Merhaba 4 senenin ardından sistemimi komple yenilemek istiyorum. Toplamak istediğim sistem İşlemci : i5 13600K (KF de olabilir) Anakart : (En kararsız olduğum nokta burası) Ram : CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance RGB White 6200MHz (dominator de olabilir ancak 2bin TL farka değer mi?) Ekran Kartı : RTX 4060 (markaya karar veremedim) SSD : (Seçmedim) PSU : NZXT C650 650W 80+ Gold Kasa : NZXT H7 Airflow White Açıkcası hem gördüğümde hem de kullandığımda oh be dedirtecek güven veren bir sistem toplamak istiyorum ama bir süredir bu konularda çok incelemeleri takip etmediğimden biraz fikrinizi almak istedim. En başta Gigabyte markası. Anakartını yaklaşık 10 sene önce kullandığımda hiç beğenmeyip iade etmiştim o zamandan sonra çok sular aktı tabi, son zamanlarda sosyal medyada da çok yükseltiyorlar ancak açıkcası hiç yaklaşasım gelmiyor. Bu konuda tavsiyeniz ne olur. Asus genel anlamda bana güven veriyor. Şu ana kadar kullandığım ürünleri beni hiç üzmedi bu nedenle anakart ve ekran kartı için Asus tercih etmeyi düşünüyorum. Ekran kartı konusunda fiyatlardan dolayı RTX 4060 a düştüm. Bilgisayarda aşırı oyun oynamıyorum arada arkadaşlarla online oyunlar sadece. Beyaz bir sistem toplamak istiyorum ancak anakart ister istemez siyah olacak, ekran kartında da beyaz için gigabyte aero serisi var sadece(Aslında tasarım olarak referans tasarım çok hoşuma gidiyor ancak onların satışı yok sanırım Yazım hataları için affedin, kendimce düşüncelerimi aktarmak fikirlerinizi almak istedim. Kasım-Aralık gibi parçaları almak istiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simien -- 20 Ekim 2023; 12:53:58 > |