Şimdi Ara

Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU] (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.637
Cevap
75
Favori
298.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünkü pick up yarışı neydi öyle yahu :D resmen destruction derby veya gta gibi gitti yarışlar. pole pozisyonda başlayıp sonuncu olduğum yarış oldu. başka bir yarışta 7. başladım sonucu oldum. elemanın bir sonuncu başladı vura vura 2. bitirdi. birinci olan çok sağlam gidiyordu ona yetişemedi. yoksa onu da dağıtırdı. eleman geldi herkese tek tek arkadan takıp spin attırdı. duvara vuran ceza aldı. kendi 1 saniye ceza almadan 2. oldu. böyle bir olay görmedim.

    genel olarak yarışlar centilmence geçiyor ama bu tek modelli yarışlar hele ki oval pist gibi sürat odaklı pistlerse çarpışan arabaya dönüyor ortam. bunu düzeltemezlerse arcade camiasında bile tutunamazlar. adam gelicek bana yandan vurup spin attırıcak ben ceza alıcam ne güzel. 1 defa da değil. her yarış onlarca defa oluyor.
  • Dualshock 4 le dönüşlerde sıkıntı yaşıyorum.Direksiyon şart
  • Project cars 2 ile gtsport arasında kaldım hangisini almalıyım 2sinide oynayanlar cevaplarsa sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YigitShady

    Project cars 2 ile gtsport arasında kaldım hangisini almalıyım 2sinide oynayanlar cevaplarsa sevinirim
    İkisinide alabilirsen al. Pc2 tam simulasyon, biraz ağır ve zor gelebilir, GTS simcade, yani biraz daha kolaylaştırılmış simulasyon.
  • ilkercom kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle dün Tokyo Expressway de birbirine vuran vurana deli oldum resmen 5-6 kez yarıştım ama biri bile sıkıntısız, temiz geçmedi. Yapımcılar ne kadar dikkate alır bilemem ama yine de yarışlarda kasıtlı olarak sıkıntı çıkaranları şikayet etmekte yarar vardır diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriveMaN

    İkisinide alabilirsen al. Pc2 tam simulasyon, biraz ağır ve zor gelebilir, GTS simcade, yani biraz daha kolaylaştırılmış simulasyon.

    Alıntıları Göster
    Pcars tam sim ise, assetto, iracing, raceroom ne oluyor acaba. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GT_55

    Pcars tam sim ise, assetto, iracing, raceroom ne oluyor acaba. :)

    Alıntıları Göster
    Onlar işin sonu :) Tam sim'lerin ilk 3'ü :)
  • Bence assetto ve PC2 de sim değil. Simcade ikisi de. Hatta GT serisi bazı şeyleri kolaylık olsun diye kolaylaştırmasa bunlardan daha simulasyon sayılır. Bu bahsettiğim oyunlarda bi defa abs li araba ile frene basınca düz bir çizgide fren yapmıyor. Hayatımda hiç araba sürmemiş olsam belki olabilir derdim. 120 ile giden arabada frene dokunuyorsun araç sağa sola dalıyor. bir çok saçmalıkları var.

    rfactor , iracing , raceroom gibileri full sim sayılır. gerisi simcade. hatta gt gibi oyunlarda desteklerin hepsini aç realracing den daha fazla arcade oluyor.
  • Gran Turismo keyfi son hiz devam ediyor. Iyi ki yapmislar. Iyi ki boyle yapmislar diyorum son guncellemelerin de gelmesiyle. Sport modu cok oturakli oldu. Penalti sistemi cok acimasiz ve mukemmel diyorum bunun icin. Bu neslin tartismasiz en iyi simulasyonu benim icin.

    Project cars 2 ise bunun 10'da 1'i kadar yaris keyfi ve deneyimi yasatmiyor bana gore. Oyle k.ci basi ayri oynayan surus fizigiyle gercek disi derecede zorlamakla simulasyon olunmuyor. Assetto bilmemne racing filan boyle amator seyleri de geciyorum. Kim oynuyor hangi gercek yariscilar oynuyor umursamiyorum, oyunun kendisi amator kafa. Surus sistemi yap birak oldu odun surelim o zaman. Ne estetik ne sunum. Hicbiri GTS kadar "komple" bir sim asla degil.

    Oyunu acin, ve menuyu izleyin. Bitti. Bu bile estetikte son nokta. O araclarin her pikselini icinize isliyor adamlar gosterirken. Ulan hangisini sursem derken hevesle kafaniz karisiyor. Sahnenin biri bitiyor biri basliyorken ben oy oy cekiyorum. Playboy dergisi mi geziyoruz belli degil. Sunum konusunda bu oyunun yanina yaklasan bir oyun yok (her tur oyun dahil buna sadece yaris sim olarak degil) su oyun kadar gercekten "o araci suruyorsun" hissini veren baska oyun gelmedi. Her sey safi surus fizigi degil. O pist detaylari, arac ici cizimler, hiz duygusu, aracin sana sunumu hepsi bir butundur bu deneyimi vermekte. Ac butun araclarin detaylarini carsaf carsaf oku oyunda. Bunlarin hepsi muazzam detaylar. Cok ayri kafada Kazunori. Adam elit ya.

    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]


    Bunu da bu sayfanin estetigi olarak buraya koyalim. Online moddan bir arkadasin paylasimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 15 Mayıs 2018; 19:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dante kullanıcısına yanıt
    Cok güzel yorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu Gran Turismo World Tour finallarini izledim 5 saat. Adamlar harbiden oyunun dibini yapmış. Oyunculari da ayri ayri tebrik ediyorum hepsi mükemmel yaristi. Mangano haketti sonuna kadar. Benim icin de en gercekci deneyim Gran Turismo Sport. Gr4 araclarinin hastasiyim zaten her aracın kendine has ayri bir dinamiği var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu disi ama yaziyim dedim.



    Thrustmaster T150 direksyon satiyorum ilgilenenler mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukemmel!





    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]

    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]

    Gran Turismo SPORT (2017) [ANA KONU]




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriveMaN

    Onlar işin sonu :) Tam sim'lerin ilk 3'ü :)

    Alıntıları Göster
    Haydaaaa Need for Speed Payback, Forza3 ve Forza7 sim değilmi şimdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaadalı -- 18 Mayıs 2018; 10:8:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozcaadalı

    Haydaaaa Need for Speed Payback, Forza3 ve Forza7 sim değilmi şimdi...

    Alıntıları Göster
    Aynen gürhan abim :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dante

    Mukemmel!













    Cidden büyük emek var. İlk açtığımda aracı orjinal zannettim. PD rusty araba koymuş herhalde dedim :D




  • Arkadaşlar bu oyunu almayı planlıyorum. Fazla similasyon istemiyorum ama arcade de olmasın. Gerçek hayatta sürücüyüm oynarken hadi canım demeyeyim.
  • En az "hadi canım" diyeceğin oyun bu.
  • VR Tecrübemden bahsediyim bu arada, oyun müthiş bir deneyim yaşatıyor VR ile derinlik hissi hız hissi fps hissi muhteşem. Araçların içi oldukça detaylı, bazı araçların netliği biraz daha iyi geldi ama, sanki bazı araçlar için daha bi uğraşmışlar gibi. Gt3 aracı ile ring'de ne kadar adrenalin yaşıyorsanız bunda dahada fazla adrenalin yaşıyorsunuz. Herhangi bi mide bulantısı yaşamadım 2-2,5 saat oynamama rağmen. Ama kişiden kişiye değişebilir bu tabi.. Grafik olarak çözünürlük oldukça düşük ama bu rahatsızlık vermiyor tabi. Mod olarak VR modu ve zamana karşı mod var, online yarışlarda kullanabilsek süper olur, o parada verilir belki ama şu dönemde bu kadar para verilirmi orasını bilemem, ama mutlaka tecrübe edilmesi gerekli diye düşünüyorum, öle videolardaki gibi değil kesinlikle.. Ne kadarda anlatılsa başına geçildiği zaman %100 şok geçirme garantisi veririm :))




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DriveMaN

    VR Tecrübemden bahsediyim bu arada, oyun müthiş bir deneyim yaşatıyor VR ile derinlik hissi hız hissi fps hissi muhteşem. Araçların içi oldukça detaylı, bazı araçların netliği biraz daha iyi geldi ama, sanki bazı araçlar için daha bi uğraşmışlar gibi. Gt3 aracı ile ring'de ne kadar adrenalin yaşıyorsanız bunda dahada fazla adrenalin yaşıyorsunuz. Herhangi bi mide bulantısı yaşamadım 2-2,5 saat oynamama rağmen. Ama kişiden kişiye değişebilir bu tabi.. Grafik olarak çözünürlük oldukça düşük ama bu rahatsızlık vermiyor tabi. Mod olarak VR modu ve zamana karşı mod var, online yarışlarda kullanabilsek süper olur, o parada verilir belki ama şu dönemde bu kadar para verilirmi orasını bilemem, ama mutlaka tecrübe edilmesi gerekli diye düşünüyorum, öle videolardaki gibi değil kesinlikle.. Ne kadarda anlatılsa başına geçildiği zaman %100 şok geçirme garantisi veririm :))
    Ben ciddi ciddi düşündüm aslında. Hatta şöyle diyeyim ; PS2 yi pas geçtiğim gibi ( o zaman pc master race akımına girmiştim birde ailevi mevzular ) ps4 ve GT sportu da es geçecektim. hiç umudum yoktu GTS den.


    Ama sonradan videoları izleyince acaip hype oluştu. Önce Logitech G29 aldım. Sonra Ps4 mü pro mu alayım birde vr mi yapayım derken aklıma şu geldi ;ki yazının okunacak tek kısmı burası :D

    Sony her nesilde bir aksesuar çıkartıyor ve sonraki nesilde o aksesuar yarım yamalak kalıyor. Misalen ilk PSOne çıktığında kollar analog değildi. sonra o kollar analog oldu. Memory Card furyası ile beraber ps2 aktarıldı ama yarım yamalak. Ps2 de çıkan eyecam ps3 e aktarıldı ama bir anlamı yoktu. asıl saçmalıklar zaten ps3 de yaşandı. bir dünya aksesuar seti çıktı karaoke mikrofondan tutun move setine. sonra sharpshooter dan gitar hero setlerine. şimdi hepsi çöp oldu.

    Güzelim sharpshooter seti ps4 de çalışmıyor. Vr set için ayrı shooter aparatı alıyorsun. zaten oyun da yok.

    Şimdi PS4 VR alsam düzgün oyun yok. Ve %100 garantili bir şekilde sonraki nesilde başka bir vr başlığı çıkacak.


    Kısaca sokağa atacak 2000 lirası olan psVR seti alabilir.




  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.