Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (206. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rasta baba

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için picasso da kararım netleşti gibi,ancak aklıma takılan yaşadığım ilçede yollar pek düzgün değil citröen in genellikle süspansüyonunu eleştirirler bu konuda düşünceleriniz nedir.

süspansiyonu eleştirenler kötü yada çabuk bozulduğu için eleştirmiyordur zannımca tam aksine çok yumuşak bir süspansiyona sahip sanki uzun yol otobüsü gibi o denli rahat ki ancak ilk kullanımda yadırgayacağınızdan emin olun ben şahsen 2.0 yeni kıa spo kullanmış biri olarak çok daha konforlu bir süspansiyona sahip olduğunu söylerim ancak 7 kişilik için durum aynımı bilemem kendi aracım 5 kişilik ve inanın çok rahat bana göre tek eksi yanı zevk verdiği için insan bazen fazlaca geziyor hatta eve geliş yolunu uzatıyorum müzik dinliyorum ee buda yakıta ters etki yapıyor

• teşekkür ederim hocam,kazasız belasız güle güle kullan arabanı,darısı başıma artık
  • Günaydın
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu topici uzun uzun okuduktan sonra bende aranıza katılmaya karar verdim... 2008 Model 56.000'de Vizon Gri rengi 5 Kişilik olanı 39.000 TL'ye buldum. İki yerinde lokal boya var toplamda 1.000 TL'lik hasar görünüyor. Daha henüz almadım önce siz bilgili arkadaşlara fiyat nasıldır diye sormak istedim.
  • 2008 modele gore 56bin km dusuk bir rakam. Eger km dusurulmemis, servis kayitlari eksiksiz, hasar gecmisi temiz ise bana gore fiyat uygun. Daha dusuk fiyatli 2008 model bulabilirsiniz ama km ve sicil gecmisi iyi arastirmak gerekir diye dusunuyorum. Benim aracim ile ayni model ve ayni renk bir arac bulmussunuz.
    Sanirim umraniyede ikamet ediyorsunuz. Umraniyede irem oto citroen dogan ustaya buldugunuz picasso araci gosterip ekspertiz yaptirabilirsiniz.
    Simdiden hayirli olsun aramiza hos geldiniz diyelim.
    Picasso ile ilgili akliniza takilan bir soru olursa Biz hep buradayiz.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Picasso11

2008 modele gore 56bin km dusuk bir rakam. Eger km dusurulmemis, servis kayitlari eksiksiz, hasar gecmisi temiz ise bana gore fiyat uygun. Daha dusuk fiyatli 2008 model bulabilirsiniz ama km ve sicil gecmisi iyi arastirmak gerekir diye dusunuyorum. Benim aracim ile ayni model ve ayni renk bir arac bulmussunuz.
    Sanirim umraniyede ikamet ediyorsunuz. Umraniyede irem oto citroen dogan ustaya buldugunuz picasso araci gosterip ekspertiz yaptirabilirsiniz.
    Simdiden hayirli olsun aramiza hos geldiniz diyelim.
    Picasso ile ilgili akliniza takilan bir soru olursa Biz hep buradayiz.:)

Evet ümraniyede ikamet ediyorum. O meşhur doğan usta ümraniyedeki doğan ustamı :) Yeri nerede tam olarak. Yanlız araç ulugölden alınmış kayıtları oradaymış ve ulugölden alıyorum tekrar. Peki ulugölün kilometre düşürme ihtimali var mı acaba ve ne kadar güvenilir...

• Evet tepeustunden umraniye yonune giderken opet bengi petrolu 100mt.ilerisinde solda kaliyor.

Bende picassomu gecen sene ulugolden aldim. Servis bakiminida ulugolde yaptiriyorum.

Ama yinede araci farkli bir servise gostermekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Günaydın

Güzel yakalamışsın hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Günaydın

Asya ve Avrupa'yı kelebek camina sigdirabilen araba.. picasso :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tttnet.net

quote:

Günaydın

Asya ve Avrupa'yı kelebek camina sigdirabilen araba.. picasso :)

Şu görüntüyü bir başka araçta yakalamak zor..güneşin doğuşu ve boğaz..

• quote:

Evet tepeustunden umraniye yonune giderken opet bengi petrolu 100mt.ilerisinde solda kaliyor.

Bende picassomu gecen sene ulugolden aldim. Servis bakiminida ulugolde yaptiriyorum.

Ama yinede araci farkli bir servise gostermekte fayda var.

Teşekkürler.. Acaba sizin aracımı alıyorum ben Sizde satılığa çıkartmıştınız sanırsam
  • yok benim aracim degil sanirim. Sabah ise gelirken otoparkta duruyordu picassom
    Picassomu direkt satiyorum demedim sanirim yanlis anlasildiuygun alternatifler gelirse degerlendirebilirim demistim.
    Aracim chip tuning ile 143hp uretiyor. Uzun yol yakit tuketimi 3.9-4.3lt arasi sehir ici ise 5.3lt ortalamasi mevcut. Komple ulugol servis bakimli...
    Isterseniz aracimi gorebilir deneyebilirsiniz. Almayi planladiginiz diger picassolarla kiyaslayabilirsiniz. Cok israr ederseniz hayirli olsun bile diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Picasso11 -- 22 Kasım 2013; 14:43:03 >

• quote:

yok benim aracim degil sanirim. Sabah ise gelirken otoparkta duruyordu picassom
    Picassomu direkt satiyorum demedim sanirim yanlis anlasildiuygun alternatifler gelirse degerlendirebilirim demistim.
    Aracim chip tuning ile 143hp uretiyor. Uzun yol yakit tuketimi 3.9-4.3lt arasi sehir ici ise 5.3lt ortalamasi mevcut. Komple ulugol servis bakimli...
    Isterseniz aracimi gorebilir deneyebilirsiniz. Almayi planladiginiz diger picassolarla kiyaslayabilirsiniz. Cok israr ederseniz hayirli olsun bile diyebiliriz

hocam sizin istediğiniz fiyat da bayağı var ama değer. Şu aracı biraz incelim olmazsa sizle de görüşebiliriz neden olmasın :)

• aracım geri gelirken garip bi ses çıkartıyor sol amartsörden geliyor gibi ancak bakıttım bi sorun yok dediler.. daha önce bununla ilgili bi yazı okudum ama bulamadım tekrar o yazıyı arkadaşlar istetmeden geldiğini ve bi çözüm bulduklarını yazmıştı tam hatırlamıyorum böyle bi durumla karşılaşan arkadaş varmı.. bazende balık sırtı kasisten geçerken geliyor tel sürtmesi gibi..
  • öcüü.. Ö kullanıcısına yanıt
    Slm lastiklerle ilgili olabilirmi

• mehmeteyibilir kullanıcısına yanıt
    yok hocam ya lastikleri sıfır kalitelide lastikler sorun ney anlayamadım detaylı göstermek için gün içinde iş güçten zamanda bulamadım henüz bi arkadaş istetmeyle ilgili bir yorum yazmıştı ancak bulamadım işte
  • istepnenin teli gevşemiş olabilir istepneyi bir kontrol edin gevşek ise 3. sıra koltukların sag arkasında anahtarı var hemen yanında da gevşetip sıkma yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

istepnenin teli gevşemiş olabilir istepneyi bir kontrol edin gevşek ise 3. sıra koltukların sag arkasında anahtarı var hemen yanında da gevşetip sıkma yeri

Onun arabası 5 kişilik diye biliyorum.

• quote:

Bugün 205-55-16 kışlıklar taktırdım. Korktuğum gibi ESP arızası vermedi. Ben her ihtmale karşı doğan ustayı arayıp haber verdim. Lastiklerle ilgili daha sonra yine paylaşımda bulunurum nasipse.

Bu arada yarın 1 haftalığına yurt dışına çıkıyorum. Bu süre içerisinde hepinizin kurban bayramını kutluyorum. Kendinize iyi bakın.

Bende birkaç gün önce taktırdım kışlıkları. 205 60 16 ebatında da ESP arızası vermedi. Yol sesi 97W Conti yazlıklardan sonra 92H Goodyear ile azaldı.

Tecrübe ettikçe paylaşacağım.

İyi haftalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mergink

quote:

Bugün 205-55-16 kışlıklar taktırdım. Korktuğum gibi ESP arızası vermedi. Ben her ihtmale karşı doğan ustayı arayıp haber verdim. Lastiklerle ilgili daha sonra yine paylaşımda bulunurum nasipse.

Bu arada yarın 1 haftalığına yurt dışına çıkıyorum. Bu süre içerisinde hepinizin kurban bayramını kutluyorum. Kendinize iyi bakın.

Bende birkaç gün önce taktırdım kışlıkları. 205 60 16 ebatında da ESP arızası vermedi. Yol sesi 97W Conti yazlıklardan sonra 92H Goodyear ile azaldı.

Tecrübe ettikçe paylaşacağım.

İyi haftalar.

Ben 1500km yol yaptım İstanbul içi şimdilik düşüncelerim:

Lastik: 205 55 16 Toyo Gsi-5 93T

+ Tüketim artmadı hatta Efficient Griplere göre 0.3 lt gibi düştü. Ebatın da etkilisi olabilir.
    + Oldukça yumuşak bir lastik. Zaman zaman halıda gidiyor gibi hissediyorsunuz.
    + Su birikintilerinde aquaplannig denen kızaklama yaşamadım. 60-70 km hızla derin su birikintilerinden geçtim ESP bile devreye girmedi.
    + Kuru yolda birkaç kez çok sert fren yaptım, ABS bile devreye girmedi. Frenleme dişli yapısına rağmen çok iyi.
    + Kuru yolda virajlarda kendini bırakmıyor.

- Lastik en gürültülü lastiklerden biri.. İzaolasyondan dolayı rahatsız etmiyor ancak başka araçlarda 80'den sonra çekilmez olabilir.
    - Sert dönüşlerde yol yeni ıslanmış ise resmen kayıyor. Yaşadığım yerde dik rampalar var (bayağı dik) ve aniden dönüyorsunuz sağa sola, yağmurun çizselediği zamanlarda bu dönüşlerde direksiyon neredeyse tam tur döndüğünde ESP mutlaka devreye giriyor.

Sonuç: Henüz karda denemedim ancak yağmurun yeni çiselediği zamanlarda sert dönüşlerde dikkat etmek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.