bir picasso icin kimyasal fazla gelecek ve ziyan olacak.

Istanbullu picassocular teklifim halen gecerlidir. Gecte olsa bir bulusma artik sart.

• soskay S kullanıcısına yanıt
    Goodride marka lastik bir cin mali. Cin malina on yargili biri degilim fakat autoshow gibi otomobil dergilerinin yaptigi yaz ve kis lastigi testlerinde en zayif ortalamalari alan bir lastik.

Size tavsiyem internette otomobil dergilerinin yaptigi kis lastigi testlerini arastirip karar verebilirsiniz.

Bu arastirmayi forumlardaki yorumlara gore yaparsaniz her kafadan bir ses cikiyor. Dogru soyleyende var ama cok daha fazla atip tutan var.

En saglikli veriyi dergilerin yaptigi ve sayisal degerleri barindiran (fren mesafesi, tutunma, aquaplaning vs..) Testlerde bulabilirsiniz.

Picassoma alacagim kis lastigi goodyear UG8 veya bahsettigim testlerdeki not ortalamasina gore goodyear UG8 dengi bir lastik olurdu.

• Picasso11 kullanıcısına yanıt
    Bugun gozle goreyim dedim ses seviyesi bir hayli yuksekti ses sembolu tamami siyahdi.kis boyunca aracimiz fazla aktif olmayacak kisa mesafelerde gel git sadece bu nedenle fazlaca bir masraf yapmak istemiyorum.is gorur bir lastik olsun yeter diye dusunuyorum.

Slm fiyatı ne kadar

• mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    Goodride 180 tl petlas 175 tl lassa 248tl goodyear yan urunu debica 220 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

215 55 16 fiyatları bunlar. bizim gibi 205 55 16 yada 205 60 16 da alabilirsin.. olmaz mı?
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    Evet orjinal ebatlarin fiyatlari ben biraz standartciyim bu tarz konularda orjinal ebat uzerinde takili kaliyorum bugun soyle bir lastikceleri gezdim bir lastikci 225/55/16 oneri aciklmasida cok iyidi ''abi senin araba ne''( picasso) senin araba buyuk 225 cok iyi olur

• Merhabalar; TÜM GP ailesi

Aranıza yeni katılma çabası içindeyim. Almak istediğim araba için sizlere de danışmak istedim. İkinci çocuğumuz olduktan sonra normal araçlar haliyle dar gelmeye başladı, bu yüzden GP almaya karar verdim. Sıfıra baktık, kesinlikle al git diyor ama fiyatı bizi aşıyor. O yüzden 45000-47000 arası 2011 modellere baktım. Sahibinden.com da bakıp ayıkladığım arabalar içinde en son takıldığım nokta SX PK, ile VTR PK arasındaki farklar nelerdir? 1.6HDI Dynamic farklı bir araç mı özellik olarak? Bulduğum araçlar 70000km-85000km arasında değişiyor. Sizlerden öneri rica ediyorum? Yönlendirebilirseniz sevinirim? Önerebileceğiniz araç varsa değerlendirebilirim?
  • Slm bizim lastikler 215 55 16 değilmi 7 kişilik

Kış lastiği olarak mı alıcaksınız bende yaZ lastiği almak üzereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmeteyibilir

Slm bizim lastikler 215 55 16 değilmi 7 kişilik

Orj ölçü 215 55 16 ve önerilen yük/hız endeksi 93V ancak bu ebat pahalı olduğu için ben kışlıkta %1.8 değişim ile 205-55-16 tercih ettim ben. Çünkü daha geçen aylarda 4 adet 215 55 16 93V yazlık lastik almıştım. Kışlık lastikleri o yüzden muadil aldım.

Böylece 1740TL sadece lastiğe para ödedim bu yıl sonunda.. 1000TL Goodyear Efficient Grip Performance, 740TL Toyo Gsi-5.. Kendmce bi 400-500tl kardayım :) Bunla teselli oluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmir

Merhabalar; TÜM GP ailesi

Aranıza yeni katılma çabası içindeyim. Almak istediğim araba için sizlere de danışmak istedim. İkinci çocuğumuz olduktan sonra normal araçlar haliyle dar gelmeye başladı, bu yüzden GP almaya karar verdim. Sıfıra baktık, kesinlikle al git diyor ama fiyatı bizi aşıyor. O yüzden 45000-47000 arası 2011 modellere baktım. Sahibinden.com da bakıp ayıkladığım arabalar içinde en son takıldığım nokta SX PK, ile VTR PK arasındaki farklar nelerdir? 1.6HDI Dynamic farklı bir araç mı özellik olarak? Bulduğum araçlar 70000km-85000km arasında değişiyor. Sizlerden öneri rica ediyorum? Yönlendirebilirseniz sevinirim? Önerebileceğiniz araç varsa değerlendirebilirim?

Merhaba. Gönlünüzdeki aracı kısa sürede alırsınız umarım. Öncelikle boş bulduğunuz vakitlerde bu konuyu okumanızı öneririm. Eğer bu aracı gerçekten merak ediyorsanız 2-3 günde bütün konuyu bile okuyabilirsiniz :) Ben kahvemi alıp öyle okurdum.

Sorunuzun cevabına gelince.. Baylas otomotiv bu araçları genelde tek paket olarak getirdi. ancak sahibindendeki sistemde diğer c4 modellerinden kalma paket isimleri duruyor. Tek paket getirdi desem de yıllara göre ufak tefek değişiklikler mevcut. Örneğin 2011 yılından itibaren 5 kişiliklerdeki pazar çantası yok oldu..

Ya da bazı modellerde kapı içlerindeki kaplamalar parlak değil, mat.. hatta direksiyon çevresindeki krom parçalar bile parlak değil..

2011 model öncesinde bluetooth mevcut değil..

Ayrıca yıllara göre yol bilgisayarının ekran rengi, çözünürlüğü ve ufak tefek işlevleri farklılık gösteriyor..

Koltuk döşmelerinde de desen farklılığı mevcut.

Dış görünüş olarak ise sadece 2011 modellerde led gündüz farları mevcut.

Nadiren de olsa cam tavanı olmayan modeller de görmek mümkün.

Kısaca alacağınız picasso'da büyük donanımlar yönünden fark olmayacaktır.. Ancak ufak tefek farklılıklar olabilir.

• mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    Hocam biz malum icanadolunun gobegindeyiz ankara yagmasada dondurur bilen bilir ayazlarini evet aracimiza kislik lastikler bakiyorum.yazlik lastik adina maliyetine bakmayacaksaniz continental oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: soskay

İlave olarak Toyo içinde 220 tl fiyat aldım
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    aslında güzel soru sizinkisi ama benim cevabım sadece lokasyondan dolayı ziebart :) evim ile işime çok yakın ve sahibi ile muhabbetim çok iyi o yüzden ziebart... bir de özellikle araç içi temizliklerinden çok memnunum ziebart'ın, ikinci el aracı alınca mutlaka dezenfeksiyon yaptırırım ve bu konuda gerçekten iyiler...

neyse ana konuya dönersek bildiğiniz güvendiğiniz 3M yapan yer varsa o da iyidir diye düşünüyorum.
  • 3m e dikkat
    anlamıyorsunuz takılmadan
    cama takılınca içinde "3m" şeritler halinde sadece icten görünen yazılar mevcut
    ve benim rastladığım bu durum iğrenç bi durum
    görüşü engellediği gibi adamların reklam panoosu gibi dolaşıyor olmak kimin hoşuna gider bilmem :S
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.