Şimdi Ara

Gozde sadece astigmat varsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 gun once astigmat oldugumu ogrendim. Miyop 0, astigmat 0.25. Bir seylere odaklanmaya calistigimda basimin agridigini farkediyordum fakat yorgunluktandir diyordum, gozle alakali olabilecegi hic aklima gelmemisti.
    Simdi sedece 0.25 icin de gozlukcuye gidip, elimdeki kagidi verip, ben gozluk bakiyorum demeye utandim:) ancak kpss'ye hazirlandigimdan surekli ders calisiyorum, pc.de de haliyle zaman geciriyorum. Bu aktiviteleri gerceklestirirken takmali miyim, yoksa 0.25 icin hic gerek yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GgK -- 9 Ocak 2016; 5:19:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Hocam astigmatın varsa yazıları okumakta zorluk çekersin ve ya anlamazsın, yazıları okuyamıyorsan almanı tavsiye ederim ama bir sorun yoksa boşuna kullanma derim.
  • Bazen bir yaziya odaklanip okumaya calistigimda bulaniklasiyor. Aslinda doktor bas agrisi yapar dedigi icin takmayi dusundum, anlamsiz bas agrilarimi kesecek mi diye merak da etmiyor degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun,bahsettiğiniz değerler çok düşük her insanda olabilen bir değer.Bunu bana göz doktorum söyledi.İşyerinde göz muaynesi yapılmıştı orda öğrendim sonra özel bi göz hastanesine gidip muayne oldum.Bendede her iki gözde 0.75 miyop sol gözde 1.25 astrigmat var.Doktor değerlerin çok düşük olduğunu çoğu insanda olabileceğini istersem gözlük verebileceğini söyledi.Gece araç kullanırken pc başında vs filtreli gözlük kullanıyorum.Ayrıca gözdeki bozukluklar baş ağrısı yapmaz,gözlük takıp takmamak gözün değerlerinde farklılık yaratmaz yani gözlük kullanmadığın zaman gözün bozulmaz ilerlemez sadece taktığın zaman görmen gerekeni olduğu gibi net kusursuz görürsün.Öncelikle bir göz muaynesi ol doktor aynı şeyleri söyleyecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lazer goz ameliyati mi lens mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.