Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
362.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GPS ile çok fazla alakam yok o yüzden değerli yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var. 15 gün sonra nişanlımın yanına Amerika'ya gideceğim ve orada araba kiralayıp yollara vuracağız kendimizi. Araba kiralama seçeneklerinde 100-120 $ fark veirip GPS cihazını kullanma seçeneği var fakat bunun yerine Amerikadan 150-200 $ fiyatla bir GPS cihazı satın alıp hem orada hem de Türkiye'de kullanabileceğim gibi bir fikre kapıldım :)
    Bu fikrimi hayata geçirdiğim takdirde hangi cihazı almam uygun olur? Benim için öncelikle önemli olan Amerika'dan geldikten sonra Türkiye haritasını yükleyebilmem ayrıca bu haritanın güncel ve sağlıklı olması. Acilen önerilerinizi bekliyorum.

Sevgiler
  • Amerikadan alıp geldiğinizde türkiye haritasını hemde Türkiyenin en iyi haritasını ve DATA sını yukleyebileceğiniz cihaz GArmin serisidir.
    Bu yüzden özellikle 4.3 ekranlı GArminleri tercihe diniz.Kullanımı çok daha eğlencelidir.200 serisi giriş serisidir.300 500 veya 700 alınır ancak paranıza göre tabi..
    200 serisi derken örneğin 205,255,gibi gider alt seriler.
    Siz seçim yaparken,araç kiti olarak kullanıp kullanmayacağınıza bakın..yani bluethoot olsunmu olmasın mı felan...Gitmeden öncewww.baytekin.com.tr dan bilgi alın.GARMIN TR yetkilisidir.oradan seçin o ürünleri yada daha üst versiyonları daha ucuza alıp gelir burada da Baytekinde TR haritası satın alır mutlu mutlu kullanırsınız..
    Sevgiler.

• benim next 708 de 2öö8.07 harita yüklü 2008.10 çıkmış nasıl güncelleyebilirim.Anlatımını yapan bi link falan var mı bildiğiniz,bi de sd kart mı almak lazım bunun için.
  • www.nextnavigasyon.com a baktınızmı ? Herşey gayet açıkça yazıyor NaviClub'ta.
  • ben pda cihazımda rota çiziyorum(igo8) ve bu rotayı dışarı aktarmak istiyorum.

bunu nasıl yapabilirim.

rotayı GPS trackmaker diye bir programda açacağım fakat bu dataların nerde olduğunu bulamadım.

kafayı yemek üzereyim bir türlü kaydettiğim rotaları dışarı alamıyorum (pc ortamına)

yardımcı olurasanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 2 Nisan 2009; 1:41:31 >
  • benim mio c220 nevigasyon cıhaz aldım avrupadan ama türkiye programı yok onu nasıl yüklerim ve nerden bulurum acaba
  • mio c220 nevigasyon türkiye programını nerden ve nasıl yükleye bilirim bi,len varsa bana söyleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mursel134

ben pda cihazımda rota çiziyorum(igo8) ve bu rotayı dışarı aktarmak istiyorum.

bunu nasıl yapabilirim.

rotayı GPS trackmaker diye bir programda açacağım fakat bu dataların nerde olduğunu bulamadım.

kafayı yemek üzereyim bir türlü kaydettiğim rotaları dışarı alamıyorum (pc ortamına)

sorularımız havada kalıyor, lütfen konuyu açan veya uzman arkadaşlardan alaka bekliyoruz.
  • Umut bey kardeşim ve nam-ı diğer gps.navigation kardeşim,

ben şuan garmin nuvi 200 kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum hem büyük ekran hemde daha işlevsel bir cihaz istiyorum. NEXT YE-G 828 ve GPSTURK XL4431B arasında kaldım. işlevsellik, kullanım, uydu bulma hızı, çalışma hızı vs. bakımından hangisini tavsiye edersiniz. birde gpsturk cihazın yanında geri görüş kamerasını hediye olarak veriyorlar. bu kamera nasıldır kullanımı montağı falan onun hakkındada bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler...
  • geri görüş kamerasını hediye veren yer neresi?

quote:

Orjinalden alıntı: screech_

Umut bey kardeşim ve nam-ı diğer gps.navigation kardeşim,

ben şuan garmin nuvi 200 kullanıyorum ama artık değiştirmek istiyorum hem büyük ekran hemde daha işlevsel bir cihaz istiyorum. NEXT YE-G 828 ve GPSTURK XL4431B arasında kaldım. işlevsellik, kullanım, uydu bulma hızı, çalışma hızı vs. bakımından hangisini tavsiye edersiniz. birde gpsturk cihazın yanında geri görüş kamerasını hediye olarak veriyorlar. bu kamera nasıldır kullanımı montağı falan onun hakkındada bilgi verirseniz çok sevinirim. teşekkürler...
  • quote:

quote:

bunu nasıl yapabilirim.

sorularımız havada kalıyor, lütfen konuyu açan veya uzman arkadaşlardan alaka bekliyoruz.

bu konuyla ilgili cevap

http://forum.donanimhaber.com/m_24296216/mpage_1/key_google%2Ckaydi//tm.htm#28208920

burada

• bu arada garmin nuvi200 ü satıyorum. harita güncellemesini yeni yaptım 2 güncelleme hakkı daha var. temmuz 2008 de almıştım fatura temmuz 2010 a kadar garantisi devam ediyor. 250 tl...
  • quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

quote:

quote:

bunu nasıl yapabilirim.

bu konuyla ilgili cevap

http://forum.donanimhaber.com/m_24296216/mpage_1/key_google%2Ckaydi//tm.htm#28208920

burada

saol dostum teşekkürler. soruma birazda olsa cevap aldım.

• ucuz garmın nuvi 350 buldum istanbul yerine ystanbul yazıyor karekter sorunu var bunu duzletmek mumkunmu eğer mumkunse konu hakkında bılgı verebılcek varmı. Almak istiyorum
  • bu cihazlari arabanin ses sitemine baglayip, mp3 dinlemek nasil mumkun oluyor acaba, kutu iceriginde gerekli kablolar mevcut mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

bu cihazlari arabanin ses sitemine baglayip, mp3 dinlemek nasil mumkun oluyor acaba, kutu iceriginde gerekli kablolar mevcut mudur?

nuvi 350 içinde deiğin kablolardan yok. ses sıtemıne bağlanıcağını sanmıyorum ve mantıklı değil
    mono ses i kım arabasına bağlasında ne yapsın sencede oyle değilmi

bu arada sorumu cevplıycak varmı acaba,

nuvi 350 de karekter sorunu nasıl çözerim
  • o zaman bu cihazlarin mp3 calma olayi işe yaramaz bi özellik mi?
  • bunu demedım asla aracında muzık kaynağı yoksa bunla dınlersın ama aracında cd varsa teyp çalmasıın teyp varsa bunu çalmassın ses kalıteı açıısndan soyledım
  • anladim, ama mono ses veriyorsa dediginiz gibi kullanılcak bir ozellik degil. bir tasla iki kus vurmak istemistim :) yani hem navigasyon hem mp3 player :(
  • herkeze selam bı konuda acıl yardıma ıhtıyacım var ...
    gps lı telefonları normal gps cıhazları gıbı kullana bılırmıyız.
    kordınat falan almak ıstıyorum bunun ıcın ne yapmalıyım..

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.