Şimdi Ara

Grafikleriyle Gamescom'a damga vuran yerli oyun Black State'i oynadık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz aylarda bildiğiniz gibi Black State isimli bir oyun duyuruldu ve oyun özellikle grafikleriyle bir hayli dikkat çekti. Tabii bizler için dikkat çekici bir diğer nokta ise yerli bir stüdyodan yani Motion Blur'dan geliyor olmasıydı. Özellikle Gamescom'da tüm dikkatleri üzerine çekmesiyle oyun daha da konuşulmaya başladı ve biz de hem oyunu görmek için hem de oyunun başındaki isim Kadir Demirden ile bir röportaj yapmak için stüdyolarını ziyaret ettik. Detaylar videoda.

• Black myth kadar satmasa bile onun etkisini yapacak bu oyun

Müthiş, müthiş...

• Grafikler güzel görünse de, oyun nedense sarmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ortaya müthiş bir şey çıkacak gibi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube üzerindeki Lorem-Ipsum kanalını uzun zamandır takip ediyorum. Oyunu da uzun zamandır merak ediyorum. Tanıtım videosuyla birlikte güzel bir oyun olacağı hissini verdi bana.

Takip listemde oyun. Çıktığı zaman alarak destek vereceğim.

• Güzel bir video

• Memleketimizden böyle bir eserin çıkması içimin yağlarını eritti , oh be dedim.
    Oyun harikulade , elbette sadece grafikleri için bundan bahsedebiliyoruz ,gerisini bilmiyoruz .Fakat şu ana kadar gösterilen demolardan anlaşışıyor ki ,
    Npc'lerin zekası yerlerde ,oyunun bir yönetmene ihtiyacı var gibi .
    Npc'ler gelsin de birileri bana ateş etsin diye duruyordu ,hele konteynerin köşesinde saklanırken 15-20 m öteye bir grup asker indirdi helikopter...
    Yahu hadi topluca bomba yesinler diye bir grup askeri helikopterle mi indirirsin yoksa helikopterle sana saldıranı mı indirirsin ?

Nihayetinde , bütün ekibe ,başındaki abilerine böyle bir şeyin yapılabildiğini memleketimin gençlerine gösterdikleri için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.Bırakın oyununu bu eseri film haline getirseler gidip yine alırım ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Utas15 in yanına MPT76 mı koymuşlar?
    Helal olsun...
    Wizard of wor oynamış nesildenim ben...

• Umarım türkiyeye özel fiyatıda olur çünkü fiyatlar alınmayacak dereceye doğru gidiyor.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Oyun dizaynı da grafik dizayn kadar önemli çünkü. Başarısız oyun projelerinin genelde ana sorunu oyun dizaynlarının kötü olup oyuncuyu eğlendirmemesi.

Oyun eğlenceliyse bug içinde yüzse de, grafikleri kötüyse de her türlü oyuncular oynamak için can atıyor.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Türkiye'yi sallayan yok ne yazık ki

• Konsollara da gelecek mi oyun? Ve ayrıca umarım artık Kabus 22'nin devamı bir an önce gelir. Hatta Kabus 22 Remake bile harika olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.