Şimdi Ara

Gözlük kullanmak varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4k görmek kadar güzel bi his yok. Bugün ilk aldığımda takıp uzaklara, ağaçlara uzun uzun baktım. Gözlerim yaşardı awk çok iyi bir sey. gözü bozuk olduğunu bile bile gözlük almayanlar çok şey kaybeder

• gözlük iyi de sürekli buğulanıyor o yüzden sıkıntı.benim de astigmatım var keşke olmasaydı

• hocam bende de miyop astigmat var, keşke olmasaydı ama yapacak bir şey yok. maske takarken sıkıntı oluyor evet, onun için maskenin üst kısmını bastırıp buruna tam oturtmak lazım galiba. nasıl önleyebilirim ben de bilmiyorum

• Sen bir de trifokal lens sonrası hasta öykülerini oku. Öyle anlatıyorlar ki teki hafif miyoplu sağlam iki gözümden vazgeçip akıllı mercek takasım geliyor bazen. Sanki cyborg oluyorsun, aRGB sRGB DCI P3 bütün renk gamlarını okuyorsun, yeniden hayatı canlı renklerle görmeye başlıyorsun gibi düşündürüyor. Ama kataraktın yoksa tavsiye etmiyorlar (doğal olarak benim gibi manyakları böyle uzak tutuyorlar) ve baya da tuzlu fıstıklı ameliyat ücretleri. Gidip devlette yaptırılacak şey değil, göz bu. Bir giderse hayatı kayar insanın.

• valla öyle buyuk icat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de kullaniyorum ama sevmiyorum. keske ciplak gozle net gorebilsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meradz kullanıcısına yanıt
    Ben de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.