Şimdi Ara

Gözlük kullanan forumdaşlarımız bakabilir mi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana 0.5 uzak gözlük verdi doktor ; ders yaparken,bilgisayar kullanırken , dershanede ders dinlerken kullan dedi. Az önce ders çalıştım gözlükle , sanki 10 saat bilgisayar oynamış gibi gözlerim ağrıyor, kurudu gibi birazda .
    Bu belirtiler normal midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takma hocam sakın. Uzağa bakarken tak sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden direk sakın dediniz ? Bir sıkıntı falan mı olur?

• bendwde 0.75 var kullanamıyorum kafa ağrısıda yapıyor. işim pc basında akşama kadar ölüyorum 2.3 saat takıp atoyorım nasıl alışacağım

• alışınca geçer
  • Bende 0.75 miyop var ve sadece uzağı görmem gereken durumlarda kullanıyorum.
  • Her gözlükte olur o. Alışınca geçer. 2-3 gün sürekli tak geçer o zamana. Gözlük değiştirince bile ağrıyor benim normal yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil kullananlar bakabilir mi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RedFalc0n kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de baş ağrısı yapıyor artık sadece mecburken takacağız.

• Benim gözler 1.5 sadece uzağa bakacağım zaman takıyorum , ders çalışırken filan takınca gözümü ağrıtıyor.
  • Gerek yok takma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözler 3,25 miyop yaklaşık 10 senedir lens takıyordum gözleri dinlendirmek için lensi bıraktım pek alışamadım.Şimdiden 2 haftada 2 çerçeve kırıldı
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Takma gözlerin alışmasın. 2 Numaraya kadar takmayanları tanıyorum sıkıntısı yok. Takarsan gözlerin alışır. 5 numara miyopum doktor 5.25 verdi pişman oldum taktığıma. 5 numarayken de görüyordum. İlk doktor 5.50 verdi dedim olmaz almadım gözlük başka doktora gittim 5.25 dedi. Önceden gittiğim doktorlar da numaraya rağmen gözlerin iyi görüyor demişti.

Özet: Takma gözlerin alışmasın.
  • ben 2 numara miyopum hersene 1 numara artyor.
    Alıştım ağrı mağrı yok.
    ilk haftalarda gözlüğü çıkarınca gözlüğün çerçevesinin izi beynimde kalıyordu sanki...
    Garip
  • Takma kardesim ben kullanmaya basladiktan sonra iyice bozuldu gozlerim cikarinca iyice bulanik gormeye basladim

• pc kullanırken ders calısırken takma .
  • Hocam ilk başta çok fena ağrıtır gözü, sürekli gözünde kalırsa bir haftaya kalmaz ağrı mağrı kesilir inan bana
  • Valla küçük rakam olunca kullanmamak daha iyi sanki
    Numaran büyümesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 den küçükse kullanma sadece derste falan hocanın tahtaya yazdıkalrını göremiyorsan tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

Benim gözler 1.5 sadece uzağa bakacağım zaman takıyorum , ders çalışırken filan takınca gözümü ağrıtıyor.

öyle yapmak numarayı artırmaz mı

• 1 numara altıysa takmaya gerek yok uzağa bakarkende takmayın görebilmeniz lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.