Şimdi Ara

Göz çevresindeki yağ bezelerini yok etmenin bir yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler her iki gözümün de altında minnacık yağ tanecikleri var. Bunları yok etmenin bir yolu var mı? Aynı sorunu yaşayıp bir çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Bayağı bir araştırdım fakat bir çözüm bulamadım.

• Em orayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

Em orayı

Direk boynumu kırmayı düşünüyorum kardeşim?
  • Doktora git, küçük bir iğneyle alıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLowrinq

quote:

Orijinalden alıntı: byeblade

Em orayı

Direk boynumu kırmayı düşünüyorum kardeşim?

Helal la upladın

• aynı sorun bendede var yıllardır
  • babamin kolunda vardi bayagi, ameliyatla aldilar. Yontem aynidir doktora git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • göz çevresindeki o beyaz yağ bezecikleri gibi olanları sakın yolmaya çalışma izi kalır onlar kendiliğinden belli bir süre sonra geçiyor. belli başlı bir kremi veya çözümü yok. vücudun kendi dengesi dolayısıyla olabiliyor.
  • Uzum çekirdeği yagi

• göz çevresi olduğu için koterle yakacaklarını sanmıyorum,ama cildiyeye gitmekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-569B644A4

Doktora git, küçük bir iğneyle alıyorlar
    quote:

Orijinalden alynty: Pippi

Doktora git, küçük bir i?neyle alyyorlar

Ayny sorundan bende de var. 2 farkly doktora gittim. Ya? 23 bu arada. Adamlar ergenlikte olur böyle ?eyler deyip gönderdiler.
    Küçük bir operasyonla alyyorlar ama. Elektrikle ?ok ysy veren bir kalem var. Bunun i?nesi ile nokta nokta yakarak aldy di?er bir cildiyeci doktor. Ama göze yakyn kysymlardaki küçük bezeler kaldy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERO. -- 8 Ocak 2014; 11:51:46 >
  • Bir arkadasim gecen gun 80lira karailiginda hastanede aldilar. Hepsini tek tek ignelerle almislar. Ancak kesin gidip gitmedigini 1 hafta sonra anliyolarmis. Bir de iyice gozun cevresindeyse goze zarar gelir diye ellemiyorlarmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: AERO.

quote:

Orijinalden alynty: Pippi

Doktora git, küçük bir i?neyle alyyorlar

Ayny sorundan bende de var. 2 farkly doktora gittim. Ya? 23 bu arada. Adamlar ergenlikte olur böyle ?eyler deyip gönderdiler.
    Küçük bir operasyonla alyyorlar ama. Elektrikle ?ok ysy veren bir kalem var. Bunun i?nesi ile nokta nokta yakarak aldy di?er bir cildiyeci doktor. Ama göze yakyn kysymlardaki küçük bezeler kaldy.

Öyle doktoralara sinir oluyorum, onun için sorun değil tabi ama hastalar için sorun
    Hı o yöntemi bilmiyorum, 3,4 sene önce iki tane vardı gittim aldırdım küçük bir iğneyle. Şükür bir daha olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 2 3 ayda bir gözüme çarpıyor, toplu iğneyi ocakta ısıtıp, kolonyalayıp dibinden deliyorum. tırnagımla çok bastırmadan sıkıyorum. ertesi güne kızarıyor 3 güne geçiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.