Şimdi Ara

Gözetmenleri nasıl şikayet edebiliriz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat 11.40 olduktan sonra sınıfın yarısından fazlası çıktı gitti sınıfta 5 kişi falan kaldık hocalar da muhabbete başladı ki açık açık kurallarda belli ki konuşmaları yasak sessiz olmalarını rica etsem tutanak tutarlar diye korktum sımıfta kamera vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ösym nin çağrı merkezini 4446796 ara kardeşim. Olayı anlat onlar kuralları bizlere karşı o kadar stres sıkıntı içerisinde olmamıza rağmen en katı şekillerle uyguluyorlarsa kendileri de kurallara uyacak. Gözetmenlerin konuşması yasak sınav başlamadan önce de kurallarda okudular. Eğer seni engellediyse uğraş derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourock01 -- 12 Haziran 2017; 1:32:42 >
  • Çıkışta haddini bildireydin keşke kardeşim, gıcık bir durumdur hayat kaydırır.
  • Bu ne terbiyesizliktir ya.Benim başima gelse saygı maygı dinlemem dalarım adama.Hayatmla oynuyor sonucta

• Kamera varken sohbet etmişlerse bir daha sınav görevi verilmez onlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gözetmenden ziyade açık uçlu sistemini getiren şahıslardan hesap sorun çocuk oyuncağına çevirdiler.. 1 2 yıl sonra sesli soru falan geliştirir bu zeka küpleri..
  • Sınav anında keşke müdahale etseydin.ÖSYM'ye ne kadar şikayet etsen de olan oldu.Sınav geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim gözetmenlerde belli bir saat sonra kendi aralarında konuşmaya basladılar kısık sesle konusmaya çalısıyorlardı ama hep bi uğultu oldu söylemek istedim ama sınavla uğraştığım için yapmadım. Özel olarak şikayet etmicem ama ösym anket yaparsa belirticem bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Kamera varken sohbet etmişlerse bir daha sınav görevi verilmez onlara.

Aman ne büyük ceza kahrolurlar eminim üzüntülerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Kamera varken sohbet etmişlerse bir daha sınav görevi verilmez onlara.

kameralar genel olarak tutanak tutulursa izleniyor malesef.yoksa günler sürer tüm kameraları izlemek,yorum yapmak.
  • varsa hataları şikayet edin korkmayın..gözetmen 120 küsür başkan 145 alıyor az değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.