Şimdi Ara

=!=GOTHİC DEMEK NE DEMEK=!= (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
127
Cevap
0
Favori
14.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Metalli Head

webcam olsa çekerdim şimdi. baş parmak dışarı doğru hiçbiyere değmiyor.işaret ve serçe parmakları(boynuzlar) yukarı doğru hafif yana açılmış. orya ve yüzük parmaklar avuca deyiyor.

bu şekilde oalcak.

İşaretin amacını ve geçmişini düzgünce yazayım size.

Şimdi bu işaret Dio adlı çok baba bir solist tarafından metal camiasına hediye edilmiştir.İşareti aslında o bulmamıştır.Babaannesinden öğrenmiştir.İşaret italyanlar tarafından şeytanı-kötü ruhları kaçırmak ya da karşınıdaki birinin peşine şeytanı takmak için kullanılır.İtalyanlar bu işarete boynuzlu derler.

Temel olarak antik yunanistana dayanır.Ernussos'u veya Mendes'in yünlu kecisini göstermekte kullanılır.

Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız James Dio ile yapılan aşapıdaki röpörtajın sonundaki resime bakınız:

http://www.metal-rules.com/interviews/RonnieJamesDio.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 13 Eylül 2007; 10:58:42 >

• Yalnız her rock dinleyende o tiplerden değildir
    Örnek ben
  • quote:

O kıza başını kapatması için baskı yapanlar utansın sadece.

Kendi isteğiyle kapanamaz mı? Bir dünya insan var kendi isteğiyle kapanan
  •  =!=GOTHİC DEMEK NE DEMEK=!=

=!=GOTHİC DEMEK NE DEMEK=!=

• 1 ve 3. resim gothic değil:

Bende masaüstümü koyayım.

Elimde 4-5 bin tane gothic resim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 13 Eylül 2007; 11:59:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Kendilerini rakçı diye tabir eden.İleri derecede MAL olan kızlar.Erkek versiyonlarıda bulunmakta tabiki.

+2131 alayı benden uzak
  • Ne yalan söyleyeyim güzel hatunlar.

Bide bunlar gibi olanlara gothic mi diycez biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

webcam olsa çekerdim şimdi. baş parmak dışarı doğru hiçbiyere değmiyor.işaret ve serçe parmakları(boynuzlar) yukarı doğru hafif yana açılmış. orya ve yüzük parmaklar avuca deyiyor.

bu şekilde oalcak.

İşaretin amacını ve geçmişini düzgünce yazayım size.

Şimdi bu işaret Dio adlı çok baba bir solist tarafından metal camiasına hediye edilmiştir.İşareti aslında o bulmamıştır.Babaannesinden öğrenmiştir.İşaret italyanlar tarafından şeytanı-kötü ruhları kaçırmak ya da karşınıdaki birinin peşine şeytanı takmak için kullanılır.İtalyanlar bu işarete boynuzlu derler.

Temel olarak antik yunanistana dayanır.Ernussos'u veya Mendes'in yünlu kecisini göstermekte kullanılır.

Nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız James Dio ile yapılan aşapıdaki röpörtajın sonundaki resime bakınız:

http://www.metal-rules.com/interviews/RonnieJamesDio.htm

hıımm.

yanlış biliyomuşum nasıl yapıldığını. ama bahsettiğim a headbanger's journey'deki adam bu. ve hikaye.

• tamam gothic i anladık da punk neyin nesi peki punk tarzı giyinenler var bi de.
    peki onlar neyin nesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Barışarock 2005 te ben çekmiştim bunu

pentagram yazıyo işte pazara bile düşmüş bu başörtüler ticari amaçla üretilen satılan bi kimliğe büründürenler utansın

yani o başörtüyü dinin gerekliliğinden değilde pentagram yazıyor diye alanlar vardır gerçekten yazık

• aslına bakarsan kısaca almanya ve çevresinde rönesans sanatlarına a alternatif olarak çıkmış sanat akımıdır binalarda yazılarda örneği görülür

2. bir oyun adıdır

3. bir giyim tarzıdır bazı resimlerde de görülür

4. micheal jackson un kendisidir
  • gotik diyince içimde bi şeyler gıpraşıyo...

hani nasıl pastırma lafı geçince "olsa da yesek" dersin...

gotik lafı geçince de böyle bi şey oluyor işte...
  • %90 ının bi halta benzemediği %10unun ise çok güzel olduğu hatunlar topluluğudur benim lügatımda.goth ırkı falan beni ilgilendirmiyor etnik ayrım yapmam ben
    gothic mothic hiç farketmez yurdum abazası affetmez

(forumda sigara içmek orucu bozarmı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

Orjinalden alıntı: tatbkath

quote:

ilk resim photoshop. hiçbir insanın ten rengi gözünden daha açık bi renk olamaz. + ruju falza dışarı taşmış.

bide bunlar türedi türbanlı gothicler.

Hacu psikolojimi bozdun be.

Ne lan o öyle haçlı seferinden çıkmış gibi.Tam bir tezat.Yurdum insanı şaşırmış valla.

ordaki kapalı kız dikkatimi çekti...aşırı dinci kesim genelde metal dinleyenlere,siyah giyinenlere satanist gözüyle bakıyorlar..ama orda başörtülü birini görmek beni mutlu etti

O en sağdaki kız neden koltukaltını kapatıyo

koltuk altında bıyık çıkmış sanırım

• bakın ebn şimdi bir müslimanım. ama benim bir kız arkadaşım var hristiyan{sevgili değil kız arkadaş(vede kızın annesi müsliman babası hristiyan)}vede gothic. ama nasıl diyim sizin anlattıklarınızla hiç bi ilgisi yok.tmm kulağında toplam 7 küpe vücudu dövme içinde ama kendi içinde hiçbir kötülük yok çok iyi insan ve yalan dan nefret eder. öyle yardımlaşmayı severki.zate o yüzden arkadaşlık ediyom yoksa asla hristiyanla arkadaşlık etmem.bilmiyorum bana mı rastladı gothicin iyisi ama hepsi aynıysa çok farklı düşünüyorsunuz. ayrıca hiçde içine kapanık birisi değil msn sinde avatarı sigara içen bayan iskeleti ama öyle korkunç değil.herkesin koyabileceği komik bi resim.ayrıca arkadaşlığı seviyor geçen bi arkadaşıyla arası bozulmuş saatlerce arasını yapmak için uğraştı.bide diyor bana ben çok kavga ederim ama emin olki ben çok sabırlıyım üstüme çok geliyorlar benim yerimde başkası olsa günde en az 2 kere kavga eder. kavgasında da yumruk tekme kullanmaz:(direk jiletle dalar ) ama varya konuşurken kırıcı olmamaya çok dikkat ediyor.şimdi beni ytanlış anlamayın gothicleri övmüyorum benim anlatmak istediğim her gothic sizin anlattığınız gibi değildir.eğer her gothic benim arkadaş gibi olsa onlar en güveneceğiniz arkadaşlarınızdan olsun. tabi müsliman olsa daha iyi olurdu ama hristiyan olmasına rağmen nice müsliamn arkadaşlarımdan daha iyi hiç yalan konuşamdı bana.ben o arkadaşı tanımadan önce bunları satanist bile sanıyordum yani kötü niyetli. bundan dolayı önyargılı bakmayalım lütfen .)

• gothic cok güzel bir rpg oyunudur
  • {hemde iyi bir müslimanım}
  • Orjinalden alıntı: firtikk

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

Orjinalden alıntı: tatbkath

ilk resim photoshop. hiçbir insanın ten rengi gözünden daha açık bi renk olamaz. + ruju falza dışarı taşmış.

bide bunlar türedi türbanlı gothicler.

Hacu psikolojimi bozdun be.

Ne lan o öyle haçlı seferinden çıkmış gibi.Tam bir tezat.Yurdum insanı şaşırmış valla.

ordaki kapalı kız dikkatimi çekti...aşırı dinci kesim genelde metal dinleyenlere,siyah giyinenlere satanist gözüyle bakıyorlar..ama orda başörtülü birini görmek beni mutlu etti

O en sağdaki kız neden koltukaltını kapatıyo

koltuk altında bıyık çıkmış sanırım

bence saç çıkmaya başlamış bu arada türbanlılara yarıldım acaip iğreti durmuş one ya yakında türbanlı emolar falan da çıkar başörtünün bir parçasıyla gözlerini falan kapatırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 8 Aralık 2008; 2:27:21 >

• valla açılımını ve neden gothic dendiğini bilmem ancak kendilerini sevmiyorum

•  =!=GOTHİC DEMEK NE DEMEK=!=
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.