Şimdi Ara

Gözünüz Gibi Baktığınız Arabayla Uzun Yola-Memlekete-Gitmek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
226
Cevap
1
Favori
5.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arabayı sat hocam sana göre değil.
  • adam arabayı utanmasa sarıp kundaklıcak başında masal anlatıcak
  • Başta olur böyle şeyler sonra bir iki çizdirip ufak vurdurursun bir şeyin kalmaz dere tepe aşarsın.

• Forumun laneti bu insanlardan mış ! Kendi arabalarını b.k etmişler, herkesin arabasının da b.k olmsanı istiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı garaja kitledim çıkartmıyorum ben. Özleyince arada gidip seviyorum. Sonuçta garaj için aldım ben bunu.
  • Oldu olacak al koynuna sarıl yat. Be saçma bi düşünce arkadaş bu, araba mı sana binecek sen mi arabaya bineceksin. O zaman şehirde arabanı paketle köye dolmusla git. Millet de kaba etiyle gülsün sana. Tamam arabaya titiz davranmak güzel bişey ama fazlası gereksiz.

• KafzieL kullanıcısına yanıt
    Siz nasıl bir cevap istiyorsanız onu peşin peşin yazın insanlar da ona göre cevap yazsınlar.Her cevabınızda hafif atarlanma var millete..Bir soru sormuşsunuz insanlar da kendilerince doğru olan fikirlerini beyan etmişler..
  • Araba mı sizi aldı, yoksa siz mi arabayı aldınız?
  • İşte bu yüzden söylüyoruz köyden kente göçmeyin kalın köyünüzde diye. Her bayram istanbul boşalıyor herkes mi köyden gelir yahu bir tane yerli 2. jenerasyon nesli kalmamış.
  • Çare tam boy kaput maskesi
  • Hiç düşünmem giderim. Bayramı köyde sülaleyle geçirmekten daha güzel ne olabilir.
  • Sen arabayi degil araba seni kullaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı satarsan haberim olsun,böyle birinden araç alınır ama eş dost olmaz kafayı yer insan.

• Babam memlekette olacak çağıracak bende arabama bir şey olur deyipte gitmeyeceğim.? Cümledeki saçmalığa bak
  • Siz arabayı saklamak için alıyorsanız bilemem ama bu araçlar kullanmak için alınıyor.Garajda saklamak için mi 60 bin tl para veriyoruz?.
    Derin çizikler hariç vernik çiziği olduğu sürece hepsinin çaresi var,çok kafaya takmamak gerek.
  • millet bmw 7 serisiyle mercedes e serileriyle nerelere gidiyor ne kilometreler yapiyor taaa almanyadan geliyor arabanin icini pisketen yigenler coluk cocuk ama adamlar akrabalarini tanidimlarini gorunce mutlu oluyolar. Dert etmeyin hocam gidin görün kimse aa şurda ezilme var diye araciniza kötü demez zatwn 60 milyar az para degil nasil bu kadar para verip araba aliyorsunuz ayda 7-8 bin tl mi kazaniyorsunuz ? Yasim daha kucuk merak ediyorum bende

• O yola giderseniz arabaniz babasinin evine (fabrikaya:-D) geri donecekmis, haberiniz olsun.

• KafzieL kullanıcısına yanıt
    hocam siz o arabayı yavaşça kenara bırakın, lakin insanın arabaya değil arabanın insana hizmet etmesi gerektiği kısmı ciddi şekilde atlamışsınız bir arabaya korkmadan binemeyecekseniz, arbanın ne anlamı var ki? maket alıp salona koyun, ne bozulur ne yamulur, arada tozunu alırsınız
  • arabanızı satarsanız almak isterim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.