Şimdi Ara

Grafiker olma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisaya mühendisliği ikinci sınıf öğrencisiyim. Kodlama işleri sarmıyor bana hayalim mezun olduğumda işe girebilecek seviye grafik bilgisine sahip olmak. Nerden başlamak gerekir kitaplar videolar kurslar falan tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Simdi grafiker de ne grafikeri? Logo mu tasarlamak istiyorsun? Reklamci mi olmak istiyorsun? Yoksa isi buyutup 3D modelleme, animasyonla falan mi ugrasmak istiyorsun? Grafik dedigin alan cok genis.
    (Ben de bilg. muh okuyorum + yaninda 3D modelleme falan yapiyorum hobi olarak)
    İngilizcen vardir bilg. muh dedigine gore;
    digitaltutors.com ve lynda.com var. Digitaltutors'u daha cok seviyorum ben. İkisi de ucretli. 30$ gibi cuzzi bir miktar. Ama kesinlikle degiyor guzel calisirsan.

• Önce elle çizmeye başla, görsel dünyayı kavramanı sağlar. Sonra bilgisayar üzerinde çalış. YouTube kanalları var, takip et.
  • Elle çizim yeteneğimiz yoksa grafikerlik hayal midir?

• svykr kullanıcısına yanıt
    Degildir. Yetenegi olan her insan hemen guzel ciziyor diye birsey yok. Yetenegin yoksa bile kanla, canla basla cok calisarak guzel resim cizebilirsin.

Alışmanı sağlar. Daha kolay bir şekilde kafanda yaratırsın ve gözünde canlandırırsın. İlla da çizme şartı yok ama destek olur. İnsanı adapte eder zihnen, böyle düşün. Yaratabiliyorsan gerisi kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 3 Nisan 2016; 15:53:39 >
  • grafikerlik piyasası tamamiyle ölü 10 liraya logo yapan öğrenciler yüzünden bence hiç bulaşma derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitapla programla bir ustteki arkadasin dedigi profilde grafiker olursun

Kurumsal firmalar da calismak cok güzel isler cikarmak isin bu isin egitimini de almaniz lazim

Benim kuzen marmara guzel sanatlar fakultesi grafik mezunu,okulda okurken elle bir suru cizim yapiyordu sonra dijital ortama gecti tabi programlaari da iyi ogrendi su an bi giyim magazasinda calisiyor maasi iyi durumda

Hayak gücünün genis olmasi lazim tasarlaman kurgulaman lazim yoksa ne farkin olacak 10 liraya logo yapanlardan

Ayrica bu is neden ölsün hersey dijital ortamda yapilmaya baslanmisken siz illa logo olarak mi bakiyorsunuz bugun vir gazete nasil hazirlaniyor ya da kataloglar dergiler ooo piyasa o kadar genis ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 3 Nisan 2016; 16:38:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

Simdi grafiker de ne grafikeri? Logo mu tasarlamak istiyorsun? Reklamci mi olmak istiyorsun? Yoksa isi buyutup 3D modelleme, animasyonla falan mi ugrasmak istiyorsun? Grafik dedigin alan cok genis.
    (Ben de bilg. muh okuyorum + yaninda 3D modelleme falan yapiyorum hobi olarak)
    İngilizcen vardir bilg. muh dedigine gore;
    digitaltutors.com ve lynda.com var. Digitaltutors'u daha cok seviyorum ben. İkisi de ucretli. 30$ gibi cuzzi bir miktar. Ama kesinlikle degiyor guzel calisirsan.

Teşekkürler hocam baktım sitelere güzeller bende daha çok animasyon yada 3d modelleme düşünüyorum okul bitene kadar sadece kod öğretiyorlar bizim okulda ama benimde bir yerden başlamam lazım.

Hocam çizim yeteneğini çalışarakta kazanabilirsiniz, sıkıntı olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.