Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
362.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonyericsson için yani java formatında garmin mobile nin gps yazılımı varmı.yada başka firmanın.teşekkürler...
  • iyi günler bulgaristan üzerinden makedonyaya seyahat etmeyi düşünüyorum yolları bilmediğim için bir navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ancak gördüklerimin hepsi türkiye haritası yüklü aradığım tarzda bir navigasyon cihazı var mı ?
  • bu tomtom'un engüncel haritalarını nerden bulabilriim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxzc

bu tomtom'un engüncel haritalarını nerden bulabilriim?

Tabikiwww.tomtom.com dan indireceğiniz TomTom Home yazılımı ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 10 Haziran 2009; 9:05:22 >
  • ücretli yazılım kuruluyor ama oradan.Yani satın almak gerekiyor bildigim kadarıyla.birde bu tomtom'a sadece Tomtom'un kendi haritalarımı yüklenebilir?mesela ben antalya/side'yi tomtom'da bulamadım tanımlanmamış oyle bir yer.Bunlar için nasıl bir harita yüklemem gerekir?
  • Satın alacaksınız tabiki,yoksa paralı olan bir şeyi bu forumda uyarı yazılarına rağmen sormuyorsunuz herhalde.
  • Ben ilk defa boyle bir cihaz kullanıyorum oyuzden yanlıs bişi dediysem de kusura bakmayın:)bu tomtom sadece kendi yazılımlarını kullanabiliyor değilmi?
  • Evet TomTom'da diğer bu tür cihazlarda kendilerine ait olan şeyleri kullanırlar.Bu işi ne kadar yasal olarak yaparsanız o kadar kafanız rahat ve sorunsuz olur.
  • Merhaba vdo-dayton MS 2010 NAVİGASYON cihazına sahibim,igo yazılım var ve türkçe, bir yakınım verdi, bu cihazın yan tarafında sd kart girişi var, mp3 ve jpeg gösterimi varmış ama ben birtürlü beceremedim karttaki resimleri nasıl açabiliriz yada karttaki şarkıları, gerektiğinde navigasyon aletinden nasıl dinleyebiliriz.Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: anadoluparsı

Merhaba vdo-dayton MS 2010 NAVİGASYON cihazına sahibim,igo yazılım var ve türkçe, bir yakınım verdi, bu cihazın yan tarafında sd kart girişi var, mp3 ve jpeg gösterimi varmış ama ben birtürlü beceremedim karttaki resimleri nasıl açabiliriz yada karttaki şarkıları, gerektiğinde navigasyon aletinden nasıl dinleyebiliriz.Teşekkürler.

Kartın içine yükle mp3leri otomatik açıcaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

iyi günler bulgaristan üzerinden makedonyaya seyahat etmeyi düşünüyorum yolları bilmediğim için bir navigasyon cihazı almayı düşünüyorum ancak gördüklerimin hepsi türkiye haritası yüklü aradığım tarzda bir navigasyon cihazı var mı ?

Farketmez her türlü ülkenin haritasını yükleyebilirsin o ülkede harita seçimi yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cruiser67c

Dün ilgimi çektiği için media markt tan navking 300 satın aldım.Sormak istediğim şu:

1-- Navking markası nasıldır ?

2-- Bu cihaz bana orta kullanıcı olarak non profrsyonel işime yarar mı ?

3-- POI nedir ? neresinde yazar nasıl bilebiliriz ?

4-- Cihazımın DATA sı nedir nasıl öğrenebilirim ?

5-- Cihazımda BAŞARSOFT yada başka bir yazılım veya hangisi olduğunu nasıl öğrenebiliriz,daha başarılı bir yazılım yada değişik bir yazılım yükleyebilir miyiz ?

6-- Cihaz mı yazılım mı ?

not: 3 ve 4.cü sorularımı bu sayfada çok gördsüm ama malesef ne olduğunu ve ne işe yaradıklarını göremedim, herkes birtakım marka veya model herneyse vermiş ama bendeki nedir bilemiyorum.
    Bunun yanında cihazımız ne olursa olsun PC mandığı ile hareket ederek başka bir yazılım yükleyebilme şansımız var mı,örneğin pc kaldırıyor ama piyasada vista da var xp de var ve win 98 de bulunuyor ama pc tüm bu işletim sistemlerini kaldırabiliyor o halde benim için en uygunu XP dir ama benim PC mde (navigasyon cihazımda) win 98 yüklüyse ve cihazım XP yi kaldırıyorsa neden xp yüklemeyeyim?.

şimdiden teşekkür ederim

1-İşini çok rahat görür.

2-Birin aynısı :)

3-Poi ihtiyaç olan noktalardır örneğin gideciğin mevkide yada bulundun mevkide market hastane eczane vs vs bunlar poi ye bastın zaman bunları listelicektir istedini seçip oraya gidebilirsin ayrıyetten kendinde cihazına poi noktası oluşturabilirsin içinde olmuyan poi noktaları vardır çünkü dükkanlar sabit durmuyor :) aşırı deişmicek olan benzin istasyonlarıdır genelde harita üstünde benzin istasyonları gözüküyor.Neresinde yazar derken rota belirleme kısmında yazar harita açıkken ordanda ulaşma ihtimalı vardır menüdende girebilirsin.

4-Cihazın datası derken muhtemelen yazılımını sordun herhalde içinde ne yazılım kullanıyor bilmiyorum igo8 dir yüksek ihtimal ayarlardan hakkında kısmından görebilirsin yada harita ayarlarından hakkındaya bakıcan harita versiyonunu görebilirsin.

5-Başarsoftun sitesine girerekden hangi firmalarla anlaşma yaptına bakarsan orda firmaları göreceksin orda var içindeki yüksek ihtimal igo8 dir oda başarsoftun haritasını kullanır 2006dan beri sen sadece harita versiyonuna bakıcaksın onu güncelliceksin şuanda 2008.10 iyi 2009.02 hatalıydı düzeltilmiş yakında çıkar değişik yazılıma gerek yok başarsoft bu konuda en iyisidir.

6- Cihazmı yazılımmı cihaz önemli içindeki işlemci vs vs önemli piyasada çok farklı ürünler mevcut bazı özellikleri aynıdır genelde.Yazılım önemli değil çünkü hepsinde windovs ce mobil işletim sistemi mevcuttur buna vista xp falan öle birşey imkanı yok ;) hemen hemen pc mantığıyla çalışır ama pc kadar hızlı değildir tabikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasus -- 18 Haziran 2009; 0:52:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: çeşme

quote:

Orjinalden alıntı: Umut Ünlü

Gps Navigasyon Sistemlei hakkında bilmek istediğiniz herşeyi sorun yanıtlayalım.

Saygılarımla.
    Umut Ünlü
    Hızlıal.com
    Gps Navigasyon Mağaza Yönetmeni

Selamlar. foruma yeni üye oldum. herhangi bir hata yaparsam kusuruma bakmayın.
    sorum ise 4 gün önce navitech p110 aldım. cihazın herşeyi isteklerimi karşılıyor da yanlız sd karta foto, filim,mp3 attığımda ki desteklediği formatta olmasına rağmen cihaz da dosyalar gözükmüyor. multimedia dan girip kartı açıyorum backup dışında bişey çıkmıyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    saygılarımla.....

Sd kartını biçimlendir 32 kb önbellekde birde öyle dene formatlarınada emin ol.

• 4- Navking markasının yada firmasının Başarsoft haritası ile alakası yoktur ayrıca igo8 falanda kullanmaz.Navking, Route66 yazılımı ve teleatlas haritası kullanır !

5- Başarsoft'un sitesinde böyle bir bilgi yok,hiçte olmadıhttp://www.basarsoft.com.tr/tr/navigasyon.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 17 Haziran 2009; 23:31:48 >
  • slm,gitti gidiyorda 150 ile 200 tl arası cihazlar var tabii ki garantisi yok,sizden ricam 200 civarı nasıl bir cihaz öneriyorsunuz özellikle güncelleme sorunu olmayan,son bulduğum cihaz Navking Route 66 Nav 300 Araç Navigasyon Cihaz,tşk
  • Ebay dan çok daha ucuza alırsınız ...Size tavsiyem oralara bakmanız ..
  • ebay dan aldığım cihazın türkiye güncellemesini nasıl yapacağım ve siteyi kullandıysanız yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAPEN64

ebay dan aldığım cihazın türkiye güncellemesini nasıl yapacağım ve siteyi kullandıysanız yardımcı olurmusunuz

Enisgtok bey bu sorunuzu en iyi şekilde yanıtlıyacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcasus -- 21 Haziran 2009; 21:41:54 >
  • Navigasyon cihazlarında POİ ler var. Kullanıcılar rahat biçimde gitmek istedikleri yerleri sınflarına göre bulabilsin amacıyla sisteme dahil edilmiş ve kullanıma hazırlar.

UN (Uyarı Noktaları) olarak kısaltabileceğimiz bir koordinat listesi kullanıcı tarafından oluşturabilse ve navigasyon sırasında bu noktalara yaklaşıldıkça cihaz sesli ve görsel uyarı verip kullanıcıyı uyarsa.

Bu sistemde karayollarında yoğun kaza noktaları, buzlanma noktaları, mıcır olduğu bilinen noktalar vb. listeye girilerek sürücülere yardımda bulunması sağlanamaz mı?

Yoksa böyle bir özellik var ben mi farkında değilim.

Kullandığım cihaz Garmin 765T.

İlgilenip cevaplayanlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drumbeat -- 24 Haziran 2009; 16:41:42 >
  • Başlığı açan umut bey hala forumu takip ediyormu aceba merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.