Şimdi Ara

GRAN TURİSMO 5-6 SORU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 ü yeni aldım sadece exculisiveleri oynamak için. Sizce Gran Turismo oyunu için ilk denemek maksatlı GT5 i almalı mıyım? Yoksa direk GT6 mı almalıyım?

• Kolleksiyoner isen veya merak ediyorsan evet alabilirsin.Ama GT6 alarak baslamanda sana birsey kaybettirmeyecektir.Zira temel konu ayni.Tabi ki gt6 guncel ve populer konumda olacak ayni zamanda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gt6
  • Cevabım GT 6 al da.Konuda 5-6 soru soracan zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Darksiders_

Cevabım GT 6 al da.Konuda 5-6 soru soracan zannettim

ahahaha haklısın :)
  • Rdegerli kullanıcısına yanıt
    Peki bana biraz modlarından bahsedebilir misin oyunun? Online ve Offline modlar olarak neler var? Simülasyon seviyesinde bir oyun oynamadığım için pek bir bilgim yok maalesef.
  • Tabiki genel olarak yaris ortamlarinda bulunmasakta veya yaris araclarini kullanmis olmasakta normal bir arac kullanimi acisindan reale yakin etkileri olan bir oyun.Bu oynayacagin ds3 veya direksiyon+pedal setine gore degisiklik gosteren bir detay.

Oyunun modlari hakkinda kendi sitesinde daha detayli ve seni tatmin edecek bilgileri bulabilirsin.

NFS veya o tur araba kullanilan oyunlardan daha keyif verici benim icin gt5. GT oynamak istiyor ve sadece 1 tane alacak durum veya dusuncede isen bekleyip GT6 almani tavsiye ederim.Bu GT5 kotu demek anlamina gelmez.Sadece daha guncel bir oyun oynamis olursun.

Ayrica ben veya bir baskasi sana oyunu ne kadar anlatsada beklentilerini tam olarak kimse bilemeyecegi icin yorumlar bir yere kadar.Kendin oyunu kullanip denemeden fikir edinmen zor.Tamamen zevk meselesi.Gercekte sadece babasinin arabasini birkac kez kullanmis cocuk bu oyunu default oynarken ,arabalarla ic ice olan kisiler araclara binbir takla attiriyorlar buyuk keyif alarak.Cunku cesitli ayarlama yapma imkanin oluyor araclar uzerinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Gran Turismo 7
    geçen yıl açıldı
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence 2. el gt 5 alın hocam 20-25 lira civarlarında zaten fiyatı eğer beğenirseniz 6 da alırsınız sonra ki bende oynamadım hiç bu seriyi bende aynen böyle yapmayı planlıyorum
  • Arkadaşlar hazır konu açılmışken sorayım:GT 5 ya da GT6 oynarken joystick ile oynamak pek zevk veriyor mu?Yoksa direksiyon mu gerek zevkli olması için?
  • o zaman sağlam bir yer bulursanız beni de haberdar edin gt5 için :)
  • Rdegerli kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. o zaman kendi sitesine bakacağım modları için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman Güleç

o zaman sağlam bir yer bulursanız beni de haberdar edin gt5 için :)

2. el bölümüne bakabilirsiniz hocam satan arkadaşlar vardır mutlaka malum ps4 çıkınca elden çıkarıyor herkes
  • Direksiyon seti ile daha keyifli ancak! direksiyon setinizi monte edip kullanacaginiz sekil cok onemli.Feedback motor gucu zaman zaman kuvvetli olabiliyor ve monte edildigi yeri sallayabiliyor/kirabiliyor zayif ise...Gayet saglam bir yere monte edilip kullanilabilindiginde keyifli demek cok dogru.

Ama ds3 ile oynamakta keyifsiz denemez.Hatta direksiyonun hakkini veremiyorsan ds3 daha kullanisli.Mesela keskin virajli pistlerde ds3 tercihim.Nascar veya F1 tarzi araclarda ise direksiyonu tercih ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.