Şimdi Ara

--> Gothic Resim Arşivi <-- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

belki bunularıda seversiniz....farklılaşma çabası içerisine girmiş herkez ...

bide bunlara bakın... bunlar yabancı ve hayali şeyler değil... gerçeklik ruh ve mana var...melek kılıklı şeytanlar yok hiç olmazsa :)belki bişeyler anlarsınız...

şimdi gelip kızanınızda olcak kesin bana...hayırlısıı...

--> Gothic Resim Arşivi <--

• gothic olan hicbirseyi sevmem, nedense bir turlu isinamadim,

gothic tarz giyinen olsun, gothic tarz muzik dinleyen olsun bana hic samimi gelmiyor , gosterise ve abartiya kaciyor

hic onemsemem etrafimdakilerin ne giydigini ama kanatlarla, dusmus melek tripleri falan sacma, tanidigim kiz arkadasimda var, kesinlikle kendini buna zorluyor, amaci onemli degil ama dedigim gibi yapmacik

kimseye bir tenkitte bulunmuyorum, davranislarim da onyargili degildir

edit; emo ve gotik farkini anlayamayan bir insanin drami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 10 Mart 2008; 14:46:55 >
  • Kızlar tam benim tipim
  • @KırıkKılıç o Bob "emo" yalnız...Götik değil...
  • Tarumca bu resimler harika... Hayatımızın anlamı yaşama biçimimiz çoğumuzun...Gohhicse sadece kendini başka şekilkerde ifade etmeye çalışan ve kendini bulamamış insanları figürleri...BU RESİMLERİN YERİ BURASI DEĞİL AMA HARİKALAR...Eline sağlık arkadaşım....
    quote:

Orjinalden alıntı: Tarum

bendende bi kaç resim gelsin öyleyse..

belki bunularıda seversiniz....farklılaşma çabası içerisine girmiş herkez ...

bide bunlara bakın... bunlar yabancı ve hayali şeyler değil... gerçeklik ruh ve mana var...melek kılıklı şeytanlar yok hiç olmazsa :)belki bişeyler anlarsınız...

şimdi gelip kızanınızda olcak kesin bana...hayırlısıı...

• Merhaba Jerfi,

Bizlerle paylaştığın fotoğraflar foruma renk katmış. Renkler demişjen, içeriğinde fazla renk olmayan eserler bazen gökkuşağının tüm renklerinden çok daha canlı dururlar.

Diğer yandan Tarum'un koyduğu fotoğraflar tepki toplamak bir yana dursun konuya çok daha farklı bir boyut kazandırmış. Çok sesliliğin, değerlerin, düşüncelerin, ruh hallerinin nasıl aynı ortamda bir armonide olabileceğinin en güzel kanıtı olmaya başlamıl bu sayede konu.

Herkesin eline sağlık
  • Harika resimler bana kalırsa...Bir kaç tanesini aldım haberin olsun..Tarum sufi misin?
  • ben bu resmi çok begeniyorum

• bende ekliyim.. güncel emo-gotik fotoları

https://store.donanimhaber.com/0a/84/72/0a84722f2decab70d960299e2e566d41.JPG

https://store.donanimhaber.com/f9/36/c1/f936c15ade25636e0cd5e2c76658d587.jpg

https://store.donanimhaber.com/06/48/1d/06481da7a4d83609896e8ff9a65bd061.jpg

https://store.donanimhaber.com/02/ce/78/02ce789e12c5cb912b89ce674906ab90.jpg

bu kadar daha ekliyim mi...?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intoxicbabe -- 7 Nisan 2008; 1:06:42 >

• hani bunlar ağlamıyo?
  • Ah şu masum melek yada şeytan karışımı ama harbi olanlarına bitiyorum. Resimlerede ayrıca teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

hani bunlar ağlamıyo?

bnlar aglamayanlarından
  • Jerfii...
  • "gotik italyanların rönesansda kuzey ortaçağ sanatını tanımlamak için kullandıkları kelimedir. bu, onlar için barbarlık anlamına gelen bir kelimeydi..gotiğe korkunç, şatafatlı ve grotesk gözüyle bakılırdı ve aslında biçok durumda öyleydir ancak bazılarına göre hayatın kendisinin korkunç, şatafatlı ve groteks olduğu bir dünyada o mükemmeldir..dualizm ön plandadır, her şeyin iki yüzü olduğu insanlar beden ve ruh, iyi ve şeytan oldukları, tozdan yaratıldıkları halde cenneti isteyebildikleri savunulur."

esas olarak onca yıl boyunca çok sayıda insanın üstünde çalışması ve farklı fikirlerin kaynaşması sonucu ortaya çıkan korkunç görünümlü ve şatafatlı mimari akımın hayranlıkla karşılanıp yaşam tarzı olarak belirlenmesidir..çok fazla fikirin kaynaşmasıyla oluşan bir tarzı insanlar sadece peşinden gitmek için standartlara sokmuş; gotik siyahdır (kötülük ve çirkinliğin temsilcisi şeytani olan) gotik kandır (siyah üstüne kırmızı yazılı web siteleri, siyah deri giysili kırmızı saçlı kırmızı rujlu genç kızlar) gotik şatafattır (boş yer bırakmayan takılar) demişlerdir

• Bütün özenti kızlar bu resimleri avatarında kullanıyor(msnde)
  • Etkileyici resimler var. Gerçekten müthiş.

@gyükseltürk, herkes gibi bizde çekiyoruz o çileyi. Mecbur katlanacağız.
  • GüzeL ResimLer. Var Aralarında
  • Blinker olan resimlere bayılıyorum. gerçi biraz emo tarzına kaçıyor ama yinede güzel. bu arada nedense "gothic olmak" ile "gothic tarzını sevmek/benimsemek" karıştırılıyor baya.
  • işte benim topiğim ya
  • güzel resimlerde var
    @tarum
    pıhı ve senin sayende bende merak sardım okuyorum bir kaç bişi mevlanayla ilgili
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.