Şimdi Ara

Göz bozukluğu için lens kullanimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    asigratmağım

Lensler Renklimi oluyor yoksa şeffafmi ?

• Astigmat için renkli lens olmuyor. Şeffaf oluyorlar. Sadece bir markada var sanırım o da Türkiye'de yok. En çok tercih edilen ve konforlu olan Oasys for astigmatism. Ama tabi göze göre de değişiyor. Birine çok konforlu olan birine hiç olmuyor vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 17 Mayıs 2013; 18:30:00 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Purevision toric ile airoptix kullandım. Benim de gözler astigmat. İkisi arasından purevision toric derim. Tabi astigmat olduğu için her numara ellerinde olmuyorlar sipariş üzerine getiriyorlar.
  • Sigara içmek sıkıntı olmuyor fakat ben 5yıldır kullanıyorum lensleri çıkarttığım zaman gözüme sigara dumanı gelince hemen sulanıyor.Kornea inceldiği için hassaslaşıyor :) En büyük düşmanın toz ve çapak olucak lens kullandığın zamanlarda

benimde sorunum şu lesleri taktıktan sonra net göremiyorum hep gözüm sulanıyor ve bulanık oluyor yazılar...
    ama aynı numara gözlük ile sorun yok.... büyük ihtimal benimde astigmatı tolere edemiyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.