Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
364.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde Navigon TRANSONİC model : PNA-7000T ' nin bir cihazı var , haritanın bulunduğu hafıza kartına virüs bulaştı . Please insert memory card uyarısı alıyorum , 2 gündür arıyorum ama hiçbirşey bulamadım, Teslim bayrağını çektim. Bununla ilgili bir yöntem önerebilir misiniz. Cihaz benim olsa çöpe atıcam , ama benim değil arkadaşta bilerek yaptığımı zannediyor , sıkıntılı bir durum , yardımlarınızı rica ediyorum
  • navigasyon hakkında pek bilgim yok tecrübeli olan arkadaşlar bana bir navigasyon önerebilir mi? orta seviye fiyatı çok pahalı olmayan bana yolu göstersin bir de fm transmitter olsun yeter.. taksi için kullanacağım...kolay menülü, sağlam ve yolu kolay bulsun yeter... Hangi marka ve model tavsiye edersiniz?
  • Arkadaşlar. GPS cihazları, araç dışında da kullanışlımıdır? Yani bir hedefe yürüyerek gitmek istesem sadece otoyol ve ana cadde den mi rota çizerler. Uygun bir yaya yolunu tercih eden cihazlar vardır diye düşünüyorum. Örneğin bu destek Navitech QXV-522W Primo da var mı? Kullananlar bilir sanırım. Ya da diğer cihazlarda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StackOverflow -- 30 Mayıs 2013; 20:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar. GPS cihazları, araç dışında da kullanışlımıdır? Yani bir hedefe yürüyerek gitmek istesem sadece otoyol ve ana cadde den mi rota çizerler. Uygun bir yaya yolunu tercih eden cihazlar vardır diye düşünüyorum. Örneğin bu destek Navitech QXV-522W Primo da var mı? Kullananlar bilir sanırım. Ya da diğer cihazlarda olabilir.

yaya moduna aldığınızda ona göre rota çizer.Bu özellik neredeyse tüm navigasyon yazılımlarında mevcut
  • Arkadaşlar Navitech QXV-522W Primo VR cihazında av-in girişi var mı aradım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

Arkadaşlar Navitech QXV-522W Primo VR cihazında av-in girişi var mı aradım bulamadım

Hayır yok.Atlas V işlemcili cihazlarda benim bildiğim goldmaster cihazlarda av-in mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

Arkadaşlar Navitech QXV-522W Primo VR cihazında av-in girişi var mı aradım bulamadım

Hayır yok.Atlas V işlemcili cihazlarda benim bildiğim goldmaster cihazlarda av-in mevcut

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: StackOverflow

Arkadaşlar. GPS cihazları, araç dışında da kullanışlımıdır? Yani bir hedefe yürüyerek gitmek istesem sadece otoyol ve ana cadde den mi rota çizerler. Uygun bir yaya yolunu tercih eden cihazlar vardır diye düşünüyorum. Örneğin bu destek Navitech QXV-522W Primo da var mı? Kullananlar bilir sanırım. Ya da diğer cihazlarda olabilir.

şarz süresi kısıtlıdır
  • aracıma geri görüş kamerası taktırdım fakat görüntü alabilmek için av-in girişli navigasyon cihazı almam gerekiyor. hangi cihazı önerirsiniz. piranhanın s type no traffic model cihazına baktım fakat haritası teleatlasmış sanırım ben navteq diye biliyordum ama öyle değilmiş o yüzden bu cihazdan vazgeçtim. fiyatı da gayet uygundu A101 de 139 tl idi ama harştası kötü. bana haritası başarsoft yada navteq olan aynı zamanda av-in girişi olan 5'' tercihimdir 7'' de olabilir. önerebileceğiniz cihazlar hangisidr. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faatih

aracıma geri görüş kamerası taktırdım fakat görüntü alabilmek için av-in girişli navigasyon cihazı almam gerekiyor. hangi cihazı önerirsiniz. piranhanın s type no traffic model cihazına baktım fakat haritası teleatlasmış sanırım ben navteq diye biliyordum ama öyle değilmiş o yüzden bu cihazdan vazgeçtim. fiyatı da gayet uygundu A101 de 139 tl idi ama harştası kötü. bana haritası başarsoft yada navteq olan aynı zamanda av-in girişi olan 5'' tercihimdir 7'' de olabilir. önerebileceğiniz cihazlar hangisidr. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Atlas V işlemcili av-in girişi olan goldmaster modelleri var isterseniz onlara bakın

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d257643%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60002705_2147483631_253575_257643%257d%252fbrand%253d%257bgoldmaster%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

• İmkansız kullanıcısına yanıt
    goldmaster oldukça pahalı başka bir marka varmı önerebileceğiniz. birde bu piranha s type için ne düşünüyorsunuz haritası sizce nasıl daha önceden başarsoft haritalı cihaz kullanıyordum beni hiç sıkıntıya sokmadı ama piranha konusunda biraz düşüncelerim var yetersiz kalır diye.
  • faatih F kullanıcısına yanıt
    GM cihazların av-in girişli cihazlarının pahalı olmasının sebebi aslında AV-in girişi olması.Atlas V işlemcide av-in desteği yok bu nedenle av-in bu cihazlarda donanımdan destekli geliyor ve buda birazcık maliyet yükü getiriyor cihazlara.Piranha konusunda cihaz,haritası,navigasyon yazılımı konusunda kullanan arkadaşlar yorum yapacaklardır
  • benim piranha quattro model navigasyon cihazım var p 369 ile başlıyor seri nosu .benim sorunum şöyle; navigasyon cihazı sesli komutlar bazen çalışmıyor ayrıca ekran geç tepki veriyor neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin
  • benim piranha quattro model navigasyon cihazım var p 369 ile başlıyor seri nosu .benim sorunum şöyle; navigasyon cihazı sesli komutlar bazen çalışmıyor özellikle sıcak havalarda ve gündüz gece sorunsuz çalışıyor ayrıca ekran geç tepki veriyor neden olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim.kolay gelsin
  • Merhaba, Telefon görüşmeleri yapabileceğim, hızlı ve kaliteli bir cihaz arıyorum. Av-in girişi olursa sonradan işime yarayabilir.
    Başar soft haritalı, parlama yapmayan bir ekran. Trafik bilgilendirmesine göre rota çizen bir cihaz varsa süper olur.
    Çok şey istediğimin farkındayım, fiyat çok önemli değil bir defa alıp en az 4-5 sene sorun çıkarmıcak bir ürün olsun istiyorum

Hoşuma gide ürünler
    Navitech, QXV-714 ve 524 yanlız bunlarda Av-in yok sanırım. Navigasyona iphone bağlayarak konuşucam. Kalitesi nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkozi -- 20 Haziran 2013; 15:29:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Ünlü

Gps Navigasyon Sistemlei hakkında bilmek istediğiniz herşeyi sorun yanıtlayalım.

Saygılarımla.
    Umut Ünlü
    Hızlıal.com
    Gps Navigasyon Mağaza Yönetmeni

Umut Bey ,

A101
    Piranha No Traffic S Type Navigasyon Cihazı
    149,00 TL
    A101 17 Ocak 2013 Fırsat Ürünleri

5" dokunmatik HD ekran (800x480)
    1,2 MHz gücünde MTK CPU
    OPENGL 3D grafik hızlandırıcısı
    256 MB RAM
    4 GB dahili hafıza
    Bluetooth
    Dahili TMC trafik alıcısı
    2 yıl garanti

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!!

Sizce almalımıyım arkadaşlar ?

@İmkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Realist- -- 21 Haziran 2013; 9:27:18 >

• merhaba arkadaşlar.sorunuma çözüm üretecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.arkadaşlar bende easypro nav43 cihazı var cihazıma fabrika ayarlarına çevirdim ancak daha sonra navigasyon çalışmıyor diğer özellikleri çalışırken navigasyon bölümüne girmiyor yardım edebilirmisiniz?
  • Merhaba;

Navitech VR-533 Primo cihaz da TMS (Trafik Mesaj Servisi) mevcut mu?!...

Rota üzerinde giderken yol trafik durumu ekrana geliyor mu?!... (Kaza vs.)

Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba 7" bir tane navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ama en çok 5" satıldığı için 7" te bilgi bulmak ve kullanan deneyimlerini öğrenmek sıkıntı yaptı :( karar veremedim

istediklerim kesinlikle 7" navigasyon cihazı tablet önerisinde bulunmayın lütfen.

satın aldığım ürünün markası ne olursa olsun güvenilir ve istediğim zaman karşıma bir muhatap bulup konuşmak derdimi anlatabileceğim sorunlarıma çözüm üreten bir firma olsun istiyorum.

düşündüğüm rakam 300-500 arası bir rakam.

yardımlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyor şimdiden teşekkür ederim.
  • İlk defa navigasyon cihazı kullanacağım. bulunmasını istediğim özellikler şunlar:

- Navigasyon kullanımı çok basit olsun ( bilgisayarla arası iyi olmayan yaşlıların da rahatlıkla kullanabileceği tarzda dokunmatik veya sesle komut algılama )

- Mp3 çalarken aynı zamanda navigasyon yapabilsin!! bu çok önemli. Mp3 çalar olarak sürekli kullanılacak. Fm transmitterden değil de kulaklık çıkışından arabanın teybine bağlamak istiyorum. sebebi fm transmitter Mp3 ler büyük şehirlerde çok problem çıkarıyorlardı. Navigasyon cihazlarında bu problem yoksa fm transmitterden de kullanabilirim.

- Micro SD veya SD kart girişi bulunsun. çok fazla mp3 veya video yükleyeceğim. Video gösterirken görüntü kalitesi önemli değil.

Bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.