3 kapının daha şık görünmesinden, 2 kişilik bir aile olduğumdan (eşim ve ben) liste fiyatı 5 kapıya göre 3000ytl daha düşük olduğundan
3 kapı Grande Punto 1.4 active dualogic almayı düşünüyorum.
satarken (yaklaşık 4 sene sonra) sıkıntı yaşarmıyım? kullanan arkadaşlar 3 kapıyı kullanışlı buluyormu?
yorumlarınızı bekliyorum
tamamen tercıh meselesi arkadasım. nasıl alırken ucuz alıyorsan satarkende ucuz satarsın o olur.. madem 2 kisisiniz cok problem olmas bence
Açıkçası 2 kişi kullanıyorsanız sorun yok. Ama yolda birini görüp araca almaya kalktığınızda sıkıntı verebiliyor. Görünüş olarak daha spor ama 2 nci elde satarken daha zor sataıyorsunuz. Genelde 2 kapılı araçlar daha yavaş satılır. Ayrıca 2-3 sene içerisinde çocuk düşünüyorsanız şimdiden hiç almayın arka tarafa bebeği koymak gayet zahmetli oluyor.
www.kirmizi.tc ( Türkiyenin ilk ve tek Modifiyeli Grande Puntosu)
şimdi birmot zincirlikuyu'yu aradım. tüm türkiyedeki bayilerin stoklarına baktı, kimsede yok dedi. yani istesemde alamıyorum. çok komik.. herkeze teşekkürler
Eğer Dynamic isterseniz sanırımolması lazımdı. Bir arkadaşa sormuştuk 15 gün kadar önce.
tek kapı çok güzel bence.. hem iki kişilik başkası binmeye falan kalkarsa yer yok der geçiştirirsin gelen geçen binmemiş olur temiz kalır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme