< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gran Turismo 7 | ANA KONU | PS4 - PS5 - VR2 | (271. sayfa)
1 Mobil
-
-
Kime göre neye göre kötü. Oyunun son hali, dolu dolu.Gts ile kıyaslanmaz bile. Hatta gt7'nin ilk sürümü bile gts'den çok daha dolu iken,en son spec2 güncellemesi ile beraber içerik olarak çok zengin oldu. Ben 750 saat gömdüm oyuna ve çıktıktan nerdeyse 4 yıl sonra bile oynamaya devam ediyorum. Ai de gayet iyi, özellikle sophia 2.0 yarışları ai konusunda daha da iyi. Bu oyuna kötü diyen gitsin, telefondaki asphalt oyunlarını vs oynasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 6 Ocak 2026; 23:9:33 >_____________________________ -
Ya oyun kötü değil zaten özellikle willow springs yarışları oyunla özdeşleşmiş oyunun kendi kimliği var ama o sophy ai yanlış bilmiyorsam sadece PS5'te var ve böyle temel bir şeyin ps4e olmaması, hatta ve hatta ps4 neslinde hiç kasmayıp gt sport diye bir oyun çıkarmalarını eleştiriyorum ben, muhtemelen Ps5 satacaz diye birçok detaydan kısılmıştır ortada yine gt sport kalacaksa en azından param cebimde kalsın farklı oyunlarla devam edeyim diye düşünüyorum.
Mesela grid legends bu ai işinin zirvesi araçlar hata yapıp birbirine giriyor, duman altında kalıp arkadaki araçlar için risk oluşturabiliyor, hatta kullanıcının çok çarptığı bir araç nemesis sistemiyle özel olarak bize karşı agresif sürebiliyor ve bunların hepsi ps4te olup bitiyor, öbür yandan gt sportu açıyorum, seçiyorum kategoriyi, o kadar özensiz iş yapmışlar ki oyuna başladığınızda tamamen aynı rakipler tamamen aynı sırada başlıyor sürekli, sadece sizin aracınız ve konumunuz değişiyor, o rakipler de tren gibi gidiyor grafikler ve arayüz muhteşem ama bu kısım çok kötü, olması gereken özelliği bilmem ne ai diye sadece ps5e getirmek mi yani olay?
yani benim eleştirmem geriye dönük ve gt7 böyle değilse tabi ki alırım, ama bilseydim gt sport almazdım onu demeye çalışıyordum sadece. Herkes oyunları yüzlerce saat oynamıyor arada bir girdiğim oyunun da sürekli aynı temel kusurları göstermesini de istemem yani. Başka bir Sony stüdyosu oyunu Driveclub bile yer yer daha oynanabilir hissettiriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Ocak 2026; 23:26:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ai dediğiniz ne oluyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Oyundaki yapay zeka yani insan olmayan rakipler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ GT1-2-3-4-5-6-GTS-7 %100 Platinum TrophyGT SPORT - Toyota GR Supra GT Cup Türkiye Şampiyonu
GTS-GT7 - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu
eracingacademy - 2.si
TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü
Real Racing is better than any Racing Simulator... -
GT Sport cevrimici odakli bir oyundu. GT7 ile kiyaslamamak lazim. GT7 dolu dolu bir oyun ayrica burada da senaryolar isliyor yani sizin belirttiginiz grid legends oyunundaki gibi spin atanlar lastigi asindigi icin yavaslayan yapay zeka var ozellikle gorevler sekmesindeki yarislarda bunu gormek mumkun. Hatta uzun dayaniklilik yarislarinda pit stratejisi yapiyorlar ve her yaris farkli bir hava sarti ya da strateji ile karsilasabiliyorsunuz. Bu kadar onyarginiz varken en iyisi sizin GT7 almamaniz. Once iyice videolari izleyin youtube da detayli arastirin gtplanet gibi forumlarda ya da bizlere merak ettiginizi sorun. Bu kadar soguk yaklasacaginiz bir oyun degil GT7.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ GT1-2-3-4-5-6-GTS-7 %100 Platinum TrophyGT SPORT - Toyota GR Supra GT Cup Türkiye Şampiyonu
eracingacademy - 2.si
Ben mesela sadece Single Player oynuyorum. Çokda zevk alıyorum.
_____________________________ -
Ben genelde, Le Mans ve Sardegna da oynuyorum. Günde 1 saat kadar ayırıyorum. Her yarış farklı araba ile bu yarışları kazanmaya çalışıyorum. Hem kazancı güzel. Bu sayede yeni araçları almak daha kolay.
Bende eski bir GT ci olarak tekrar GT ye geri döndüm.Çocuklar vs derken oyun oynayamıyordum ve elimdeki T500 RS ve Wheelstand ı satmıştım.GT7 de hiç oynamamıştım. T598 ve Spardox Dx10 ile geri döndüm.Özlemişim :)
Eski kullanıcı adım "emo61" di artık "exsilver" olarak devam ediyorum. "MOTORSPORTS RACING CLUB" vardı orada yarışıyorduk arkadaşlarla.Grup dağıldı heralde.
Oyuna gelirsek oyun bence de hala kendini oynattırıyor.Bir ACorsa daki geri bildirimler belki yok ama ben yine eğleniyorum sürerken.Total pakete baktığınızda en iyi GT serilerinden biri olmuş diyebilirim.
Herkese iyi sürüşler.
Gece gündüz, yağmur döngüleri oyun içinde muazzam gerçekten.Yakit bitiyor pıt e giriyorum,hava kapalı ama yağmur yağmıyor, lastik yarış sert takıyorum hoop çıktım bir tur attım yağmur başlıyor.Haydaa tekrar yağmur lastiği için pıt e gir.Keşke bir önceki tür taksaydım diyorum yağmur lastiği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN=dante-kadir -
Oyunda keyifli vakit gecirmek icin bircok etken var onemli olan ne istedigini bilmek. Su anda mukemmel diye bir oyun yok. Ancak bize sunulan da gayet iyi.
eracingacademy - 2.si
PS4 üzerinden mi oynuyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
Benim Ps4 Jbli. O yüzden hiç oynayamamıştım. PS5 te oynuyorum. Direksiyon ve PSVR2 ile birlikte.
G29 siparişi vermiştim vitessiz, yollayan vatandaş vitesli yollamış bizden olsun diye eyvallah dedim, biryerde okumuştum vitesle sürülmüyor diye gt7 aydınlatabilir misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müzik rallisine girmeye çalışınca oyun çöküyor yaşayan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 9 Ocak 2026; 15:54:36 >_____________________________ -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt