Şimdi Ara

Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi.. (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.698
Cevap
117
Favori
842.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cam filmi konusunda 3 aydır burdan soruyorum cevap veren olmadı. bi bilgi edinirseniz benimle de paylaşırsanız sevinirim...
  • İşlemi yapabilecek usta ve maliyet açısına çıkacak masrafı karşıladıktan sonra bence yapılabilirliği var diye düşünüyorum fakat ufak tefek retus uygulamalar gerekllik gösterebilir orjinal durumun dışında
  • Satarken zorlanırsınız Deniz Bey. Alıcı kırk tane soru sorar neden değiştirdiniz, taklamı attı bu araba vb. laf anlatamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    2011 model C4GP kullanıcısıyım, araçla ilgili hiç bir şikayetim yok ufak tefek önemsiz şeyler dışında.
    aşırı hassas bir kullanıcıyımdır ve Türkiye genelinde herkese tavsiye edeceğim tek bir şey var kesinlikle Topkapı Kar Citroen servisine aracınızı götürmeyin.
    ben periyodik bakım ve ufak-tefek şeyler için 7-8 kez bu servise gittim ve sadece 15.000 bakımda aracımı yıkanmış halde alabildim.
    olmayan park lambası takmaları, sormadan lastiğe nitrojen basmaları, 30.000 km'deki araçtaki diskleri size sormadan torna yaptırdık demeleri.
    müşterilere davranışlarından ve kaporta işçiliğinden bahsetmeyeyim aracınızdan soğursunuz. dışarıda 30-50 tl'ye yapacağınız minnacık bir işe bile 200-250 tl fiyat alıp japonla yapıştırıp vermeleri.
    ben de şu anda iyi bir servis için heryere bakıyorum, herhalde 60.000 ağır bakım için istinye'dekine götüreceğim.
    ağır bakımlar dışında ise Topkapı'daki Lion özel servis Yusuf Usta'yı öneririm.

• brundle kullanıcısına yanıt
    Ankara da iki yetkili servis Bayraktar ve Otosay otomotiv henüz kendileri ile tanışmadım.Yetkili servis dışında da öneri henüz gelmedi.Turkiye de servislerin yaklaşımı nedeniyle çoğunlukla araç sahipleri garanti süresi bitince özel servise yöneliyor haklı nedenleri var diye düşünyorum.Yakından tanıdığım bir usta senelerini yetkili serviste geçridikten sonra kendine yer açtı sohbetimiz esnasında servileri konuştuğumuzda daha çok işlem yapılsın diye fındık kabugunu doldurmayacak işlemlerin yapılıdığını ve kotası bile olduğundan bahsetmişti.Bu ay bu kadar hedefim var gibi.
    Yetkili servislere pek güvenim yok açıkcası zorda kalmadıkça gitmeyide pek düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gphsn

cam filmi konusunda 3 aydır burdan soruyorum cevap veren olmadı. bi bilgi edinirseniz benimle de paylaşırsanız sevinirim...

:) ben istanbuldan bir cevap vereyim bari sanada garip kalma arkadaşım
    sadece cevap olsun diye yazıyorum

alanyadaydım bende bayramda
    orda arkadaşım yaptırmış 3m film.
    tam niyetlendim taktırayım diye birde baktım ki 15*15 cm aralıklarla içten görüncek şekilde logo koymuş 3m
    yuhh dedim ve iğranç göründüğü için vazgeçtim .
    reklam tabelası gibi dolaşmak işime gelmedi

yok para istemese anlıycam
    hem para ver hem reklam taşı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brundle

merhaba,
    2011 model C4GP kullanıcısıyım, araçla ilgili hiç bir şikayetim yok ufak tefek önemsiz şeyler dışında.
    aşırı hassas bir kullanıcıyımdır ve Türkiye genelinde herkese tavsiye edeceğim tek bir şey var kesinlikle Topkapı Kar Citroen servisine aracınızı götürmeyin.
    ben periyodik bakım ve ufak-tefek şeyler için 7-8 kez bu servise gittim ve sadece 15.000 bakımda aracımı yıkanmış halde alabildim.
    olmayan park lambası takmaları, sormadan lastiğe nitrojen basmaları, 30.000 km'deki araçtaki diskleri size sormadan torna yaptırdık demeleri.
    müşterilere davranışlarından ve kaporta işçiliğinden bahsetmeyeyim aracınızdan soğursunuz. dışarıda 30-50 tl'ye yapacağınız minnacık bir işe bile 200-250 tl fiyat alıp japonla yapıştırıp vermeleri.
    ben de şu anda iyi bir servis için heryere bakıyorum, herhalde 60.000 ağır bakım için istinye'dekine götüreceğim.
    ağır bakımlar dışında ise Topkapı'daki Lion özel servis Yusuf Usta'yı öneririm.

Yetkili servis olarak yeni bosna daki Serhan ot oyu tavsiye ederim. Citroen kendilerine plaza açma öneriyor onlar ise sadece servis olarak devam etmek istiyorlar. Bu nedenle hemen yanina bir yetkili servis ve plaza daha aciliyor. Eee rekabet de var. Fiyatları pek farklı olmasa da ilgi ve alaka iyi.

İstinye servisi hemen yanimda ama yalandan bir ekspertiz yaptiklari için gitmiyorum onlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cmrc05

Arkadaşlar nereden gözüme takıldıysa bir yerlerde Aracımızın dashboard unda torpido kapağının üst kısmına denk gelen yerde bir Aydınlatma bulunuyor. yanılmıyorsam kullanım kılavuzunda da bahsediyor bundan. neyse bende bu aydınlatma nın çıktığı yere led şerit ile kendim bir şeyler yaptım. fotoğrafını ekledim ancak fotoğraftan çok daha cool duruyor ayrı bir ambians katıyor. aracın içine.
    Grand C4 Picasso (2007-2013) İlk sürüş izlenimi..

Benim hoşuma gitti. Siz bunu nasıl yaptınız? Otoelektrik veya elektrik işi ile mi uğraşıyor sunuz? Yada sadece merak mı?

• dişçi79 kullanıcısına yanıt
    ben inşaat mühendisiyim merakım var elbette ancak sanayide bir oto elektrikçiye 10 TL karşılığında yaptırdım. uzun soluklu bir iş değil.
  • gphsn G kullanıcısına yanıt
    merhaba,

ben de yeni sordum daha ziebart'a ve 5 cam için (arka kapılar-bagaj yanlar ve bagaj kapak) 500TL istedi. Bir arkadaşım sanayide bir tanıdığına megane için 200TL yaptırınca (cam metrekaresi bizim arabanın yarısı) bana çok anormal gelmedi. Şu an iş yoğunluğum var ama eylül ayında yaptıracağım ziebart'a, kavga gürültü biraz daha da düşürürüm o fiyatı, böldük mü 12'ye falan ödenir gider farkında olmadan... bir tek ön camlar konusunda kararsızım, oraya da 1 numara çeksem mi diye düşünüyorum ama kesin karar vermedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dişçi79

quote:

Orijinalden alıntı: cmrc05

Arkadaşlar nereden gözüme takıldıysa bir yerlerde Aracımızın dashboard unda torpido kapağının üst kısmına denk gelen yerde bir Aydınlatma bulunuyor. yanılmıyorsam kullanım kılavuzunda da bahsediyor bundan. neyse bende bu aydınlatma nın çıktığı yere led şerit ile kendim bir şeyler yaptım. fotoğrafını ekledim ancak fotoğraftan çok daha cool duruyor ayrı bir ambians katıyor. aracın içine.

Benim hoşuma gitti. Siz bunu nasıl yaptınız? Otoelektrik veya elektrik işi ile mi uğraşıyor sunuz? Yada sadece merak mı?

ewt benimde çok hoşuma gitti
    bu olayı irdeleyelim biraz
    arkadaşım ayrıntı vermeni bekliyoruz

bende şöyle katkım olursa sevinirim
    karşı kapı komşum led ithalatcısı
    destek alabiliriz .....

• herkese selam. bir iki sorum olacak

1. gösterge panelinin ve klima göstergelerinin arkaplan rengini değiştirebiliyormuyuz. turuncu yanıyor. beyaz yapabilirmiyiz mesala
    2. yağmur yağdığı zaman sensör otomatik devreye girmiyor . ben bir kere kolu aşağı indirip çalıştırdıktan sonra kendi çalışmaya devam ediyor bir ayarı mı var . 0 konumda duruyor.
    3. side lamp error diye bir hata cıkıyor service lambası yanıyor. sağ fren lambam patlak sanırım. değişmek için stop camını komple sökmekmi gerekiyor 3 vida var. hazır sökülmüşken led ampul taktırsam nasıl olur.
    4. yol bilgisayar ve ayarlar menüsü dil seçeneklerinde türkçe yok. yazılım atılırmı. türkçe olurmu..

saygılar...
  • G.P. alıp bu foruma geldiğimde forum epeyce heyecanlıydı, şimdi bakınca eski heyecanını kaybetmiş olduğunu görüyorum.
  • Kesinlikle. Gp aracim olmamasina ragmen severek takip ederdim.hala da takip ediyorum ama dediginiz gibi eski heyecan yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: hugo__mboy

Kesinlikle. Gp aracim olmamasina ragmen severek takip ederdim.hala da takip ediyorum ama dediginiz gibi eski heyecan yok maalesef.

Burada hepimize birşeyler düşüyor bence. Paylasim yapmak ve paylasim yapanlara teşekkür etmek çok önemli.

Tabi zaman darligi da var. Ben mesela artik kendi adıma calisiyorum ve gündüz pek zamanım olmayabiliyor.

• bildiklerimce size yardımcı olayım.

1- klima göstergesinin renginin değiştirilmediğini biliyorum. aracınız 2009 ve öncesi ise gösterge rengi tamamen sarıdır sonrasında beyaz sarı iki renkli ve değiştirilemiyor. ancak bdiğim kadarı ile yurt dışında satılan navigasyonsuz full donanımlı modellerde mavi sarı beyaz gibi renk değişikliği yapılarbiliyor sanki
    2-auto silecek sisteminiz sorunsuz çalışıyor. kontak kapandığında sistem devre dışı kalır. çalıştırdığınızda yağmur sensörünü bir kere aşağı çekmeniz devreye girmesini sağlayacaktır. bir kaç kez sildikten sonra yağış yoksa duracaktır. ancak benim sıkıntım bu sensörün hassasiyeti konusunda. gereksiz yere çok fazla gidip geliyor. eski aracımda bunun ayarını yapabiliyordum. bilen varsa bir ayarını sevinirim.
    3-camı sökmektense bagaj kapağını açtıktan sonra oradan sadece ampulleri çıkaracağınız yuvalar olmalı bu aracımda şimdiye kadar işim olmadığı için dikkat etmedim.
    4-yazılım atılır diye düşünüyorum. aracınızın modeli ne idi acaba,

saygılar

• TpT Celebi T kullanıcısına yanıt
    Ayrıntı..

h.burada adlı siteden 2 metre uzunluğunda satılan gün ışığı renkli led şeridi alıyorum. aracımızın torpido kapağını açıp elimizi krem renkli air bag in bulunduğu plastik göğüsün altına soktuğumuzda hissedebileceğimiz alttan baktığımızda görebileceğimiz yaklaşık 1-2 cm lik yuvaya şerit ledimizi yapıştırıp ucundaki kablomuzu direksiyonun solundaki kapağı açıp oradaki hehangibir elektrik geçen kabloya bağlıyoruz hepsi bu. kontak açıldığında ışık yanmaya başlar görsel şölen ise hava kararnca ortaya çıkar. isterseniz bağladığınız kablolardan klimaya giden kabloyu seçerseniz, direksiyon üzerinde sol alttaki tekerleği çevirdiğimizde araç içi göstergelerin şiddetini ayarlayabildiğimiz gibi bu ışığın şiddetinide ayarlayabiliriz. hepsi bu
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim. 60.000 bakımda orayı denerim.
  • cmrc05 kullanıcısına yanıt
    cevabın için teşekkürler
    mesajı attıktan sonra boş vaktimde biraz hazreti googla bi danışayım dedim
    baktım hakkaeten kolay basit miş
    heryerde bulanabilir bişey miş
    hatta bakarken linktekini gördüm
    jajan lı bişey gördüm
    paylaşayım istedim ;

allta birde video war

• tekrar merhaba,
    geçenlerde park yerinde uğraşırken bizim 4 yaşındaki ufaklık arka koltuğun orada ayakta dururken birden düştü ve omzu havalandırma ızgarasına çarptı, fotoğrafta gördüğünüz ızgaralar çok ince plastikten yapılmış ve 3 tanesinin dibindeki oynak bağlantı yeri kürdan gibi çıt diye kırılıverdi. yapıştırınca yön değiştirme yapılamayacağından değişmesi gerekiyor ancak servis oranın ikili şekilde komple değiştiğini ve takım olarak satıldığını söyledi. 723 TL iken iskontoyla 650 TL'ye geliyor fiyatı.
    eğer duyarsanız, görürseniz çıkma parça bulabileceğim bir durumda beni haberdar etmenizi rica ediyorum. teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.