Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
364.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran parlak kaplana olmadıktan sonra takmayın güneş vs işine en iyi denilen için bile güneş vizörleri vardırhttp://www.ebay.com/bhp/garmin-sun-shade

Bence biraz bekleyin Next'in 5015 ini alın freetype search denilen sizin istediğiniz aramada var. Birde çoook hızlı 1000mhz hız,256mb ram ve Atlas6 işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hızlıal'dan tam 2 kere nav 514'ü değiştirdim , en son sıfır kapalı kutu hiç açılmamış NAV-514 geldi , ve bir baktım bunun işlemcisi 664mhz çıktı :)) normalde nav514'ler 500mhz ama bu gelen 664 mhz ve kutusuda değişik bunun

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar hızlıal'dan tam 2 kere nav 514'ü değiştirdim , en son sıfır kapalı kutu hiç açılmamış NAV-514 geldi , ve bir baktım bunun işlemcisi 664mhz çıktı :)) normalde nav514'ler 500mhz ama bu gelen 664 mhz ve kutusuda değişik bunun

Hıza ne ile baktığınızı yazarsanız okuyanlara iyi olur

• USU Q6 4.3 inc Dokunmatik Navigasyon HD Read hakkında bilgisi olan var mı? Bu fiyata alınır mı?
    http://urun.gittigidiyor.com/garaj/usu-q6-4-3-inc-dokunmatik-navigasyon-hd-read-84478050
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Arkadaşlar hızlıal'dan tam 2 kere nav 514'ü değiştirdim , en son sıfır kapalı kutu hiç açılmamış NAV-514 geldi , ve bir baktım bunun işlemcisi 664mhz çıktı :)) normalde nav514'ler 500mhz ama bu gelen 664 mhz ve kutusuda değişik bunun

Hıza ne ile baktığınızı yazarsanız okuyanlara iyi olur

Kutusunda yazıyor yeni nesil sirf atlas 664mhz işlemci diye , eski kutulu olanlarda 500 mhz yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Mayıs 2013; 22:22:38 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63454838&p=1 bunlarında öyle yazıyordu. O konuda birçok bilgi var yazınca olmuyor bu hız işleri. Kontrol edin Ayrıca ben aynı kodla cihazı velevki düşük alayım kıyameti kopartırım. Düşünsenize iphone4 çıkmış 5 ay sonra gene iphone4 çıkmış ama işlemci farklı olacak iş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 13 Mayıs 2013; 23:18:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=63454838&p=1 bunlarında öyle yazıyordu. O konuda birçok bilgi var yazınca olmuyor bu hız işleri. Kontrol edin Ayrıca ben aynı kodla cihazı velevki düşük alayım kıyameti kopartırım. Düşünsenize iphone4 çıkmış 5 ay sonra gene iphone4 çıkmış ama işlemci farklı olacak iş değil

valla hocam eve gidince bakarım buna ancak bu son çıkanın dokunmatiği daha iyi geldi bana ,sonuçta 500mhz bu cihaz ve böyle satılıyor ama kutusunda görünce yeni versiyon olduğu yazıyordu " yeni nesil sirf atlas 664mhz işlemci " diye zaten ama bu şekilde bir test yaparım bende

• quote:

valla hocam eve gidince bakarım buna ancak bu son çıkanın dokunmatiği daha iyi geldi bana ,sonuçta 500mhz bu cihaz ve böyle satılıyor ama kutusunda görünce yeni versiyon olduğu yazıyordu " yeni nesil sirf atlas 664mhz işlemci " diye zaten ama bu şekilde bir test yaparım bende

Piyasada son zamanlarda satılan Navitech QXV-522W beyaz modelde de benzer ifadeyi görmüştüm. Eskilerinde bu şekilde net bir ifade yoktu. Siyah modelinde de o ifade yoktu, sadece beyazda vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 14 Mayıs 2013; 11:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Piyasada son zamanlarda satılan Navitech QXV-522W beyaz modelde de benzer ifadeyi görmüştüm. Eskilerinde bu şekilde net bir ifade yoktu. Siyah modelinde de o ifade yoktu, sadece beyazda vardı.

Evet , birde arkasında Led flash gibi birşey var bu yeni versiyonun bu ne işe yarıyor ?
  • Muhtemelen çevre ışık sensörüdür. Ortam ışığına göre ekranın parlaklığını ayarlamaya yarar

Edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 14 Mayıs 2013; 11:54:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Muhtemelen çevre ışık sensörüdür. Ortam ışığına göre ekranın parlaklığını ayarlamaya yarar

Edit: imla hatası

O sensörün (var gibi ) çalıştığını gören varmı ?

• Tarife göre bu sensör aklıma geldi, belkide başka birşeydir. Işık sensörünün çalışıp çalışmadığını soruyorsanız eğer benim kendi sahip olduğum cihazımda çalışan birşey. Gece ve gündüz ekran ışık seviyesi fark ediyordu.

Not: Cihazım yukardaki bahse konu cihazın marka modelinden değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinokkyo

Tek istediğim güneş ışığında mümkün olduğunca görünebilir olsun.

Marka ve model önerirseniz çok sevinirim. Sizin önerilerinize göre karar vereceğim.
    teşekkürler

en parlak ve gündüz net görünen ekranlar garminde
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Tarife göre bu sensör aklıma geldi, belkide başka birşeydir. Işık sensörünün çalışıp çalışmadığını soruyorsanız eğer benim kendi sahip olduğum cihazımda çalışan birşey. Gece ve gündüz ekran ışık seviyesi fark ediyordu.

Not: Cihazım yukardaki bahse konu cihazın marka modelinden değil.

Sizin cihazı bilmeyen yok ben bahsi geçeni dedim çalışanı gören varsa yazsın, ayarıda göremedim bir yerde. Hatta ekranı kalibre eden bir yerde yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

Evet , birde arkasında Led flash gibi birşey var bu yeni versiyonun bu ne işe yarıyor ?

ışık sensörü ama çalışmıyor kapalı olarak geliyor cihazda direk navigasyon yazılımı açıldığından aktif edemiyorsunuz.

• igo primo ile hız sınırlarını değiştirmek ya da poi eklemek mümkün mü.gezi monitörü ile kaydettiklerimi pcde nasıl açabilirim sonra.ekledim favoriler hangi klasörde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malt1 -- 27 Mayıs 2013; 11:19:16 >
  • igo8 de ekte kullandığım trip computer özelliğini primo da bulamıyorum. Acaba yok mudur?
    Tesekkurler..
     GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!!
  • hayır primoda bu şekilde değil sadece sağ altta veriler mevcut
  • o bölümü buldum ancak verilerde de kalan zaman ve mesafe görünmüyor. Geçmiş bilgiler (güzergah Kaydı) bilgilerini veriyor. Dolayısıyla bir işe yaramıyor.
    Yanlışım varsa düzeltin.
    Cevap için teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.