Şimdi Ara

Göz Çizdirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşını doldurdum. Fakat hala az da olsa boy uzaması göz değişmesi falan gerçekleşiyor. Sizce çizdirmek için 1 sene daha bekleyeyim mi ne yapayım?

Daha önce çizdiren arkadaşlar tavsiye verirlerse makbule geçer.

• Öncelikle göz doktoruna git ve bu konuyu detaylıca konuş.Göz çizdirmeyi daha kalıcı olması açısından 30 yaşından sonra yaptır.Ayrıca gözlüklü olan göz doktorlarının hiçbiri gözünü çizdirmiyor.Neden acaba?Bir düşün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 2 Eylül 2013; 1:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

Öncelikle göz doktoruna git ve bu konuyu detaylıca konuş.Göz çizdirmeyi daha kalıcı olması açısından 30 yaşından sonra yaptır.Ayrıca gözlüklü olan göz doktorlarının hiçbiri gözünü çizdirmiyor.Neden acaba?Bir düşün...

Amerikada yasaklandı olayını diyorsun sanırım. Ama yaptırıp çok iyi sonuç alanlar da var. Bir de doktorlar genelde yaşlı olur ve yaştan dolayı olan bozukluğun tedavisi yok
    Doktora sor diyosun haklısın da tavsiye istiyorum ben. Doktora gitsem muayene diye alacak 100 civarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bekle.
    Ben 18 yaşında çizdirmiştim, doktorum uyarmıştı vücudun gelişimi devam ederse yine bozulur diye ama askeriyeye girmek için mecbur çizdirmiştim.
    Doktorum 2 yıl garanti vermişti, 2 yıl içinde bozulursa ücretsiz tekrar yaparız diye. Belki inanmazsın ama 2 yıl biter bitmez gözlerim bozulmaya başladı.
    Yalnız önce -2.25sağ -2.5 sol olan olan gözlerim şuan 0.5 e 0.75 civarı. Bu belki sana bozukluk gelmeyebilir ama büyük bozukluk. Ben 2.5'dan 0 dereceye geçince dünyayı yeniden görmeye başlamış gibiydim.

Bu arada 0.25 astigmat vardı, şimdi yine 0.25.

Uzun oldu ama detaylı olsun istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümperisi

Kesinlikle bekle.
    Ben 18 yaşında çizdirmiştim, doktorum uyarmıştı vücudun gelişimi devam ederse yine bozulur diye ama askeriyeye girmek için mecbur çizdirmiştim.
    Doktorum 2 yıl garanti vermişti, 2 yıl içinde bozulursa ücretsiz tekrar yaparız diye. Belki inanmazsın ama 2 yıl biter bitmez gözlerim bozulmaya başladı.
    Yalnız önce -2.25sağ -2.5 sol olan olan gözlerim şuan 0.5 e 0.75 civarı. Bu belki sana bozukluk gelmeyebilir ama büyük bozukluk. Ben 2.5'dan 0 dereceye geçince dünyayı yeniden görmeye başlamış gibiydim.

Uzun olması çok iyi anlattıkların tam beni kapsıyor. 1-2 ay önce ben de gataya girmek istemiştim bu olayları falan düşündüm Zaten şüphelerim vardı artık yaptırmam biraz daha beklerim. 0ladığına göre şanslıymışsın bazıları 0.50 kaldı diyordu ama büyümesi tabiki kötü. Tam ne zaman başlanmalı tedaviye sence. Doktorlara güvenmiyorum para için yapmayacakları yok. Gerçi dünya göze giderim herhalde gidersem de. Karar vermeden muayene parası vermek istemiyorum. Tam olarak ne zaman yaptırayım sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Kesinlikle bekle.

Uzun olması çok iyi anlattıkların tam beni kapsıyor. 1-2 ay önce ben de gataya girmek istemiştim bu olayları falan düşündüm Zaten şüphelerim vardı artık yaptırmam biraz daha beklerim. 0ladığına göre şanslıymışsın bazıları 0.50 kaldı diyordu ama büyümesi tabiki kötü. Tam ne zaman başlanmalı tedaviye sence. Doktorlara güvenmiyorum para için yapmayacakları yok. Gerçi dünya göze giderim herhalde gidersem de. Karar vermeden muayene parası vermek istemiyorum. Tam olarak ne zaman yaptırayım sence?

Eğer aşırı değilse, yani dünyayı dar etmiyorsa sana ve lense karşı alerjin falan yoksa, 23nü falan bekle derim. Ben 18'inde oldum 20'sinde bozulmaya başladı işte, 4 yılda biri 0.5 biri 0.75 oldu.

• 1 gözüm toplam 2.5 öteki 2.75. astigmat miyop karışık. Gözlük kullanıyorum normalde. Lens bana olmaz çünkü damla bile damlatmakta zorlanan insanım Mecbur 20leri beklicez o zaman.

Peki geceleri az görme falan oluyor mu? Ya da gözkapağında batma ve bu gibi gariplikler... Bu tip şeyler yazıyor internette bazıları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pilot olmak için göz
    12 yıl önce açıldı
    Lazer göz ameliyatı olanlar
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

1 gözüm toplam 2.5 öteki 2.75. astigmat miyop karışık. Gözlük kullanıyorum normalde. Lens bana olmaz çünkü damla bile damlatmakta zorlanan insanım Mecbur 20leri beklicez o zaman.

Peki geceleri az görme falan oluyor mu? Ya da gözkapağında batma ve bu gibi gariplikler... Bu tip şeyler yazıyor internette bazıları.

Batma falan yok, ilk bir ay vardı sadece.
    Geceleri bozulmadan önce netti, şimdi alacakaranlıkta biraz sıkıntı var ama ameliyattan önce çok daha fazlaydı. Yani göz bozukluğuyka alakalı.
  • quote:

quote:

1 gözüm toplam 2.5 öteki 2.75. astigmat miyop karışık. Gözlük kullanıyorum normalde. Lens bana olmaz çünkü damla bile damlatmakta zorlanan insanım Mecbur 20leri beklicez o zaman.

Batma falan yok, ilk bir ay vardı sadece.
    Geceleri bozulmadan önce netti, şimdi alacakaranlıkta biraz sıkıntı var ama ameliyattan önce çok daha fazlaydı. Yani göz bozukluğuyka alakalı.

Anladım Sağol yanıt verdiğin için sana da geçmiş olsun

• quote:

18 yaşını doldurdum. Fakat hala az da olsa boy uzaması göz değişmesi falan gerçekleşiyor. Sizce çizdirmek için 1 sene daha bekleyeyim mi ne yapayım?

hocam şimdi yaptırmayanların yorumu ne kadar gerçekçi dikkate alma
    ben 18 e girdiğim gibi yaptırdım . 6 ayda mı ne 0.50 den fazla ilerleme olmazsa yapabiliyorlar . benim ilerlemem tam 0.50 idi ve 5 yıl önce bin euroya yaptırdım . ama devam eden damlalarda bi 500tl tutuyor ssk de karşılamıyo . şuan yaş 23 hala jilet gibi görüyorum . yaptırdığıma hiç pişman değilim insan yeniden doğmuş gibi hissediyor
  • 18 yaş erken.İmplant , göz çizdirme için +21 yaşında olmanızı öneriyorlar çünkü gelişiminiz henüz tamamlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realitych

quote:

18 yaşını doldurdum. Fakat hala az da olsa boy uzaması göz değişmesi falan gerçekleşiyor. Sizce çizdirmek için 1 sene daha bekleyeyim mi ne yapayım?

hocam şimdi yaptırmayanların yorumu ne kadar gerçekçi dikkate alma
    ben 18 e girdiğim gibi yaptırdım . 6 ayda mı ne 0.50 den fazla ilerleme olmazsa yapabiliyorlar . benim ilerlemem tam 0.50 idi ve 5 yıl önce bin euroya yaptırdım . ama devam eden damlalarda bi 500tl tutuyor ssk de karşılamıyo . şuan yaş 23 hala jilet gibi görüyorum . yaptırdığıma hiç pişman değilim insan yeniden doğmuş gibi hissediyor

2 yöndede örnekler mevcut insan çelişkiye düşüyor.

• yaşa baksalar bile önemli olan göz numarasının artmaması.son 1 yıl içinde göz numaranın artmaması lazım.ha doktor para ıcın yapabılır.ama su var her goz 2 kez lazer olamıyor.yanı sen gozu durmadan dıyelım cızdırdım ve sonra artarsa lazer olamama ıhtımalın var.o yuzden gozun durması onemlı.goz durmasıda kısıden kısıye degısır ama en gec 25te durur ıstisnaı durumlar harıc.bırde bence goz durması olsa bıle 20den once olmamak daha ıyı gıbı gelıyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

yaşa baksalar bile önemli olan göz numarasının artmaması.son 1 yıl içinde göz numaranın artmaması lazım.ha doktor para ıcın yapabılır.ama su var her goz 2 kez lazer olamıyor.yanı sen gozu durmadan dıyelım cızdırdım ve sonra artarsa lazer olamama ıhtımalın var.o yuzden gozun durması onemlı.goz durmasıda kısıden kısıye degısır ama en gec 25te durur ıstisnaı durumlar harıc.bırde bence goz durması olsa bıle 20den once olmamak daha ıyı gıbı gelıyor bana

Haklısın benim son 1 yılda ufak da olsa değişiklik oldu.En iyisi her yıl ölçtürüp değişmediği yıl yaptırmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.