Şimdi Ara

GÖZÜME TOP GELDİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aslında tam gözüme gelmedi çünkü gözlük vardı. Bugün arkadaşlarla halısaha yapıyoduk ben kenarda oturuyodum dinlenmek için top sekti sekti gözümün yan tarafına geldi. Gözlük kırıldı gözümün yanı da şişti.

5 Numara miyopum. Görme kaybı kanlanma vs yok sizce bişey olmuş mudur ? Sadece gözümün yanı şişti. Doktora gitmeli miyim ? Buz koysam faydası ya da zararı olur mu ?

• Arkadaşlar yardım
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevizli de olur ama mümkünse fıstıklı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

Cevizli de olur ama mümkünse fıstıklı olsun
    up bence git doktora
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

up bence git doktora

Alıntıları Göster

• quote:

up bence git doktora

Hocam yarın gitsem sıkıntı olur mu acaba ? Tıp okuyan bir arkadaş gelse konuya ne iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam kusura bakma ama gözlük pahalı mıydı benim aklım orada kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

hocam kusura bakma ama gözlük pahalı mıydı benim aklım orada kaldı

Hocam söylemesi ayıp pahalı, markalı bi gözlüktü. Ben onun derdinde değilim ama. Şükürler olsun ki cam kırılıp gözüme batmadı. Kör bile olabilirdim ALLAH korusun.
  • Hocam hemen gitseydiniz keşke kafa travması vs olabiliyor bu Tür durumlarda. Ben de alçak bi topa kafa atarken arkadaşım taban kaldırmıştı gözüme bacağı gelmişti doktor uyarmıştı böyle durumlarda hemen gelmek önemli diye şimdi bile gidebilirsiniz sağlık şakaya gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeSegur

Hocam hemen gitseydiniz keşke kafa travması vs olabiliyor bu Tür durumlarda. Ben de alçak bi topa kafa atarken arkadaşım taban kaldırmıştı gözüme bacağı gelmişti doktor uyarmıştı böyle durumlarda hemen gelmek önemli diye şimdi bile gidebilirsiniz sağlık şakaya gelmez.

Kafa travması değildir büyük ihtimal. Gerçi kendi kendime teşhis koymam ne kadar doğru ama... Daha önce kafayla ilgili de 2-3 kez sıkıntı yaşadım. Doktora gitmiştim bir şey çıkmamıştı.

Ama korkmuyor da değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82A2851B0

quote:

Orijinalden alıntı: LeSegur

Hocam hemen gitseydiniz keşke kafa travması vs olabiliyor bu Tür durumlarda. Ben de alçak bi topa kafa atarken arkadaşım taban kaldırmıştı gözüme bacağı gelmişti doktor uyarmıştı böyle durumlarda hemen gelmek önemli diye şimdi bile gidebilirsiniz sağlık şakaya gelmez.

Kafa travması değildir büyük ihtimal. Gerçi kendi kendime teşhis koymam ne kadar doğru ama... Daha önce kafayla ilgili de 2-3 kez sıkıntı yaşadım. Doktora gitmiştim bir şey çıkmamıştı.

Ama korkmuyor da değilim.

Alıntıları Göster
    bişey olmaz ya bu kadar panikleme gözüne buz zamanında koyacaktın az iş işten geçmiş eczaneden merhem al

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

bişey olmaz ya bu kadar panikleme gözüne buz zamanında koyacaktın az iş işten geçmiş eczaneden merhem al

Zararı filan olur diye bilmeden müdahele etmedim. Gerçi halı saha civarında da buz bulamazdım ama eve gelince de yanlış bir şey yapmamak için koymadım.

Gözler 5 numara miyop olunca ister istemez panik yapıyorum biraz. Doktor gözüne darbe gelmesin demişti bunun için de lens almıştım fakat bir şey olmaz diye bugün takmadım dünyayı tersten gördüm.
  • %98 bişey olmaz musaitsen elin boşsa git bi ilaç verir krem felan gitmem diyosan buz koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: LG OPTIMUS

%98 bişey olmaz musaitsen elin boşsa git bi ilaç verir krem felan gitmem diyosan buz koy.

Hocam bu saatten sonra buz işe yarar mı ? Bir de göze zararı olur mu buzun ?
  • Bencede %99 bir şey çıkmayacaktır ama kontrol olmakta fayda var sonradn pisman olmamak için

• quote:

Bencede %99 bir şey çıkmayacaktır ama kontrol olmakta fayda var sonradn pisman olmamak için
    Öncelikle geçmiş olsun, bence ihmal etmeyin bi gidin derim doktora
  • Senin yerinde olam şu an doktarda olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen millete dayilanan cocuk degilmisin ya adres falanda vermissin

Adam halisahaya bile gozukle gidiyormus ya pa ahahah .d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Sen millete dayilanan cocuk degilmisin ya adres falanda vermissin

Adam halisahaya bile gozukle gidiyormus ya pa ahahah .d
    annengil 150 kişilik yapsın fıstığı kargolarım kargo sizden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.