Şimdi Ara

Gözümdeki Lensi 10 günde bir çıkarıyorum sorun olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gözümdeki Lensi 10 günde bir çıkarıyorum sorun olur mu? Night & Day lens gece-gündüz çıkarmadan 10 gün takıyorum bir sorun olur mu acaba ? bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar

• Lens günlük tak çıkar lenslerden mi ? Eğer cevap evet ise deli misin ? Hayırsa sorun yok.
  • Hayır yukarda da belirttiğim gibi Night & Day lens alırkende sordum . Sorun olmaz dediler ama . aklıma takıldı. yatarken ve günlük hayatta da kullanıyorum.
  • Lens'i gereksiz yere uzun süreli kullanmak zararlıdır.Ha kör mör olmazsın ama gözün gerektiği kadar oksijen alamaz ve bir süre sonra gözünden yeni yeni damarlar çıkar.Eğer eve girdiğinde lenslik bir durumun yoksa lenslerini çıkar.Gözlük varsa onu tak.Emin ol çok daha sağlıklı olur senin için
  • alırken sormuşsan bidaha buraya sormana gerek yok yani aldığın yerden daha bilgili kişi yoktur herhalde burda
  • ben 30 günde bir çıkartıyorum sorun olmuyor
  • Saçmalama her gün yatarken kesinlikle çıkar,göz bu bunun şakası olmaz,gözününde oksijene ihtiyacı var,ileride çok büyük sorunlara yol açar.Dışarı çıkmayacağın zaman gözlük kullan mümkünse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 tekrar çok mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 gün çorap çıkarmazsan ne olur bi düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Lens'i gereksiz yere uzun süreli kullanmak zararlıdır.Ha kör mör olmazsın ama gözün gerektiği kadar oksijen alamaz ve bir süre sonra gözünden yeni yeni damarlar çıkar.Eğer eve girdiğinde lenslik bir durumun yoksa lenslerini çıkar.Gözlük varsa onu tak.Emin ol çok daha sağlıklı olur senin için

Teşekkürler cevabın için bundan sonra dikkat etcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Saçmalama her gün yatarken kesinlikle çıkar,göz bu bunun şakası olmaz,gözününde oksijene ihtiyacı var,ileride çok büyük sorunlara yol açar.Dışarı çıkmayacağın zaman gözlük kullan mümkünse.

Artık Yeni Teknoloji Var Oksijen Geçirgenliği %99 Olan Lensler Çıktı Arkadaşın Dediği Gibi Day & Night Olarak Satılıyor.. Abartıya Gerek Yok.. Yatarken Kullanılabilir.. 10 Gün Çıkartmayabilir.. Kontak Lens Gibi Değil Bu Lensler.. Sadece 1 Gün Çıkartsan Bile Yeter..
  • Dışardan gelir gelmez lensleri çıkarırım.Evde kesinlikle gözlük kullanırım.Lensler 3-4 saat sonra gözlerimi acıtmaya başlıyor.Bence evde lens kullanma.

Edit: Benimkisi günlük. Sürekli takılanları bilmiyorum. Eğer acıtmıyorsa kullanmaya devam Yine de sen bilirsin tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estheim -- 7 Kasım 2010; 0:06:31 >
  • ben her aksam eve gelınce cıkarıyorum. ayrıca dısarı cıkmadıgım hafta sonu evde gozluk kullanıyorum takmıyorum bıle. 8x5 = haftada 40 saat kullanıyorum sen 10 gun 10x24 = 240 saat fark buyuk
  • bi lensi yatarken çıkarmak ne kadar zor olabilir ki?
  • Bir not geçeyim senin lenslerin 6 kat fazla oksijen geçirme özelliği varmış.30 güne kadar bile rahatlıkla kullanabiliyormuşsun.Markaya dikkat çekmeden yorumu yazım pardon Ama yinede tavsiyem en azından 3-4 günde bir çıkarıp dinlendir gözünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 7 Kasım 2010; 0:11:31 >
  • e o kadar para da fark veriyor
    biz müşterilerimize verirken 6gün takın 1 gün solisyonda dinlendirin diyoruz.
    lensinizin kullanım ömrü ve sağlığınız için bu daha doğrudur :)
    ha 1 ay çıkartmazsanız bişey olur mu olmaz merak etme sadece biraz kaşıntı ve azıcık yanma :) riske gerek yok 6da 1 :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bi lensi yatarken çıkarmak ne kadar zor olabilir ki?

zaten yatarken çıkarması sorun değil, sabahın köründe takması sorun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.