Şimdi Ara

Grafik kalitesinden dikey senkarnizasyonu bekleyi kapatın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 60 olan fps bunu kapatınca en yüksek grafikte 120-100 fps arası oldu.Grafikler en düşükken 350 fps alıyorum.Mediumda 180-200 arası haberiniz olsun

• yarın denerim mesaj dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

60 olan fps bunu kapatınca en yüksek grafikte 120-100 fps arası oldu.Grafikler en düşükken 350 fps alıyorum.Mediumda 180-200 arası haberiniz olsun

evet ben zaten böyle yapıyorum birde fps ayarını limitsiz yapınca tadından yenmiyor en düşükte 600-800 yakalıyorum bilgisayarda iyi o kadar akıcı oluyor ki birde ping az olsa
    pingim 58 sabit genelde
  • Zaten o ayarın amacı 60 FPS'ye sabitleyip kırılmaları önlemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badem Bıyık

Zaten o ayarın amacı 60 FPS'ye sabitleyip kırılmaları önlemek

abi o kadar alıştım ki çok yüksek fpslere 60 fps'de sanki kasıyor gibi geliyor
  • İnsanın gözü 81'den ( ? ) fazlasını algılıyamıyor diye biliyorum.
  • oyunda bi fark yaratıyomu goruntude

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarım bakıcam bakalım ne olucak

• yaratmıyo
  • Sistemim iyi oyun güzel ama ben nedense oynayamıyorum bronz 3de kaldım öyle

Grafik kalitesinden dikey senkarnizasyonu bekleyi kapatın
  • Masaüstünde 100 fps var , dizüstünde 300 ancak bir türlü ayak uyduramadım dizüstüne masaüstünden devam ediyorum artık özelliklerinden mi yoksa farenin hassasiyet ayarlarından mı bilemedim
  • Window mode u borderless yapin

• hocam gtx770 360 fps az geldi bana o ayarlarda
  • Ben limit koymadigimda 200+ olmasina ragmen 60 a sabitliyorum, fan daha sessiz calisiyor.60 ile 200 arasinda gozle gorulur bir fark gormuyorum, 60 ile gayet akici oynayabiliyorum.

• monitör de kırılmalar oluyormuş o şekilde diye duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

hocam gtx770 360 fps az geldi bana o ayarlarda

Arada 450-500 geziyo anlamadım
  • güzel sistemin var cidden oyun için çok çok fazla bile hani öyle sistem dizen biri lol oynamıyordur sadece o ayrı olay
  • bildiğim kadarıyla125ten sonrasını algılayamazsın onu algılamak için de olağanüstü bir yetenek lazım hatta çoğu insan için 30 ile 60 arasındaki farklar bile çok zor görülür ayrıca o aldığın fps dikey senkronizasyonda zaten 20-15 felansa uçmasını beklemeyin dikey senkronizasyonun amacı sapmaları ve kırılmaları kaldırıp fpsyi sabitlemektir ve açıkçası sabit bir fps yi fırlayıp düşen bir fpsye düşerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepinet -- 30 Aralık 2013; 21:50:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.