Şimdi Ara

Donuk göz sorunu,düşük göz kapağı tam anlamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözlerim çok donuk fotoğraflarda felan bakislarim çok kötü ve donuk.bakislarimin bile olmasının sebebi nedir acaba? Anlatabildim mi bilmiyorum ama işte kameraya bakınca çok acayip girunuyo gözler.umsrim anlamışsınızdır ne demek istedigimi

3 ihtimal üzerinde duruyorum

1- lens.miyop ve astigmat var lens kullanıyorum numaralı.

2- 6 sene felan çok fazla bilgisayar kullandım.surekli bilgisayara bakıyordum tüm gün PC de geçtiği günler oluyordu.son 3 senedir de telefona bakıyorum sürekli.su son 5 aydır felan günde 13 saat felan telefona bakıyorum.ondan öncede bu sayıya yakın bakıyordum istisna olmadığı günler dışında son 3 senedir de günde 10 saat civarı telefona bakıyorum.

3- özgüven eksikliği

Sizce hangisi buna neden oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Donuktan kastınız gözleriniz sanki pür dikkat pörtlek gibi açık ama hiçbir yere de bakmıyormuş gibi mi? Belki dalgınsınızdır, canınız sıkkındır bu aralar.

• Göz kapağının düşük olduğu gözde gözünün hareketinde bir kısıtlanma var mı? Ya da bir noktaya baktığınızda gözünüzde kayma vs var mı?

• trkgncr kullanıcısına yanıt

Aynen böyle lurdikkat gibi gözüküyor ama anlamadım sürekli ve her fotoda böyle çıkıyor

Acaba saydığım sevenlerin bakışa etkisi varmı

• Kangal Alır kullanıcısına yanıt

Abi göz kapahi dusukmu degilmi onuda bilmiyom aslında bir noktaya baktığımda yok gibi kısıtlamaya yok

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

Ekrana fazla bakmanın etkisi olabilir. Ben artık mavi filtreli gözlük kullanıyorum, daha rahatım. Bir de pcden de gece ışığını aktif hale getiriyorum gün içinde de. Gözlerde sürekli bir kaşınma olurdu şimdi iyi gibiyim.

• O zaman belki arpacık falan vardır. Belki de bir şey yoktur. Dış görünüşünüzle alakalıdır. Sonuçta hiç bir insan simetrik değildir. Her insanda az biraz farklılık vardır. Bende de eşit değil. Bu tarz detaylara insanlar dikkat bile etmez, bunlar fotoda çok ayrıntılı incelendiği zaman belli olacak şeyler. Siz de kafanıza takmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zihin durumuyla alakalı

• Kangal Alır kullanıcısına yanıt

Hocam ama direk göze batiyo kötü bakışlarım.kac defa arkadaşla foto çekerken senin bakışların niye böyle diye sordular.yani böyle sabitlenmiş gibi bir bakış anlamadım bende

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.