Şimdi Ara

Gözünüz başkan görsün Ekrem İmamoğlu 100bin Maske aldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
4
Favori
18.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuyu acan sahis tuşlara basmadan önce ayagini koklamadiysa adam degilim. lan cahil, ülkeyi yönetenler milyar milyar yemisler, yemekteler. karis karis bellemişler. Neymis 1tl yerine 3 tl ye almis senin ben zihniyetini

    Ha akp düzeninden payin varsa, çakal sürüsünün icindeysen ok. Yalniz daha güzel konular bul. Böyle basit olaylara prim kapamazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğruysa bile en azından vatandaş için yapılmış bir hareket sonuçta vatandaşa dağıtılacak,peki kanal istanbul kime yarıyor,yapılan onca saray vs ne faydası var vatandaşa.
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    tık tık tık... kimse yokmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyetkin

    Bunlar kendi yandaş medayaları dışında bişey izlemediği için herşeyi doğru sanıyorlar. Erdoğan Virüs konuşmasında kendisini muhalif kesiminde izleyeceğini bildiği için KK nın yalan videosunu oynattı. Doğru bildiklerinin yalan olduğunu gören muhalif koyunlar çılgına döndü.
    İkili münakaşalara girmek istemiyorum asla da yapmicam, yukarda hala alıntılayıp "yiyorsa yazsana" diyen ve anamıza küfreden üye bi şeyin farkında değil! Ekrem'in hayal kırıklığı yaratması bunlarda şok etkisi yarattı, bunun psikolojisiyle bunların yalan ve şovlarını ifşa edenlere saldırıyorlar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuza kaçmış atatürk imzalı olanları 5 liradan alıp dağıtmalıydı. Tapan müritleri var nede olsa.
  • cyetkin kullanıcısına yanıt
    Muhalefete koyun diyorsun da rte,akp ve akplilere laf edemiyorsun, hatta savunmaya geçmişsin. Görende 20 yıldır yalanlara, iftiralara, yolsuzluğa falan karşısınız sanacak, daha doğrusu öyleymiş havası vermeye çalışıyorsunuz.

    Yalan söyleyenlere edilen küfrü üzerine alınan gibi ne yaptığınızın farkında olduğunuzu sanmıyorum, ya da çok iyi biliyorsunuz da algı yapmaya çalışıyorsunuz kendinizce. İstanbul'u kaybetmek size iyi gelmemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 3 Haziran 2020; 23:55:2 >
  • Ahahaha gene beyninin çoğu kısmını kullanmayı bilmeyen bir arkadaş gördüğü haberi araştırmadan etmeden hoop yandaş rahtcı medyadan kopyalayıp yapıştırmış.
    Bana arkadaşını soyle sana kim olduğunu söyleyeyim.
    Almış rahtcı yandaş haberini başkasına yaftalamaya çalışıyor.

    Velhasıl kelam klasik bu hükümet yandaşı tiplerinin hayat tarzını görmek hosumuza gidiyor ve şükür etmemize sebep oluyor.
    Allaha milyon kere şükürler olsunnn.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ergenekun

    donanımhaber forumlarına kadar geldi siyaset gündemle ilgili haberler tartışmalardan nerelere geldik. ezan okunurken yüksek sesle müzik dinlediği için öldürüldü tagından rahmetlinin babasının açıklamasından sonra ezan şehidi tagına geçiyor ülke bu hale geldi hamdolsun.

    @Jquair Türkiye'nin Türk Milletinin insan gibi yaşama hakkı var insanları rahat bırakın. 115bin'lik arabayı burada yorum yazanların hiçbirisi asla alamayacak bende dahil. ne istediniz de almadınız. bizi salın bu tür söylem hareket eylemlerin bizde herhangi bir olumlu etkisi olmuyor.

    susuyoruz saygımız bu ülkeyi yoktan var eden yaratan Yüce Türk Milleti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk için yanlış anlaşılmasın.
    Bu yaptığın şirk koşmaktır! yokdan var eden ve yaratan yalnızca Allah'tır. Belki bilmeden yazıyosun ben uyarayımda günaha girme..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hayır çok farkındayım AKP ye ne kadar laf edildiyse aynısını hatta fazlasını muhalefet yapıyor demek dert başkaymış. Bu kadar yalan siyaseti olur mu? İstanbulu CHP nin alması çok iyi oldu gerçek yüzleri herkes gördü. Sadece bu iktidar yaptı diye Ülkede yapılan iyi işlere üzülen insanlar var.
  • 2K23 kullanıcısına yanıt
    Ekremin hayal kırıklığı yaratacağını biliyordum da bu kadarını bende beklemiyordum. Bilerek yapsa bu kadar yapamaz.
  • Sorşturma açılmıyor değil açılıyor açılan soruşturmalara neler dendiğine bir bak. HDP ye atanan kayyumlarda ortalığı ayağa kaldıran bir CHP den bahsediyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kmlkszhacker

    Arkadaş baban İmamoğlu mu da bu kadar taklalar atıp duruyorsun. Sen önce bu linki niye açamıyorum ben diye kendine bir sor, vpn mi kullanırsın ne kullanırsında böyle bu konuma düşürmüşsun kendini. Sen sen ol kendin hariç kimse için bu kadar taklalar atma adam yapmış işte ihaleyi akp sinde de oluyor CHP sinde de kısacası bunların alayı hepsi böyle o yüzden kendin hariç kimseye kefil olur gibi yazma, onlar ülkeyi yönetir sen onları savunduğunla kalırsın.


    Gözünüz başkan görsün Ekrem İmamoğlu 100bin Maske aldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demek cehape paraları ceplemiş ha.O zaman hemen yolsuzluğun bir numaralı düşmanı biricik akp'miz soruşturma açıp gereken cezayı versin.Sonuçta partili cumhurbaşkanlığı sistemiyle refah içerisinde yüzdüğümüz bu günlerde böyle bir yolsuzluk kabul edilebilemez.Hemen reisimizin öncülüğünde dava açılsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt
    Çok erken yazmışsın, konuyu tam oku da yazdıklarını bir kez daha düzenlemek istersin belki. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyetkin kullanıcısına yanıt
    işte 20 yılı görmeyip, şu an akplilerin yaptıklarını görmeyip daha fazlasını muhalefet yapıyor falan diyorsan akplilerin algısına kapılmışsın demektir. Zaten burada da görülüyor. Sizin yapılanlarla falan derdiniz yok, tek derdiniz chp gibi gözüküyor.
  • Ülkede maksimum %10 luk bir Adalet anlayısına sahip insan var.
    Chp si akp si alayı yolsuzluk yapan kendinden olunca susan insanlar.
    Bu konunun en cok begeni alan yorumlarına bakınca bu ülkeden degil de bu haysiyetsiz toplumdan ne köy olur ne kasaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baxa -- 4 Haziran 2020; 0:29:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K23

    Kanım dondu şu an

    Alıntıları Göster
    mümkün değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 liraya da maske var. Maskenin içeriğini inceleyen oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışa yanlış demek yerine sidik yarıştıran tipik muhalif dolu bunların tek savunması ama akp daha büyüğünü yaptı, İmamoğlu destekçilerinin rte destekçilerinden farkı yok, hatta daha beterler eğer muhalif olarak muhalefeti eleştirirsen aktroll ilan ediyorlar.

    bu kafayla daha çok güderler sizi.
  • Fox'ta Fatih Portakal söyledi ;

    * Maskeler normal herkesin kullandığı tipte değil, 12 saatlik koruma sağlıyor
    * Maskeler İETT şöförleri için
    * Acil kodu ile ihale açılmış


    Tabii " işte aldığımız maske şu " diye göstermeleri lazım basın karşısında.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.