Şimdi Ara

Göz rengi hakkında... [Sorun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
7.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim göz rengim sürekli değişiyor. (Sanırım elâ göz rengi böyle.)

Güneşte bazen kahverengi yeşli karışımı renk alıyor veya güneşteyken sarı gibi renk oluyor.
    Ağlayınca yeşile dönüyor. Çok karanlık ortamda koyu kahverengi oluyor. Normal ortamlarda kahverengi oluyor.

Bu yüzden göz rengimi soranlara kahverengi diyorum ama arkadaşlarımla aramda "senin gözlerin ne güzelmiş" tarzı diyaloglar oluyor. (Güneşli ortamlarda)

Hatta bi kere güneşte anneme göz rengim ne diye sorduğumda gözüme bakıp lensmi taktın dedi.

Bu göz rengi tam olarak nedir. Soranlara ne demeliyim.

• ela de gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

ela de gitsin

Öyle diyincede karanlıkta gözüme bakınca adamlar "senin gözün hani elâydı lan" diyorlar.
  • at bi ss
  • quote:

Orjinalden alıntı: JusT.DreaM`

quote:

Orjinalden alıntı: Layblood

ela de gitsin

Öyle diyincede karanlıkta gözüme bakınca adamlar "senin gözün hani elâydı lan" diyorlar.

Aynısı bende de var hocam valla napıcaz bilmiyorum

• Aynen benim gözler Sarı ışıkta kahverengi..
    Güneşli-beyaz ışıkta yemyeşil oluyor. Kızlar senin gözler ne güzelmiş diyor okulda öğle tenefüsünde
  • babamında gözü kahverengiydi ama denize falan girince resmen yeşile dönüyodu hatta halam yani babamın kardeşi bile yıllarca göz rengini blimiyodu. bir keresinde denizden çıkınca babam halama göz rengim ne diye sormuş halamda aaa abi senin gözün kahverengiydi demişti. yani hocam boşver o an ne renkse onu söyle takma kafaya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen benim gözlerimde sanki mevsimik gibi ne desem acaba adımız yalancıya cıkmasın bi ara sınıfa ilk geldigimde sürekli göz rengimi soruyolardı sanki dün degisikti falan ama bence güzel bisey monoton degil farklı farklı kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dwight Stifler

Aynen benim gözler Sarı ışıkta kahverengi..
    Güneşli-beyaz ışıkta yemyeşil oluyor. Kızlar senin gözler ne güzelmiş diyor okulda öğle tenefüsünde

Benim öyle yemyeşil olmuyor ama... :/
  • fazladan kromozom var bi biri baskın oluyo bi diğeri kısa sürede ölümle sonuçlanacak bi hastalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoriKalina -- 6 Temmuz 2009; 23:11:42 >
  • NO SS NO GÜVEN
  • quote:

quote:

Ya benim gözler misket gibi oluyor. Yani , odak noktasının çevresi kahverengi böyle, dış tarafı yeşil oluyor

•  Göz rengi hakkında... [Sorun]
  • quote:

quote:

quote:

Ya benim gözler misket gibi oluyor. Yani , odak noktasının çevresi kahverengi böyle, dış tarafı yeşil oluyor

Benimde dış tarafı hafif yeşil iç kısım açık kahve (sarımtırak)

Bu durumda benim gözüm elâmı oluyor yoksa bal rengimi.

• quote:

Arkadaşlar benim göz rengim sürekli değişiyor. (Sanırım elâ göz rengi böyle.)

Güneşte bazen kahverengi yeşli karışımı renk alıyor veya güneşteyken sarı gibi renk oluyor.
    Ağlayınca yeşile dönüyor. Çok karanlık ortamda koyu kahverengi oluyor. Normal ortamlarda kahverengi oluyor.

Bu yüzden göz rengimi soranlara kahverengi diyorum ama arkadaşlarımla aramda "senin gözlerin ne güzelmiş" tarzı diyaloglar oluyor. (Güneşli ortamlarda)

Hatta bi kere güneşte anneme göz rengim ne diye sorduğumda gözüme bakıp lensmi taktın dedi.

Bu göz rengi tam olarak nedir. Soranlara ne demeliyim.

Benim gozum de seninle ayni sekilde. Gunes vurunca yesil oluyor, karanlikta koyu kahve
    Genelde ela takiliyor ama.
    Soranlara vampirim ben goz rengim degisiyo diyorum

Kizkardesim her gozume baktiginda vampir misin sen diyo

• benimki direk .ok rengi
  • Yeşil
  • turuncu
  • Aynı durum bende de var, güneş ışığı veya parlak ışık altında ortası açık kahve kenarları yeşil gibi görünüyor fakat ev içerisinde kahverengi görünüyor.
    Ben kahverengi olarak tanımlıyorum sürekli aynı renk olmadığı için.
  • ela
    benim kardeşiminde öyle sayılır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.