Şimdi Ara

GPU %99 kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemi kullanıyorum ve bu konularda halen acemiyim yavaş yavaş kapmaya çalışıyoruz hala bişeyler. Darboğazın d'sinin olmadığını biliyorum sistemimde fakat oyunlarda gpu kullanımı %99ları görmüyo bunu bana biraz açarmısınız? %99 yük altına girse oyunlarda performans daha iyi olmaz mı ? Anlamadım gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 9 Nisan 2012; 21:32:45 >

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Hangi oyunda, hangi ayarlarda, vsync kapalı mı?

arkadaş haklı ayarları düşük tutarsan tabi görmez %99 ları bence görmesin çünkü gördüğü zaman ısınır ses yapar fazla güç çeker tabi seçim sizin

Orijinalden alıntı: 1907_mert

quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Hangi oyunda, hangi ayarlarda, vsync kapalı mı?

arkadaş haklı ayarları düşük tutarsan tabi görmez %99 ları bence görmesin çünkü gördüğü zaman ısınır ses yapar fazla güç çeker tabi seçim sizin

Benim de tam olarak öğrenmek istediğim buydu hocam Şu anda test edebilmek için PC'mde Batman AC var bakalım onu düzgün bi test edeyim yazayım buraya ayarları yükselttim vsync kapattım bakalım % kaç kullanılacak değerli cevaplar için teşekkürler

Edit : Anladığım kadarıyla oyun zaten en iyi optimizasyonu seçiyor yani %99 kullanılmasına gerek yok. Bunu da öğrendiğim cidden çok iyi oldu..
    Edit2 : Peki bu ekran kartının %99 kullanılmaması tam verim alınmadığını mı gösterir yine kafam karıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip3r -- 9 Nisan 2012; 21:51:06 >

• hd 5750 den memnun musunuz? önerir misiniz?
  • Memnunum hocam yaklaşık 2 senedir bana mısın demedi overclock yapmaya ihtiyaç da duymadım düzgün bi macun alınca denemek istiyorum potansiyeli neymiş Önce şu aklımdaki soru işaretlerini sileyim de
    %100 CPU Kullanımı (Win7)
    11 yıl önce açıldı
    Laptop düşük gpu kullanımı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arada fps düşüleri olmuyor değil ama 30-50 arası akıcı bir şekilde oynuyorum ayrıca değerli cevabınız için de teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: Vip3r

Memnunum hocam yaklaşık 2 senedir bana mısın demedi overclock yapmaya ihtiyaç da duymadım düzgün bi macun alınca denemek istiyorum potansiyeli neymiş Önce şu aklımdaki soru işaretlerini sileyim de

crysis serisi oynadınızmı oynadıysanız hangi ayarlarda kaç fps aldınız
  • önemli değil sizce hd5750 ile 1280x1024 te en yüksek ayarlarda aa kapalı iken kaç fps alırım
  • 1680*1050de rahat bi şekilde oynuyorsam 1280*1024 yüksek bi çözünürlük değil almayı düşünüyorsanız fazla düşünmenize gerek yok kart sizin komple sisteminize uyum sağlayacaktır ve ideal kart 5750dir sizin sistem için günümüz oyunlarını da rahat bi şekilde oynarsınız merak etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

5750 den memnun olmayan yok gibi..helal karta

sonuçta 5750 ve 5770 bir zamaların f/p kralı
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

5750 den memnun olmayan yok gibi..helal karta

sonuçta 5750 ve 5770 bir zamaların f/p kralı

şu an kral olmasa bile hâlâ iş görüyor
  • ilginç
  • Gpu kullanım oranı çoğunlukla oyun optimizasyonuyla alakalı bazı oyunlar vardır ki ayarları da düşürsen gpu %99unu kullanır.Sen oyunu istediğin ayarda akıcı bir şekilde oynuyorsan varsın olsun gpu tam yükte veya yarı yükte olsun
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.