Şimdi Ara

Göz Kapağı estetiği yaptıranınız var mı? Plexr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aranızda var mı bu estetiği yaptıran? Üst göz kapaklarım biraz düşük genetik böyle ama yaptırıp da kötü sonuç olursa birdaha geri dönüşü yokmuş sanırım

Plexr denen yöntemle 2-3 yıl etkisi varmış ama sonra etkisini yitiriyormuş ve eski haline dönüyomuş. Lakin olumsuz yorum da çok var yönteme, işe yaramadı diyorlar bazıları

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loreayes

Up
    bilen yok galiba
  • Göz kapağından dikiş yemiş biri olarak iyi misiniz efendim.Hayır gözünüze bir şey olsa ne olacak.Kendinizi kabullenin gözümde canlandınız.Ne olacak ki neden tekdüze bir insan görünüşü istiyorsunuz.Hayır ben de burundan hem estetik yaptırıcam hem kemiği düzelttireceğim ama göz kapağı yani.Bilmiyorum size kalmış
  • Fat grafting.

kalıcı ameliyattır bu. bundan önce dolgular ile deney yap, sonra memnun olursan fat grafting'e başvur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş kaplama yaptıran var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    erkeksen ameliyatı yapacak doktora söyle burnun ucunu değiştirmesin. geri kalan her yeri değiştirebilir. burun ameliyatı çok riskli, olanlar daha çirkin çıkabiliyor. erkek modeller niye ameliyat olmuyor sanıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thundercry kullanıcısına yanıt
    Ameliyat olduysanız before after alabilirim sizden.Burnumun ucu biraz kötü gelmeye başladı .178 55 kiloyum yüzüm zayıf.12 yaşında burum kırıldı ondan sonra kaynamış işte bir burundan az nefes alıyorum.Orda bir kemikte sorun var.İşte yüzüm düz ince erkeğim.Önerilerinize açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 27 Ekim 2018; 22:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

Fat grafting.

kalıcı ameliyattır bu. bundan önce dolgular ile deney yap, sonra memnun olursan fat grafting'e başvur.
    hocam plexr hakkında bilgin var mı? yaptıktan 2-3 yıl sonra eski haline dönüyomuş göz kapağı

biraz araştırdım ve genellikle 1 işlemde bitiyomuş ve ortalama fiyat 1.250tl yazmışlar bi forumda. hastaneye göre değişiyor tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.