Şimdi Ara

GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK! (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.462
Cevap
593
Favori
2.276.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zad1986 Z kullanıcısına yanıt
    Benim tavsiyem ORBİTA (toranın ) blu kaplamalı camı blu olması şart değil ama fiyatına göre süper 👍 cam yanlız prova için yeni yazılan reçeteye ayrı ayrı cam yapsınlar 1-2 gün dene numralar iyise yaptırın yoksa çok üzülürsünüz ve iyi odak alınmasınada dikkat edin @zad1986

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    2 yılda bir göz 👁 muaynesi olmakta yarar var tabu bu yetişkin ve gözünde sorun olmayan biri için ama tansiyon , şeker hastalığı varsa veya hastaolan kişi çocuksa 6 ayda bir gitmesinde fayda var en iyisi muayne esnasında doktorunzdan bilgi almanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaYKoO B kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim.
  • yeni bir çerçeve aldım. göz numaram değişmediği için eski camı kullanmak istedim. birkaç optiğe elimde çerçeve de cam da var takar mısınız dedim takmayız dediler. Ankara'da bu işlemi yapan optik biliyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyop astigmat göz bozukluğu var. Kullandığım gözlükler var şuan.Şimdi yeni cam alacağım, gözlerim açık renk olduğu için, güneş ışığına aşırı duyarlı gözlerim. Fakat kolormatik veya şimdi hızlı geçiş özellikli camlar var ( güneş ışığında hemen koyulaşan, sonra da kademe kademe açılan) onlardan Kesinlikle istemiyorum.

    Ne önerirsiniz cam olarak. Bu çinde aliekspress te satılan camlardan alan var mı? Zararlı ışınları kesen , fakat faydalı ışınları da kesen camlar varmış onlardan da istemiyorum. Mıknatıslı klips takarım güneş sorununu çözerim, diye düşünüyorum.
















  • Aranızda Aliekspress ten cam siparişi veren var mı? Kalitesi nasıl memnun musunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar yeni cam aldım, numaralar 0,25 büyümüş sol gözde 1 astigmat var.

    Önceki gözlüğümde hem sağ hem solda astigmat vardı, yeni numara aldığımda doktor sadece sol tarafa astigmat yazdı.

    Atasun'dan reçeteye göre camları yaptırdım, sol gözümü kapatıyorum uzaklar hafif bulanık görünüyor, sağ gözü kapatıp baktığımda sol gözümle uzağı daha net görebiliyorum.

    Bilgisayara baktığımda ise eski gözlüğümle ekranı daha net görüyorum, yeni gözlük sanki hiçbir şey düzeltmiyor gözlüksüz baktığımla aynı gösteriyor neredeyse.

    Ne yapmamı önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 2 Mart 2018; 17:20:32 >
  • Artık medikal gözlük camlarının satışı elektronik ortamına taşınmalı...1 haftadır gözlük camı araştırıyorum birinin çifti 300 TL dediği cama diğer 1000 TL diyor.Optik piyasası "Kaça tutturursam!" mantığına dönmüş...
  • Merhaba,
    Gözlerimde 3.5 - 4 arası miyop ve 0.5 astigmat var. Sabah kısmetse doktora gidip tekrar ölçtüreceğim. Gece araç kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum, karşıdan gelen aracın farı gözümü çok alıyor ve yolu görmede ciddi sıkıntı oluyor. Ayrıca işim bilgisayar karşısında, günde en az 8 saat 3 farklı ekrana bakıyorum. Mevcut gözlüklerimde belli belirsiz çizikler var, zaten camlar en az 4-5 senelik. Antirefle cam almayı düşünüyorum. Başka bir tavsiyeniz var mıdır? Bir de kaliteli ve uygun fiyatlı camı nereden temin edebilirim İstanbul'da?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 5 Mart 2018; 3:2:29 >
  • progresif gözlük camı çerçeve dahil 400 tl fiyat verdiler .ne dersiniz .sirkeci bu işin mekanı herhal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    göz numaralarım hafif değiştiğinden bir süredir ben de camları araştırıyorum. iki optikçiye gittim; biri crizallerden önerdi diğeri işbir arya veya bluecat önerdi. crizal prevencia etrafı biraz sarı gösterir dedi istemezsen crizal forte alabilirsin dedi fakat onun hakkında bazı kötü yorumlar okudum burada. forte ye 450, prevencia ya 500 tl dedi.
    okuduğum mesajlarla bluecat ı da kafamdan çıkardım. işbir arya uv hakkında çok kaliteli değil ama iş görür demişler. ikinci optikçi crizal bir süre sonra net görüşü ortadan kaldırıyor &30-40 civarlarında dedi bu gerçekten doğru mu acaba yoksa işbir satmak için mi böyle söyledi bilemiyorum. işbiri %35 inceltilmiş 150tl %45 inceltilmiş 250 tl dedi.

    sağ shp 2,25 cyl 2,75 (ax 180)
    sol shp 2,50 cyl 1,25 (ax 170)

    bir de zeiss satan optikçilere gitsem mi diye düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba,
    Rodenstock'un gece sürüş için özel filtreli bir camı varmış. Çifti için 550 TL fiyat verdiler. 4 numara miyop, bir gözümde de 0.5 astigmat var. %40 inceltme olacak. Sizce bu camlar gerçekten fayda sağlıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 8 Mart 2018; 8:46:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayar kullanimi icin filtreli koruyucu gozluk almayi dusunuyorum, gozlerde 1,75-0.75 miyop var normalde gozluk takmiyorum ama bilgisayar basinda rahatsiz etmeye basladi, tecrubeli arkadaslardan oneri bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖZLÜK CAMI REHBERİ (ALMADAN ÖNCE KESİNLİKLE OKUYUNUZ) 2 MİLYON TIKLAMA GELSİN TŞK!

    Sizce kemik çerçeveli gözlük nasıl olur veya başka önebileceğiniz model?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 -- Sabah 8 akşam 5 sürekli bilgisayar başındayım tabi işim gereği. Akşam da en az 1-2 saat telefonla uğraşıyorum, 2.5 astigmatım var. Relex smile lazer için 4 bin TL fiyat aldım. Senelerdir gözlük kullanıyorum, haliyle o da masraflı oluyor, siz olsanız ne yapardınız ?
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.