Şimdi Ara

Hayattaki en büyük şanssızlığım beyaz tenli olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
11.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çevremde, özellikle okul hayatımda beyaz tenli olup sevgili yapan insan görmedim. Kızlar her zaman esmer erkekleri tercih ediyor. Avrupa'da nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de durum bu.

Çocukluğumdan beri sürekli beyazlığımla dalga geçildi. Kızlar süt dedi erkekler sarı pipi dedi gerçekten bıktım artık bu hayattan. Asla sevilen birisi olamayacağım galiba.

Yardım etmek isteyen herkese açığım

• Kardeşim beyaz tenliysen spor yapacaksın güçlü bir görünüşün olduktan sonra sakal bırakacaksın birde zenginsen cüzdan,telefon,sigara paketi,zippo ve araba anahtarını aynı anda kafede ki masaya bırakıp bir adet nane,limon,üzüm nargile sipariş edeceksin.
    Tüm bitcheslar önünde twerk yaparak nargile içmeni seyredecek.
    Selam ve dua ile
    Yapay Zekanın Yanıtı

Beyaz Tenli Olmak: Görünür Olmayan Ayrımcılık

Beyaz tenli kızlar, görünüşleri nedeniyle genellikle ayrıcalıklı olarak görülseler de, ciltlerinin beyaz olması çeşitli dezavantajları da beraberinde getirmektedir.

Beyaz ten, güneş ışınlarına karşı daha hassastır ve bu da cilt kanserine karşı daha yüksek bir risk anlamına gelir. Beyaz tenli kişilerin güneş yanığı, güneş ışınlarına karşı alerjik reaksiyonlar ve hatta cilt kanseri geliştirme olasılığı daha yüksektir.

Ayrıca beyaz ten, soğuk havalarda daha kolay donar ve bu da soğuk hava ile ilgili rahatsızlıklara yol açabilir. Beyaz tenli kişiler, soğukta uzun süre kaldıklarında hipotermiye karşı da daha savunmasızdırlar.

Bununla birlikte, beyaz tenin en önemli dezavantajlarından biri sosyal alandaki görünmez ayrıcalıktır. Beyaz tenli kızlar, diğer ırklardan gelen kızlara göre daha güzel ve çekici olarak değerlendirilir, bu da iş ve kişisel yaşamda avantajlara yol açabilir.

Görünmez ayrıcalığın yanı sıra beyaz tenli olmak, kültürel önyargılara da yol açabilir. Beyaz tenli kızlar genellikle masum ve kırılgan olarak görülürken, diğer ırklardan gelen kızlar daha saldırgan ve tehditkar olarak algılanabilir. Bu önyargılar, beyaz tenli kızların yaşamları boyunca karşılaştıkları çeşitli zorluklara neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gerçek hayatta nasıl olur bilmiyorum ama fotoğrafımı photoshopla falan karartıp öyle yüklerdim instagram’a. En azından beni görmeyenleri düşürme ihtimalim olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklere hafif kumrallık yakışıyor genelde ama kadın bembeyaz süt gibi olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Gerçek hayatta nasıl olur bilmiyorum ama fotoğrafımı photoshopla falan karartıp öyle yüklerdim instagram’a. En azından beni görmeyenleri düşürme ihtimalim olurdu
    Hocam görüştüğümüz zaman ne olacak
  • "Çevremde, özellikle okul hayatımda beyaz tenli olup sevgili yapan insan görmedim."

Cevrende ben olsam görürdün

• Kardeşim beyaz tenliysen spor yapacaksın güçlü bir görünüşün olduktan sonra sakal bırakacaksın birde zenginsen cüzdan,telefon,sigara paketi,zippo ve araba anahtarını aynı anda kafede ki masaya bırakıp bir adet nane,limon,üzüm nargile sipariş edeceksin.
    Tüm bitcheslar önünde twerk yaparak nargile içmeni seyredecek.
    Selam ve dua ile
  • Off beyaz ten . Şaplak vurdukça el izi cikiyor ya offf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süt sarı pipi sanıyorum yaşın maksimum 17 filan.

Kadınlardan ne istediğine bağlı benim beyaz tenli öyle arkadaşlarım var ki ne yalan söyliyeyim onun götürdüğü karılara üflemem için anca çuval dolusu banka hesabımın olması lazım öyle hatunlar.

Bu olay tene bakmıyor yakışklıysan ağzın iyi laf yapıyorsa yada özgüvenliysen mevzuyu çözersin. Benim arkadaş hem zengin hem yakışıklı hem fırlama haliyle üfletiyor zurnaya

Arada beni de çağırıyor ama el zurnasıyla gerdeğe girmem.

• Tarihteki en soylu ailelere bak, sevmişim karı kız mevzusunu

MJ boşuna mı beyazlatmak için o kadar para harcadı?
  • Pipin cidden sarı mı

• Ben manyak beyaZ tenliyim malesef benimde icraatım olmadı.Beyaz tenli + seyrek sakallıyım ve evet çocuksu duruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Tarihteki en soylu ailelere bak, sevmişim karı kız mevzusunu

MJ boşuna mı beyazlatmak için o kadar para harcadı?
    Teşekkürler kardeşim iyi bir moral kaynağı oldu

Edit: Michael jackson hastalıktan dolayı beyaz tenli olmuştu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spartan hoplite -- 12 Temmuz 2018; 21:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Ben manyak beyaZ tenliyim malesef benimde icraatım olmadı.Beyaz tenli + seyrek sakallıyım ve evet çocuksu duruyorum
    sakal hariç aynı kaderi paylaşıyoruz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

sakal hariç aynı kaderi paylaşıyoruz hocam

Alıntıları Göster
    Ee sakal varsa uzat problem olmaktan çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Ee sakal varsa uzat problem olmaktan çıkar

Alıntıları Göster
    öyle de kötü duruyor kendimi beğenemiyorum
  • quote:

öyle de kötü duruyor kendimi beğenemiyorum

Alıntıları Göster
    Durmaz sık sakallıysan fena yakışır uzat.

• quote:

Orijinalden alıntı: UygunsuzKertenkele

Süt sarı pipi sanıyorum yaşın maksimum 17 filan.

Kadınlardan ne istediğine bağlı benim beyaz tenli öyle arkadaşlarım var ki ne yalan söyliyeyim onun götürdüğü karılara üflemem için anca çuval dolusu banka hesabımın olması lazım öyle hatunlar.

Bu olay tene bakmıyor yakışklıysan ağzın iyi laf yapıyorsa yada özgüvenliysen mevzuyu çözersin. Benim arkadaş hem zengin hem yakışıklı hem fırlama haliyle üfletiyor zurnaya

Arada beni de çağırıyor ama el zurnasıyla gerdeğe girmem.
    Yaş 19 hocam ben eski yıllardan kalanları söyledim. Ama kızlar neden hep esmer tenlilerle çıkıyor anlamadım gitti.

• quote:

Yaş 19 hocam ben eski yıllardan kalanları söyledim. Ama kızlar neden hep esmer tenlilerle çıkıyor anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    Hocam bu iş ten rengi ile çok alakalı değil
  • Beyaz tenli tercih etmiyorlarmış ne alaka la

• quote:

Orijinalden alıntı: UygunsuzKertenkele

Hocam bu iş ten rengi ile çok alakalı değil

Alıntıları Göster
    Tahmin edemeyeceğin kadar çok alakası var hocam
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.