< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 26 Ağustos 2019; 13:50:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 26 Ağustos 2019; 13:50:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaş 12 falan herhalde gözlukten bu kadar nefret edildiğine göre. büyüyünce geçer sorun yapmayın
|
ben de gözlük kullanıyorum, gerçekten bir engel. kavgada engel, halısahada çok da engel değil. denize girerken çıkar gir yağmur yağarken de bırak ıslansın ne olcak. kavgaya girerken de çıkar koy bir yere veya salla kafayı uçuyor gidiyor sonra şansın varsa birisi verir çünkü kendin bulamıyon zaten xd
ben gözlük kullanıyorum ilkokuldan beri ve yüzmeye, boksa gidiyorum yağmurlu havalardan hiç çekinmem, koşarım, çalışırım vs. çekingenliğini bırakıp, "engelini" kabul edersen inan daha kolay olur. |
Lens kullan o zaman
|
Halı sahaya gittim top kafama çarptı ve gözlüğün çerçevesi kırıldı.
Basket oynamaya gittim. Potaya doğru blok yapıp topu almaya çalışırken başkası da topa blok yapıp itti ve top yüzüme çarptı. Gözlük ortadan ikiye ayrıldı. Çocukken koşup eğlenirken çok kez düşürdüm ve kırıldı. Voleybola başlayacaktım ama bunları düşünüp vazgeçtim. Denize,havuza girerken gözlüğü çıkardığımda numaram gereği çok bulanık görüyorum bu da aldığım keyfi azaltıyor. Kısacası sosyal aktivitelerde çok can sıkıcı bir durum. Sadece tenis oynarken sıkıntı yaşamadım. 2 gün sonra falan lens alacağım ben de. |
Bir kere de şükür felsefesine başvurmadan bir insanın halinden anlayın.
Kızın bulunduğu durum bahsi geçen durumdan çok daha korkunç ve daha çok ilgiyi hak ediyor, peki bu bahsi geçen durumun berbat olduğu gerçeğini değiştiriyor mu? numarası yüksek olanlar sıradan insanlara bakıp ''keşke ben de bu insanlar gibi sağlıklı görebilseydim'' derken için acımıyor mu? Şu her halta ''buna bak şükret'' ''ona bak şükret'' mantığıyla gidince zaten harika bir hayat yaşadığınızı anlıyorsunuz; biri gözlerim çok bozuk dese yüzün de yanabilirdi de, biri yürüyemese felçli de olabilirdin de, biri el ile tacize uğrasa dua et tecavüze uğramadın de.... vb. böyle gider bu gereksiz döngü. Adamın dert yakındığı şey sokakta görebileceğin herhangi bir insan gibi sağlıklı görememek, başkalarının katılabildiği sosyal aktivitelere katılamamasına sebep olan bir hastalık, bu attığın linkteki daha ciddi bir hastalık olsa da, o da hastalık, bu da hastalık. Adam sevgilimden ayrıldım aşk acısı çekiyorum dese şükret denir, ya da başka bir küçük dertten bahsetse yine şükret denir fakat söz konusu ciddi bir hastalık. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 28 Ağustos 2019; 17:47:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|