Şimdi Ara

gpu sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar imzamdaki sistemi kullanıyorum ve area51 diye ir oyun var grafikleri en son ayarlara getirdim 1280x1024 çözünürlükte oynuyorum ve bu oyuna başladıktan 10-15 dakika sonra oyunda titremeler olduğunu farkettim bunun sıcaklığa bağlı olduğunu sanıyorum

arka planda nvidia nın programını açık bırakıp oyunun en hararetli yerinde alt+tab ile hemen bu programa baktığımda gpu nun 72 derecede olduğunu gördüm, geç bakınca sıcaklık çok hızlı düşüyo. bu sıcaklık çok değil mi? birde hemen üstünde core yavaşlama eşiği 145 dere yazıyo bu sıcaklık çok daha fazla değilmi yani ekran kartları bu kadar ısınabiliyo mu? bu değerler karta zarar vermezler mi? bide ekran kartına özel fan alıp taksam sıcaklık en fazla kaç dereceye kadar çıkar?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salagil -- 19 Haziran 2006; 11:53:10 >

• yaf sitede bu kadar çok ekran kartı experi varken cevap almamak ne üzücü...
  • küsecem ama haa yaw bi söyleyin oyun oynarken ideal gpu sıcaklığı kaç derece olmalıdır kaç dereceden sonrası tehlikelidir biliyorum biliyosunuz ...
  • PEK Bİ BİLGİM YOK BU KONU HAKKINDA AMA EKRAN KARTI SICAKLIĞI 75 50 ARASI OYUNDA NORMAL DİYE BİLİYORUM
  • peki bu core yavaşlama eşiği dediği sıcaklık ne oluyoki 145 dere ok fazla değilmi? ısı yükselmesi performansı çok etkiliyo gibi geldi kafama takıldı bu konu ekran kartına fan alabilirim bu gidişle...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.