Ya birşey sormak istiyorum benim yaklaşık 2-4 gün önce sağ göz kapağım titremeye başladı. arada sırada titriyordu.Bu gün sol göz kapağım titremeye başladı bilgili bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi? Doktora gitmelimiyim? yoksa kendiliğinden geçermi?ne yapmam gerekli
senin göz kapağın titriyor benim kollarım bacaklarım zöng zöng seyiriyor anlamadım neden oldugunu doktorada gitmedim benimde göz seyirmesiyle başlamıştı sonra artmaya başladı şu an doktora gitmeyi düşünmeye başladım devam ederse doktora git mutlaka..
Başlıca nedenleri yorgunluk-uykusuzluk, psikolojik problemler veya bazı minerallerin (özellikle mağnezyum) eksikliği olabilir Bir süre uyku düzenine dikkat et (8 saati tutturmaya çalış), vitamin-mineral takviyesi yap (sebze - meyve ağırlıklı bir beslenme ve maden suyu alarak olabilir, Olmazsa eczaneden reçetesiz satılan mağnezyum içerikli bir ilaç alabilirsin) Psikolojik nedenlere bağlı olduğundan şüphe edersen bunun için profesyonel yardım almalısın
quote:
Orjinalden alıntı: Hypericum
Başlıca nedenleri yorgunluk-uykusuzluk, psikolojik problemler veya bazı minerallerin (özellikle mağnezyum) eksikliği olabilir Bir süre uyku düzenine dikkat et (8 saati tutturmaya çalış), vitamin-mineral takviyesi yap (sebze - meyve ağırlıklı bir beslenme ve maden suyu alarak olabilir, Olmazsa eczaneden reçetesiz satılan mağnezyum içerikli bir ilaç alabilirsin) Psikolojik nedenlere bağlı olduğundan şüphe edersen bunun için profesyonel yardım almalısın
Benim de gözüm seyiriyordu, yani göz kapağım böyle damar çekiyo sanki onu filan, sıkıntı stresten diye düşünmüştüm , şu an hayatımın en zor günleri belki ama şimdi hiçbişey yok, galiba magnezyum eksikmiş
Bilgilendirme için teşekkürler.
Rica
Bunun için doktora gitme. Tamamen yorgunluktan kaynaklanıyor. Fazla ders çalışmış veya kitap okumuşsundur. Az tabiata çık, hava al. Kendini ve gözlerini dinlendir.
bencede yorgunluk ama tiroitlerine baktırabilirsin!
arada bir bende de oluyordu. pek üstüne gitmedim. kendiliğinden geçti.
Benim göz kapağım değilde kaşım titriyor nasıl titrediğine örnek vermek gerekirse hani kurban keser derisini yüzdükten sonra bazı kaslar yerinden oynar belki göreniniz vardır o şekil ara sıra oluyor ben göz kontrolü için gideceğim doktora bunu da sormayı düşünüyorum benim sorunum ne olabilir arkadaşlar
mrb kardeş aynı sıkıntı bendede var iki göz kapagım sürekli titriyor çok rahatsız ediyo doktora gittim strestendir deyip gönderiyo.önceden sol gözümde vardı şimdi iki gözümdede var.sen sebebini öğrenebildinmi bana yardımcı oloabilirmisin.
erc83E
kullanıcısına yanıt
arkadaşlar troidlerim yavaş çalışıyomuş 50mg ilaç kullanıyorum bu sebebten dolayı titriyo olabilirmi acaba göz kapaklarım.
benim bi arkadaşım var akif die heryeri titiriyor bunun çözümü nedir nasıl geçer inek gibi boynunu salıyor çözümü nedir nasıl geçer hastaneye götürdük çözüm bulamadı sizin bilginiz varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme