Şimdi Ara

Gözlükten anlayan bakabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben rayban gözlük aldım yesil camlı, bu gozlukle gunese dogrudan bakinca gozum kamasiyor, baska bir arkadasta mor cam renkli bi rayban var onunla güneşe bakınca kamaşma olmuyor bu neyle alakalı cam rengiyle mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uva uvb filtreleri zararli isigi suzuyor.gozunun kamasmasi gozluk kotu demek degil. belki raybandan daha iyi bilemezsin

• Nuvole N kullanıcısına yanıt
    Sizin yesil camli dediginiz gozlugun cami standart kullanim icin yeterlidir. Mor camli dediğiniz modelde buyuk ihtimal yansima kesen polarize cam ve antirefle kaplama vardir. Gozlugunuzun caminin ustunde ray-ban p yaziyorsa sizinki de polarizedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DNZ_84 kullanıcısına yanıt
    İki camda polarize degildi ama arkadastaki su ustten asagi rengi acilan camlardan.

O tip camlarin ismi degrade. Gozlugunuzde luxottica group'un kasesi yada herhangi bir belgesi var mi? Yasal ithalatcisi luxottica'dir ve piyasada cokca sahte gozluk mevcut maalesef..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DNZ_84 kullanıcısına yanıt
    orjinallik konusunda sıkıntı yok kurumsal ve bilinen bir mağazadan aldım garanti belgesi, luxottica kaşesi filan var.
    Kardesim ben gözlükcuyumde , güneş gözlüğü doğrudan güneşe bakmak için değildir yani kaynak gözlüğü değildir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.