Şimdi Ara

GPRS ÜZERİNDEN SMS ARTIK İNDİRİMLİ DEĞİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea'nın bir yeniliği daha arkadaşlar. Eskiden GPRS üzerinden SMS yarı fiyata gönderiliyordu, şimdiyse standart SMS ücreti yapmışlar. Eleştiri çok olacak bu konuda haliyle. Arayanıbil'in ücretlendirilmesinden sonra bunu da yaptılar ya tebrikler demekten başka bir söz bulamıyorum. İlgili link aşağıda...

http://www.avea.com.tr/sta/bireysel/servisler/mesaj/gprssms.shtml?pagemenu=servisler.mesaj.gprssms

• Helal olsun hiç de çaktırmıyorlar valla.
  • 1 ağustosa kadar mıydı neydi yazıyordu önceden uzun bir süredir normal tarifeye döndü. Ücretsiz smslerinizi GPRS gönderimi yönteminde kullanamıyordunuz zaten. Zaten benim yeni aldığım telefonu vericiler desteklemediği için sinir olmuştum ilk zamanlar. Sadece NOKIA ve SE telefonlar destekliyor şebekenin altyapısı yüzünden. Siemens S75'imde o özellik olmasına karşın kullanamıyorum.
  • Bende Siemens S75 te kullandım, faturamda bir baktım ki %50 değil normal ücretlendirme smsler. Aradım 500'ü.. GPRS üzerinden gönderemesse normal gönderiyor her ne kadar ayarlı da olsa, sonuçta altyapı desteklemiyor dediler.
  • avea ne yapmaya calişiyooo..arayanbil ücretlı yaparak.gprs sms 2 kont cıkartarak..avea artık eskı gucunu kaybedıyo...vodafone sms 1 kont . indirdi.artık avea nın yukselmesi cok zorr..zor..vodafone helal olsun.bu adamlar işi biiyooo

Orjinalden alıntı: werty1905

aria kullandığım zamanlarda çok işime yarıyordu bu servis.
    önce arayanıbil şimdi de bu servisin hiç bir özelliği kalmadı.3-5 kuruş daha fazla kazanalım diye aveanın marka değerini ve insanların avea ya olan sempatisini iyice yerlere serdiler.

Aynen
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.