Bir meslekdaşımın gözü muayene etmeden bu şekilde ilaç adı vermesine çok üzüldüm. Verdiği ilaç kortikostreodli bir damla.Eğer gözde bir enfeksiyon varsa bunu arttıracaktır.Ah be arkadaşım yapmayın böyleler
quote:
Orjinalden alıntı: treasurehunting
nöbetçi eczaneden yarın yada şimdi git yakınsa: bir tane ONADRON damla al 3x2 kullan. yani günde 3 kez 2 şer damla.
Dr. rükneddin KARAÇİVİ MERSİN
aynen... ben de çok şaşırdım... 'koruyucu hekimlik' kavramı çok uzak....
Kardeş gece lenslerle yatman en büyük hata...
lenslerle yatma bencede ben lensimi sürekli takmama rağmen bazen bendede yorgunluğa bağlı batma oluyor gece yatmadan çıkarmalısın ve hemen bir doktora başvurmalısın bir süre lenslerini kullanmamanı söyleyecektir büyük ihtimalle ama sen yinede doktora git sakın ihmal etme göz bu abi şakaya gelmez...
GOZLUKTEN SASMA LENSI TAKMA!!!
lensle yatmışsın bu tuhaf da doktorumuzun çıkıp da muayene etmeden ilaç sölemesi daha bi trajikomik...
benimde başıma geldi hatta tehlikeli bi haldi ucuz atlattım...3 ay gözlük taktım ve antibiyotik tedavisi gördüm doktor kornea üzerinde iltihaplar oluştuğunu bütün gözümü kaplayabileceğini kaplarsa kazıyarak tedavi edeceğini edilmezsede iz kalacağını ve göremeyebileceğimi söyledi. benim gözümdeki mikrop inatçı olmadığından 3 ayda tedavi oldum ama hla lens takamıyorum taktımmıda en fazla 12 saat ve asla uyumuyorum hatta doktor takma bile dedi ama ben yinede takıyorum... bende 2 gün üstüste uyuduğumu bilirim özellikle sınav haftalarında... lens konusunun ihmal edilmicek bişey olduğunu asla unutma bana 100 kere sööledileri bişey olmaz diye dinlemedim... ama başıma kötü bişey gelince anladım anyayı konyayı....hemen doktora git sakın ama sakın ihmal etme... tehlikeli olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme