Şimdi Ara

Gözüm Kıpkırmızı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesı doktora gidiyorum ama duramıycam bide sizin görüşlerınızi alim dedım.. 2 yıldır lens kullanıyorum arada lensle yatarım..5 gun once lensle uyudugumda sabah kalktıgımda gözüm cok kötüydü..

bütün gün gözüm yaslandı aktı.. sol gözümdü.. ertesi gün düzelmişti..fakat son 2 gündür bu sefer sag gözüm aşırı yaşlanıyo kıpkırmızı resmen gözlerım. aksam lenslerı cıkarıyorum yıne kıpkırmızı bıse degısmıyo.. katarak felan mı oldum acaba 18 yasındayım.. yardımcı olursanız cok sevinirim..

• Doktora gitmek yerinde olacaktır.

Alerji de olabilir sorunun.
  • öncelikle çok gerekli değilse pazartesiye kadar lensleri kullanmamanı,pc başında fazla vakit geçirmemeni önereceğim...

aklıma muhtemelen enfeksiyon geldi ama tabii görmek lazım ayrıca da göz uzmanı değilim...

eğer ki illa ki lens kullanacağım diyorsan bu iki gün içinde lenslerinin temizliğine özellikle dikkat et... ve de gözünü fazla hırpalama... kaşıma,ovalama...banyoda da dikkat et,sabun falan kaçmasın....
  • yok doktora kadar lensleri kullanmicam..

anlamadıgım nite tek sağ gözüm ve lensleri cıkaralı 4 5 saat oldu bi degişme yok hala aynı kıpkırmızı..
  • nöbetçi eczaneden yarın yada şimdi git yakınsa: bir tane ONADRON damla al 3x2 kullan. yani günde 3 kez 2 şer damla.

Dr. rükneddin KARAÇİVİ
    MERSİN
  • işte eğer ki infeksiyonsa kapmışsan bi kere lensi çıkarsan da kırmızı kalır...

sen sanırım lensin irritasyonuna bağlı diye düşünüyosun... da bana bi de enf. var gibi geldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: treasurehunting

nöbetçi eczaneden yarın yada şimdi git yakınsa: bir tane ONADRON damla al 3x2 kullan. yani günde 3 kez 2 şer damla.

Dr. rükneddin KARAÇİVİ
    MERSİN

kardes dediğini doktora sormadan alimmi yani bi sorun olmaz diymi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doktoruna gidesiye kadar kullan kardeşim. düzelirsin.

Eger ONADRON eczanede yoksa: CEBEDEX, DEXACOM,DEKORT, DEXA-SİNE, MAXİDEX, SPERSADEX

DAMLALARIDA BUNLA EŞDEĞERDİR (AYNI). İÇLERİNDEN HERHANDİ BİRİNİ ALABİLİRSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treasurehunting -- 8 Nisan 2006; 22:45:07 >
  • saol kardes alcam dedıgınden.. yardımlarınız için tesekkur ederım arkadaslar
  • Hangi akla hizmet lensle yatıyorsun, ben 3 yıldır kullanıyorum zorda kalmayınca , kız arakdaşın yanında kalmak, arkadaşta kalmak gibi, lensle hiç yatmadım...
    Yazık gözüne..
  • bence senin durumun alerji bi kere banada olmuştu buna benzer bişey sonra kendiliğinden geçti, 2-3 gün sonra..
  • baharda çıkan bir alerji türü bendede oluyor ve gitmedi senelerdir çektim ama kesinlikle elini yüzüne vurma kaşıntısından duramazsın yeşilliklerden uzak dur.
  • benim kullandıgım lens 1 aylık lensti yani doktorum onla yatabilirsin demıstı ama her gece deil arada dinlendır demıstı.. fakat sonra günlük lens aldım gecen gece uyudugum günlük lensti zaten sabah kalktıgımda kötü olmustu sol gözüm.. ama simdı sağ gözüm cok kötü sol da bısey yok hic onu anlayamadım işte ilginc valla
  • Bende yatardım ama artık lensle yatmıyorum..

Gözün lensteki protein birikimlerinden dolayı mikrop kapmış olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlayMakers

benim kullandıgım lens 1 aylık lensti yani doktorum onla yatabilirsin demıstı ama her gece deil arada dinlendır demıstı.. fakat sonra günlük lens aldım gecen gece uyudugum günlük lensti zaten sabah kalktıgımda kötü olmustu sol gözüm.. ama simdı sağ gözüm cok kötü sol da bısey yok hic onu anlayamadım işte ilginc valla

arkadaşım göz arkasında görme tabakasından dolayı kendi içinde kan dolaşımı ile oksijen alış verişi sağlayamaz yani havadaki oksijeni hücrelere alarak gereksinimi olan oksjen miktarını sağlar..

lens kornea nın bu oksijen alış olayını kestigi için zaten çogu doktor tarafından pek fazla önerilmemektedir..
    sense geceleri yatıyorum demişsin..

büyük ihtimalle gözün iltihaplanmış olabilir..bir akıntı oluyormu gözünde?

• gözün mikrop kapmış doktora gidince sana 2 hafta lens kullanmamanı ve verdiği bir damla ve kremi kullanmanı isteyecek sende hayır kullanmalıyım bunu dersin sonra o da pei kullan ama olabildiğince az der.. 2 hafta kullanırsın ve geçer gözünün mikrobu yorma kafanı... ama madem lens kullanıyorsun bi +'ın oluyor her akşam cıkarmak her sabah takmak ta - 'si olsun...
  • quote:

Arkadaşlar pazartesı doktora gidiyorum ama duramıycam bide sizin görüşlerınızi alim dedım.. 2 yıldır lens kullanıyorum arada lensle yatarım..5 gun once lensle uyudugumda sabah kalktıgımda gözüm cok kötüydü..

bütün gün gözüm yaslandı aktı.. sol gözümdü.. ertesi gün düzelmişti..fakat son 2 gündür bu sefer sag gözüm aşırı yaşlanıyo kıpkırmızı resmen gözlerım. aksam lenslerı cıkarıyorum yıne kıpkırmızı bıse degısmıyo.. katarak felan mı oldum acaba 18 yasındayım.. yardımcı olursanız cok sevinirim..

geçenlerde ayyynısı benim başıma geldi sadece tek gözde oldu bende iki gün çıkarmamıştım sonra 2-3 gün takma bol su vur gözüne geçiyor..
    ya da treaiuse 2 (pis salladım ama buna benziyo:)) diye bi damla var 2 milyona satılıo eczanelerde ondan al doktora falan gerek yok

• evet başta coq akıntı oldu ama ama sımdı azaldı kırmızılık daha çoq su an

quote:

Orjinalden alıntı: sitetanitim

quote:

benim kullandıgım lens 1 aylık lensti yani doktorum onla yatabilirsin demıstı ama her gece deil arada dinlendır demıstı.. fakat sonra günlük lens aldım gecen gece uyudugum günlük lensti zaten sabah kalktıgımda kötü olmustu sol gözüm.. ama simdı sağ gözüm cok kötü sol da bısey yok hic onu anlayamadım işte ilginc valla

arkadaşım göz arkasında görme tabakasından dolayı kendi içinde kan dolaşımı ile oksijen alış verişi sağlayamaz yani havadaki oksijeni hücrelere alarak gereksinimi olan oksjen miktarını sağlar..

lens kornea nın bu oksijen alış olayını kestigi için zaten çogu doktor tarafından pek fazla önerilmemektedir..
    sense geceleri yatıyorum demişsin..

büyük ihtimalle gözün iltihaplanmış olabilir..bir akıntı oluyormu gözünde?

• banada olmuştu doktara gittiimdee doktor hem üveitimin hemde romatizmamın olduunu söyledi
  • Bir meslekdaşımın gözü muayene etmeden bu şekilde ilaç adı vermesine çok üzüldüm. Verdiği ilaç kortikostreodli bir damla.Eğer gözde bir enfeksiyon varsa bunu arttıracaktır.Ah be arkadaşım yapmayın böyleler
    quote:

Orjinalden alıntı: treasurehunting

nöbetçi eczaneden yarın yada şimdi git yakınsa: bir tane ONADRON damla al 3x2 kullan. yani günde 3 kez 2 şer damla.

Dr. rükneddin KARAÇİVİ
    MERSİN
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.